Bu bocekler nedir?

Aynısı değil canım ya senin böcek daha uzunmus. Ve daha koyu renkli karincamsi.

Bunlarin benzer kardeslerinden yeni aldigim mercimekten cikmisti. Paketinden kavanoza bosaltirken dikkat etmemisim. Sonrasinda bir baktim ocagin yaninda cosuyorlar, bazi firmalar suyun yuzeyine ciktiktan sonra onlari atin urunu kullanin diyor, tabii ben atmistim.
Birde cok unlu bir makarna firmasinin karton kutusunda boyle bocekler cikmisti. Artik sallayip aliyorum onlari da iclerinden un gibi seyler ugunuyorsa boceklenmis oluyorlar.
Unlu gidalar, bakliyatlar biz evde uygun kosullarda saklasak bile market raflarina gelene kadar bir boceklenmis geliyor.

Ben nem böceğine benzettim mutfağınızda rutubet olan bir yer var mı oradan geliyor olabilir
Ankara'da yaşıyorum rutubet olmaz pek buralarda. Mutfak kapısının hemen yaninda yerde . Tezgahın önü Ocak tarafina yakın yerde. Endemik bir tür mu acaba :)) sadece benim evime özel

Bu nem böceği o zaman aynı familyadan başka bir tür mü acaba

Ya bundan dün bende gördüm,üstelik dün dip köşe herrryeri temizledkten sonra çıktıı

Ya bundan dün bende gördüm,üstelik dün dip köşe herrryeri temizledkten sonra çıktıı
Ben de geçen hafta temizlik yapmıştım bu hafta çıktılar. Ama ben daha cok banyoda gördüm bide bugün salonda otururken elimde vardı mutfakta lütfen olmasın yaaa. Napcaz nasıl başa cıkacağız

Ben de geçen hafta temizlik yapmıştım bu hafta çıktılar. Ama ben daha cok banyoda gördüm bide bugün salonda otururken elimde vardı mutfakta lütfen olmasın yaaa. Napcaz nasıl başa cıkacağız
Ay cidden yaa.. biara mutfakta vardı bizim 3-4 tane, ıslak bezden dolayı çıktıklarını farkettim,sonra gittiler yada ben görmedim,dünde oturma odasında farkettim offf hiç sevmediğim bişey böcek vs bebek var bide

Bendekiler gitti şükür :) evi karınca da bastı sonra karınca için bir granul aldım baktım o miniklerde yiyor. Sonra hepsi birden yok oldu şükür :)) karinca icin olan granul gercekten ise yariyor. darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…