- Konu Sahibi gurbaa prenses
selam arkadaşlar
sık sık karşılaştıgım ve hem goruntu hem de gurultu kirliligine neden olan bir konu hakkinda ricada bulunmak istiyorum
ne midir bu konu?
hemen aciklayayim
biri bir konu aciyor, atiyorum "lekelere kesin cozum" baslik
konuya giriyoruz ilk mesaj; "evet kızlar lekelere kesin cozum buldum denedim uyguladım sonuc harika"
sonra ardından bi sürü meraklı soru
"ee nası yaptın"
"nasıl yaptın canım anlatır mısın"
"bize de söyle, ay benim de cok lekem var"
"şundan ne kadar koyucaz, ne kadar bekleticez, yıkıycaz mı"
falan filan derken konu açıklıga kavusmadan bi sürü mesaj birikiyor
şimdi diyeceğim o ki
konuyu açan arkadaş ilk mesajında detaylıca bilgi verirse ("cilt yapim şu, şu sorunum vardi, şunu şunu denedim, şu miktarda falanca sekilde hazırladım, şu kadar süre kullandım, derdimden kurtuldum" gibi) hem konulara ulaşmak daha kolay olur hem de "ohoo onca mesaj var hangi birini okuyayım, en iyisi sorumu sorayım cevaplasın konu sahibi" mantıgından sıyrılmış olur arkadaşlar
uzun lafın kısası;
lütfen arkası yarın gibi değil de tek celsede halledelim şu işi kaydirigubbakcemile5
sık sık karşılaştıgım ve hem goruntu hem de gurultu kirliligine neden olan bir konu hakkinda ricada bulunmak istiyorum
ne midir bu konu?
hemen aciklayayim
biri bir konu aciyor, atiyorum "lekelere kesin cozum" baslik
konuya giriyoruz ilk mesaj; "evet kızlar lekelere kesin cozum buldum denedim uyguladım sonuc harika"
sonra ardından bi sürü meraklı soru
"ee nası yaptın"
"nasıl yaptın canım anlatır mısın"
"bize de söyle, ay benim de cok lekem var"
"şundan ne kadar koyucaz, ne kadar bekleticez, yıkıycaz mı"
falan filan derken konu açıklıga kavusmadan bi sürü mesaj birikiyor
şimdi diyeceğim o ki
konuyu açan arkadaş ilk mesajında detaylıca bilgi verirse ("cilt yapim şu, şu sorunum vardi, şunu şunu denedim, şu miktarda falanca sekilde hazırladım, şu kadar süre kullandım, derdimden kurtuldum" gibi) hem konulara ulaşmak daha kolay olur hem de "ohoo onca mesaj var hangi birini okuyayım, en iyisi sorumu sorayım cevaplasın konu sahibi" mantıgından sıyrılmış olur arkadaşlar
uzun lafın kısası;
lütfen arkası yarın gibi değil de tek celsede halledelim şu işi kaydirigubbakcemile5