Sivilceli Ciltler Bu Bölüme Konu Açmadan Evvel Lütfen Okuyun ( Ufak Bir Rica)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gurbaa prenses

KK'nın Haylaz Kızı
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
11.064
206
748
Istanbul
selam arkadaşlar
sık sık karşılaştıgım ve hem goruntu hem de gurultu kirliligine neden olan bir konu hakkinda ricada bulunmak istiyorum
ne midir bu konu?
hemen aciklayayim

biri bir konu aciyor, atiyorum "lekelere kesin cozum" baslik
konuya giriyoruz ilk mesaj; "evet kızlar lekelere kesin cozum buldum denedim uyguladım sonuc harika"
sonra ardından bi sürü meraklı soru
"ee nası yaptın"
"nasıl yaptın canım anlatır mısın"
"bize de söyle, ay benim de cok lekem var"
"şundan ne kadar koyucaz, ne kadar bekleticez, yıkıycaz mı"
falan filan derken konu açıklıga kavusmadan bi sürü mesaj birikiyor

şimdi diyeceğim o ki
konuyu açan arkadaş ilk mesajında detaylıca bilgi verirse ("cilt yapim şu, şu sorunum vardi, şunu şunu denedim, şu miktarda falanca sekilde hazırladım, şu kadar süre kullandım, derdimden kurtuldum" gibi) hem konulara ulaşmak daha kolay olur hem de "ohoo onca mesaj var hangi birini okuyayım, en iyisi sorumu sorayım cevaplasın konu sahibi" mantıgından sıyrılmış olur arkadaşlar

uzun lafın kısası;
lütfen arkası yarın gibi değil de tek celsede halledelim şu işi kaydirigubbakcemile5

bence meraklandırıp çok kişi yazmasını istiyorlar ondan heralde okurlar inş.iyi olmuş bu konu eline sağlık yane

gurbaa'ya katılıyorum.
çok iyi olur böyle yaparsak.hem bir sorunumuz olduğunda daha kısa vakit harcayarak,kolayca bulabilme şansımız olura.s

evet haklısnnn canım yaaa bende öle bi konu açtım birsürü konu sonrahehehhe bidaha dikket ederimm kaydirigubbakcemile3

ana sanane be ya:mymeka:
reyting diye bişiy kızım:dilcikar:
hem çoğunluk öyle açıyorsa demek ki hata bizde:sinifsinif:

Güzel fikir gurbik ama bu sadece bu bölümde değil her bölümde yapılsa süper olur Konu içeriğini okumak için onlarca mesaj okumak zorunda kalmayız

katılıyorum size. sırf bu yüzden tek bir şeyi öğrenebilmek için sayfalarca yazı okumak zorunda kalıyoruz.

Çok hakLısın canım zaten amacları dikkat cekmek böyle
yapanların,açtıgı konu sayısı cok olsun istiyorlar sanırımne olacaksa sanki :1:

arkadaslar gunumuzde guzellık adına bır suru dogal yollardan tarıfler veren uzmanlarımız var kıtap ve vıdeoları vs bulunmakta...pınar sems suna dumankaya vs vs...sızce deneyımıze dayanarak hangı uzmanı takıp edıyosun yardımcı olur musunuz sımdıden tesekkurler

Back
X