- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
vallaha hic bulasmayin derim bi ay ödeyemezsiniz sonrasi malum uzak durun agrisiz basinizi agritmayin . Varsin altinlarinz olmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bereket versinde herkes aynı resti çekemez tabiki mühendis çok kazanmalı ama emege saygı olmuyorMühendisim 2013 de sıfır tecrübeli 3bine basladım bana da teklif edildi 1500 TL maaş o zaman kabul etmedim bu maaşa mühendislik yapmam dedim. Kimse kabul etmese bu maaşlar teklif bile edilmez insanlar kendilerine yazık ediyo
Tabi cok ihtiyaç sahibi olanlaro tenzih ederimAllah bereket versinde herkes aynı resti çekemez tabiki mühendis çok kazanmalı ama emege saygı olmuyor
Ne mühendisisin?biraz ihtiyaç birazda okuduğun bölüm kişisel özelliklerin hırsınlada alakalıTabi cok ihtiyaç sahibi olanlaro tenzih ederim
Ailemle yaşıyorum. Elime fazlaca para kalıyor fakat hiç birikim yapamadan ay sonu geliyor. Maaşım çok yüksek değil zaten ama bekar biri olarak birikim yapabilecek iken yapamıyorum
Canım faizler çok yüksek... Bence sen azar azar altınlarını biriktirmeye devam et. Kredi ödeyeceğine her ay 1 yarım altın atarsın kenara...Herkese merhabalar, geçeniz güzel olsun
Ben özel bir firmada aydır mühendis olarak çalışıyorum. Yılbaşından önce 2050+ mesai olan maaşım, yılbaşından sonra 2700+mesai olarak arttı. Bu 10 ay içerisinde 6 küçük altından başka birikimim yok ve çevremdeki herkes birikim yapamıyor isem borçlanmam gerektiğini söylüyor.
Benim de aklıma araba almak geldi. 30-35 bin lira bandındaki bir arabayı 2 ila 3 yıl taksit ile ödemeye çalışsam çok zorlanır mıyım ? Maasim mesai ile 3200-3500 civarlarında olacak.
Veya 6-7 ay birikim yapıp 10 bin tl civarında birikim ile daha az kredi çekerek bu işe kalkışmalı mıyım ?
Bu arada Mayıs ayında başlayacak öğrenim kredim var.
Elektronik haberleşme, siz?Ne mühendisisin?biraz ihtiyaç birazda okuduğun bölüm kişisel özelliklerin hırsınlada alakalı
Borçlanmak yerine bes tarzı bir şeye girin. Birincisi araba iyi bir yatırım değil hatta yatırım değil. Ikincisi bu devirde kredi çekilmez. Ekonomi berbat, faizler uçuşta.Herkese merhabalar, geçeniz güzel olsun
Ben özel bir firmada aydır mühendis olarak çalışıyorum. Yılbaşından önce 2050+ mesai olan maaşım, yılbaşından sonra 2700+mesai olarak arttı. Bu 10 ay içerisinde 6 küçük altından başka birikimim yok ve çevremdeki herkes birikim yapamıyor isem borçlanmam gerektiğini söylüyor.
Benim de aklıma araba almak geldi. 30-35 bin lira bandındaki bir arabayı 2 ila 3 yıl taksit ile ödemeye çalışsam çok zorlanır mıyım ? Maasim mesai ile 3200-3500 civarlarında olacak.
Veya 6-7 ay birikim yapıp 10 bin tl civarında birikim ile daha az kredi çekerek bu işe kalkışmalı mıyım ?
Bu arada Mayıs ayında başlayacak öğrenim kredim var.