Bu bosanma davasinda avantajli taraf kim !

Yalancı sahitlik çok büyük bir günah rabbim cikartsin hepsinden ne diyim

Kuzum benim davamda yalancı şahit mi ararsin, iftira mi ararsin(evi terk etti eşya ve ziynetleri alarak vs vs) yalanlar mi ararsin... Ne ararsan vardı. Karşı tarafın yalancı şahitleri davayı batırdı. Benim az öz ve dürüst şahitlerim olayı bitirdi. Ve deliller çok önemli. Allah büyük ve haklıyı görüyor üzülme

Aynen cnm benimde deliller cok en buyuk delilimizde yuce Rabbim zaten ! Ay neler anlatmislar neler guldum resmen :) onun adaleti cok buyuk peki sen kazandinmi davayi ?

çok şükür kazandım. Allahın adaleti çok büyük. Hak yerini buluyor üzülme

Oh super cnm sevindim senin adina iste bu benim geri zekalinin tutmus oldugu sahitlerin tumunu toplasan 5 kurus etmez birde muslumaniz diye gecinirler sacma sapan seyler anlatmislar sankli hakim bilmiyo kimin yalan kimin dogru oldugunu darisi benim basima uzulmuyorum gulum kurtulduguma sukrediyorum simdi tek istegim hakimin benim kusursuz oldugumu soylemesi :)

Uzadıkça tedirginleşiyorum. İnşallah bir an önce sonuçlanır. Bende oğlumla yoluma bakayım. Çok yıprandım. Çok ortaya döküldü hayatım. Çok rahatsızım bu durumdan.

Insallah durusmalarimiz istedigimiz sekilde sonuclanir ben su an pozitif bakiyorum olaylara hersey olacagina varir cunku hayirlisi :)

hakkında hayrlısı .haklı olan kazanır merak etme . .

Çocugum yoksa o adamın tek kuruşuna tamah etmezdim ben olsam lanet olsun der geçerdim kendim çalışıp hayatımıda kurardım nedir bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…