Bu bulantılar ne zaman geçecek ?

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Ya bunalıma giricem nerdeyse bulantılar ne zaman geçecek ikinci çocuğum bu çok daraldım 11 haftalık olucam yarin...

Valla 16. haftalara kadar bile devam edebilir...
Hiç belli olmuyor canım.

Kuru şeyler ye bol su iç...
Meyve ye bol bol. Bunlar beni çok toparlardı.

Allah yardımcın olsun ben çok çektim bulantıdan kusmadan.. halada ara ara oluyor.. 17 haftama kadar çok yoğundu.. çektiğimi bir ben bilirim bir Alllah.. bende herşeyden tiksinme de vardı..
herkesin bünyesi farklı ama sanırım 3 yada 3,5 aya kadar sürüyor..

Valla canim SIK araliklarla azar azar birseyler yemeni tavsiye ederim.. yagli ve hamurisi seylerden uzak dur.. ayrica sekerli seylerde tetikleyebilir..

16.haftadayım.ağzımdaki pas tadı ve bulantılarım bitmedi.Bir yandan sürekli ekmek makarna gibi katı şeyler yemekten kilo da alıyorum.İnşallah artık normale dönerim.

Mide yanması da çok kötü mahvoluyo midem ta 11 haftaligim gün sayıyorum resmen isteyerek yaptım ama boyle olunca 1 neyine yetmiyordu diyorum sonrada üzülüyorum böyle dedim diye

Inanin bu bulanti yüzünden ikinci cocugu yapmaya korkuyorum. Kabusum oldu. Belki de tek cocukla kalacagim bu gidiste. Su an unuttum olanlari ama en ufak bir bulanti yasadigimda diyorum ki bundan daha fenaydi ben o günlere nasil dönerim yine diye.. Ikinci cocugu cok ama cok istiyorum ama bu bulantilardan deli gibi korkuyorum. Kac kilo vermistim ben. Serumla yasamistim resmen. Sekerli meyve sulariyla hayatta kaldim resmen.

Bulantım da var ama daha çok ne yesem ağzımda aci bir tat ve midem çok yanıyor, aşırı gazım ve kabızlığım da var

Ben dokuz ay doğuma giderken bile kustum ve kusmaktan yutak borum yanmıştı, günde 20den aşağı kusmuyordum ve sadece serumla besleniyordum.

Hastane hast gezdik ama çaresi yok böyle ileri derecede olanının.
Bulan varda bana söylesin:)

Senin daha kötüymüş ya 9 ay ne demek ben surda gün sayıyorum.

kişiden kişiye göre değişiyor. mesela benım 20-22 hafta arasına kadar aşırı şekilde devam ettı.
hiç gecmeyecek sandım. şuan da oluyor ara sıra ama buna da şükür. eskısı beterdı.
allah yardımcımız olsun

Senin daha kötüymüş ya 9 ay ne demek ben surda gün sayıyorum.
Ben de hep üç Ay'ı beklemiştim sonra dört ay dediler sonra hiç geçmediğini gördüm:) doğumda vile kustum..
Şimdi kızım 10 aylıkken yeniden hamileyim yeniden bulantılar.. Nasıl yapacağım bilmiyorım

Ben 12. Haftaya gelmek için gün sayıyorum biter diye bir umut işte emedur beni bekliyomolursa bu sefer alıcam. Bi kaç saatliğine eskisi gibi hissediyim :))

Allah yardımcın oldun ya ben 13 haftalık olayım da rahat edeyim diye bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…