Bu bulantılar ne zaman geçecek ?

Bencede cnm bünye ve bebekle alakalı cnm senin oluyor mu bulantı
Benim ilkinde çoktu .. yani kokuya bağlı tiksinme vardı.. birçok şeyden tiksindim.. mitfagimdan bile.. ama su anki gebeligimde acıkınca midem bulanıyor sadece, pek hamileligimi hissetmiyorum.. acaba sorun mu var diyorum bazen..

Yok cnm her bebek farklıdır

Hiç tedirgin olma cnm Bnmde kistim var. Hayırlı sı ile inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi
Canım bu haftana kadar kistin kaybolmadı mi daha peki büyüme yapmadı mi, ben buyumesinden korkuyorum, peki hangi yumurtalikta benim kistim bebeğin hemen yanında tedirginim

Canım bu haftana kadar kistin kaybolmadı mi daha peki büyüme yapmadı mi, ben buyumesinden korkuyorum, peki hangi yumurtalikta benim kistim bebeğin hemen yanında tedirginim
Kayboldu canım sağ yumurtalığımdaydı. Doktor gözükmüyor dedi ya kayboldu ya da rahmin arkasında dedi ama bn kaybolduğunu düşünüyorum canım o yüzden içini ferah tut canım hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

canım çok teşekkür ederim.. içim ferahladı.. sanırım ben soldan yumurtladım ve kistim de solda, aynı yumurtalıkta hem yumurtlama hem kist nasıl oluştu onu anlamadım.. sen hangi taraftan yumurtladığını biliyor musun?

Canım tm bilmiyorum ama bebekle kist yan yana duruyor du doktorum hiç korkma hamilelik kistini geçirecek dedi normalde geçmeyen kist şükür geçti. Ağrılan duramazdım ağrım yok canım

Canım tm bilmiyorum ama bebekle kist yan yana duruyor du doktorum hiç korkma hamilelik kistini geçirecek dedi normalde geçmeyen kist şükür geçti. Ağrılan duramazdım ağrım yok canım
benim de solumda çok sancı vardı, bebekden mi kist den mi dedim, hayır kist ağrı yapar dedi, bebek de tam yanında tam göbek deliği hizasında aşağıda.. 5,5 cm çapında anekoik kist dedi

benim de solumda çok sancı vardı, bebekden mi kist den mi dedim, hayır kist ağrı yapar dedi, bebek de tam yanında tam göbek deliği hizasında aşağıda.. 5,5 cm çapında anekoik kist dedi
Yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık tum sancım vardı ve kistte gözüküyordu ama küçülme olmuştu sonrasında hiç gözükmedi bnm ki çikolata kisti en berbat kist canım tedavisi olmayan hamile kalmama mucize diyorlardı rabbim büyük verdi kuzumu bana

Allah tamamına erdirsin canım, sağ salim kucagina alırsın inşallah, inşallah benimki de kaybolur,..

Kızlar bugün biraz daha iyiydi, galiba zencefil çok iyi geliyor , bugün zencefil çayı yaptım içtim ondan galiba daha iyiydim.

Ay acliktan ölüyorum bazen ama Bulantıdan hiç bişey yiyemiyorum. Bunun sebebinin minicik yavrularimiz olduğunu dusununce de sukrediyorum. Yine binlerce kez Hamdolsun Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın

Geçmiyo malesef ailede yok diye ben kendimde olmaz sanıyodum 7 haftada bi başladı tövbe geçmiyo namussuz canımdan bezdim işe gitmek hele ölüm oldu

Arkadaslar bunyeye gore degisiyor.2. Ay o kadar cektimki hic bisey yiyemedim tiksindim ne zaman 3.aya girdim iste ozaman rahatladim size tavsiyem kendinizi zorlamayin hele ki tiksinti ve bulanti zamani sevdiginiz seyleri yemeyin dahada tiksinti duyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…