- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
-
Canım normalde kızlar bulantı yapar derler hurafe ..İlk bebeğim canım erkek
Ben 12. Haftaya gelmek için gün sayıyorum biter diye bir umut işte emedur beni bekliyomolursa bu sefer alıcam. Bi kaç saatliğine eskisi gibi hissediyim :))
Bencede cnm bünye ve bebekle alakalı cnm senin oluyor mu bulantıCanım normalde kızlar bulantı yapar derler hurafe ..
Benim ilkinde çoktu .. yani kokuya bağlı tiksinme vardı.. birçok şeyden tiksindim.. mitfagimdan bile.. ama su anki gebeligimde acıkınca midem bulanıyor sadece, pek hamileligimi hissetmiyorum.. acaba sorun mu var diyorum bazen..Bencede cnm bünye ve bebekle alakalı cnm senin oluyor mu bulantı
Yok cnm her bebek farklıdırBenim ilkinde çoktu .. yani kokuya bağlı tiksinme vardı.. birçok şeyden tiksindim.. mitfagimdan bile.. ama su anki gebeligimde acıkınca midem bulanıyor sadece, pek hamileligimi hissetmiyorum.. acaba sorun mu var diyorum bazen..
İnşallah öyledir canım.. bir de anekoik kistim var sol yumurtaligimda tedirginim bu yuzden..Yok cnm her bebek farklıdır
Hiç tedirgin olma cnm Bnmde kistim var. Hayırlı sı ile inşallah kucağımıza alırız bebeklerimiziİnşallah öyledir canım.. bir de anekoik kistim var sol yumurtaligimda tedirginim bu yuzden..
Canım bu haftana kadar kistin kaybolmadı mi daha peki büyüme yapmadı mi, ben buyumesinden korkuyorum, peki hangi yumurtalikta benim kistim bebeğin hemen yanında tedirginimHiç tedirgin olma cnm Bnmde kistim var. Hayırlı sı ile inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi
Kayboldu canım sağ yumurtalığımdaydı. Doktor gözükmüyor dedi ya kayboldu ya da rahmin arkasında dedi ama bn kaybolduğunu düşünüyorum canım o yüzden içini ferah tut canım hiçbir şey olmaz Allahın izniyleCanım bu haftana kadar kistin kaybolmadı mi daha peki büyüme yapmadı mi, ben buyumesinden korkuyorum, peki hangi yumurtalikta benim kistim bebeğin hemen yanında tedirginim
canım çok teşekkür ederim.. içim ferahladı.. sanırım ben soldan yumurtladım ve kistim de solda, aynı yumurtalıkta hem yumurtlama hem kist nasıl oluştu onu anlamadım.. sen hangi taraftan yumurtladığını biliyor musun?Kayboldu canım sağ yumurtalığımdaydı. Doktor gözükmüyor dedi ya kayboldu ya da rahmin arkasında dedi ama bn kaybolduğunu düşünüyorum canım o yüzden içini ferah tut canım hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Canım tm bilmiyorum ama bebekle kist yan yana duruyor du doktorum hiç korkma hamilelik kistini geçirecek dedi normalde geçmeyen kist şükür geçti. Ağrılan duramazdım ağrım yok canımcanım çok teşekkür ederim.. içim ferahladı.. sanırım ben soldan yumurtladım ve kistim de solda, aynı yumurtalıkta hem yumurtlama hem kist nasıl oluştu onu anlamadım.. sen hangi taraftan yumurtladığını biliyor musun?
benim de solumda çok sancı vardı, bebekden mi kist den mi dedim, hayır kist ağrı yapar dedi, bebek de tam yanında tam göbek deliği hizasında aşağıda.. 5,5 cm çapında anekoik kist dediCanım tm bilmiyorum ama bebekle kist yan yana duruyor du doktorum hiç korkma hamilelik kistini geçirecek dedi normalde geçmeyen kist şükür geçti. Ağrılan duramazdım ağrım yok canım
Yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık tum sancım vardı ve kistte gözüküyordu ama küçülme olmuştu sonrasında hiç gözükmedi bnm ki çikolata kisti en berbat kist canım tedavisi olmayan hamile kalmama mucize diyorlardı rabbim büyük verdi kuzumu banabenim de solumda çok sancı vardı, bebekden mi kist den mi dedim, hayır kist ağrı yapar dedi, bebek de tam yanında tam göbek deliği hizasında aşağıda.. 5,5 cm çapında anekoik kist dedi
Allah tamamına erdirsin canım, sağ salim kucagina alırsın inşallah, inşallah benimki de kaybolur,..Yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık tum sancım vardı ve kistte gözüküyordu ama küçülme olmuştu sonrasında hiç gözükmedi bnm ki çikolata kisti en berbat kist canım tedavisi olmayan hamile kalmama mucize diyorlardı rabbim büyük verdi kuzumu bana
İnşallah geçer bn inanıyorum canım. İnşallah sende sağ salim kucağına almayi nasip etsin RabbimAllah tamamına erdirsin canım, sağ salim kucagina alırsın inşallah, inşallah benimki de kaybolur,..
amin canım çok sağol..İnşallah geçer bn inanıyorum canım. İnşallah sende sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?