Bu buluşmamızda sexy giyinmek istiyorum sizce nasıl bir kıyafet olmalı?

Kızlar kesinlikle bahsedilen bi ilk buluşmaysa tırnaklarınızı ve saçlarınızı yaptırmanız kendinizi çok iyi hissettirecektir ayrıca sizin dudaklarınızdan dökülen sözleri dinleyen bi erkek o sonuçta =)o dudakları bakımlı görmeyi isteyecektir.
Ve dış giyiminizle ilgisi bile yok ama içinde kendinizi güzel ve seksi hissettiğiniz bi iç çamaşır takımı varsa bu duruşunuza özgüveninize yansıyacaktır üstünüzde bi kot bi tshirt olsa dahi.
Ama eğer ilk buluşma değilse bu "bandage dress" denilen elbiseler hayat kurtarıyor kızlar figürünüzü harika gösteriyor.

Son düzenleme:
merak edip bandage dress neymiş baktım ama kilolular için uygun olmaz sanırım göbek ve kalçalar fırlar:)

Ah öyle söylemeyin =) Kim Kardashian o meşhur kalçasına karşın giyebiliyorsa neden uygun olmasın ;

$KIM-KARDASHIAN.webp

=)

etkilemek istediğim çok sevdiğim adamla buluşacağız.spor ama sexy bi şeyler giymek istiyorum.yani etkilensin.gözlerini alamasın.ben biraz çok değil etine dolgun sayılırım.sizce ne giyebilirim arkadaşlar.dar paça pantolon topuklu pabuçlar bol bi bluz.v yaka ya da şifon bilemiyorum yardımcı olun lütfen=))):34::34:

leopar desenli kısa dar elbise giy. kırmızı ruj sür. büyük küpe tak. saçlarına perma yaptır. 30 cm kırmızı topuklu giy. :60:

bi insan ilk buluşmada niye seksi giyinmek ister?? güzel şık dese annıcamda seksiyi annayamıyorm. elin adamı ilk defa tanışcan belkide hiçbişi olmucak,,hayatımda bikere göreceğim bi adamın bana bakıp iç geçirmesi kadar tiksinç bişi olamaz,,kocam değil bişi değil,,elin adamı ya ,sokaktaki herhangi gibi bir adam niye biz konuşurken yüzüme değilde göğüslerime baksın. etkilemek istediğim insan konuşmalarımdan, duruşumdan,kültürümden etkilensin,,olurda kocam olma şerefine nail olursa işte ozaman dekolteyi de bırak bi bakışımla baştan çıkarırım zaten ben onu.. hızlı yaşamak hiçte ii bişi deil.. çok geri kafalıyım dimi:34::34::34::34::34::34::34:

Tam olarak boyle dusunuyordum da yazmak istemedim aslinda.
Agziniza saglik :34:

Back
X