Bu burna acil bakmanız lazım!! Resimli

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Kızlar burnumdan 1 hafta önce açık ameliyat oldum. Fakat burun deliklerimde öncekine göre baya bi acayiplik fark etmiştim sanki daha az gözüküyolardı. Sonra fark ettim ki deliklerin üstündeki bölge aşağı inmiş, deliğin bi kısmını kapatıyor üstten. Bu görüntümü olumsuz yönde değiştirmiş. Şiş olabilir mi acaba çünkü kesi yerine çok yakın? Eğer değilse doktor bunu nasıl yapmış olabilir hiç anlamadım. Daha iyi anlayın diye eski deliklerime benzer shopladım. Zaten ben sadece inceltme ameliyatı oldum kaldırma ya da delik küçültme vs olmadı. Böyle şişliği olan oldu mu ne düşünüyosunuz bu böyle kalır mı

Eklentiler

• 69B02BD1-5C28-4A4C-9C59-C3A26618FC5D.webp
    69B02BD1-5C28-4A4C-9C59-C3A26618FC5D.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 155
  • 283F0D6C-C61F-4FF6-A6EB-4D40A82EE357.webp
    283F0D6C-C61F-4FF6-A6EB-4D40A82EE357.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 170
Belli olsun diye bi foto daha koyayım dedim. Burundan iyi anlayan birinden asla kaçmaz zaten delikler çok basık. Bu kadar küçük bi detayın burnu bu kadar değiştireceğini hiç tahmin etmezdim. Şişlik olma ihtimali nedir kızlar?

Eklentiler

• E7CF8C28-36E5-4C9F-AD3A-A199471774F4.webp
    E7CF8C28-36E5-4C9F-AD3A-A199471774F4.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 169
Hiç endişe etme iyileşme sürecindesin henüz. 6 ay içerisinde o bölge normal halini alır. Sadece orta kısımda göçme olursa görünüş itibariyle ( dokunarak kontrol etme) bunu doktoruna bildir 1. Ay kontrolünde.

Suan en kalkik halinde olmasi gerekirdi cunku sonradan daha cok iniyor burun ucu

Hiç endişe etme iyileşme sürecindesin henüz. 6 ay içerisinde o bölge normal halini alır. Sadece orta kısımda göçme olursa görünüş itibariyle ( dokunarak kontrol etme) bunu doktoruna bildir 1. Ay kontrolünde.

İnşallah canım ben yarın asistana mesaj atmayı düşünüyorum çünkü benim deliklerin bununla alakası yoktu shopladığım gibiydi ve deliklere hiç dokunulmadı. baya bi şaşırdım o yüzden :( Şiş olması daha mantıklı geliyor. Yine bi sorayım. Teşekkürler 😊

Suan en kalkik halinde olmasi gerekirdi cunku sonradan daha cok iniyor burun ucu

Canım yok tam anlatamamışım ucu kalkık yandan falan baya onda sıkıntı yok Bahsettiğim kesi yapılan yer ve yanları kalınlaşmış mı desem şiş mi desem burun deliklerimi kapatıyor. Benim burun deliklerim shop yaptığım ilk fotodaki gibiydi. O yüzden çok şaşkınım umarım şiştir

Canım yok tam anlatamamışım ucu kalkık yandan falan baya onda sıkıntı yok Bahsettiğim kesi yapılan yer ve yanları kalınlaşmış mı desem şiş mi desem burun deliklerimi kapatıyor. Benim burun deliklerim shop yaptığım ilk fotodaki gibiydi. O yüzden çok şaşkınım umarım şiştir
Evet ozellikle burun ucu cok sis oluyor ona mudahale ettgini sanmiyorum doktorun sisten oyle gozkuyodur

Evet ozellikle burun ucu cok sis oluyor ona mudahale ettgini sanmiyorum doktorun sisten oyle gozkuyodur

Ha aynen yani yanlamasına kalınlaşmış gibi anladın mı düşüklük yok ben okları düzgün gösterememişim. İnşallah öyledir canım benim bekleyip görücez 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X