bu burun ameliyat olmaya deger mi ?

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Merhaba kizlar ben bugun dr. Ilker kocak a ikinci muaynemi oldum
bilgisayar uzerinden fotograflarim uzerinde konustuk.
kendisi burunucu derimin oldukca kalin oldugunu aslinda guzel bir burnum oldugunu samimi olmak ferekirse cok buyuk degisimler beklemeyin dedi...

Derisi kalim olanlar varsa yorumlarini alabilir miyim ?

Ortadaki kemerin en bariz olarak gidecek ve burun ucun 1/5 oraninda kuculebilir onun disinda burun kanatlarina birsey yapamam etli dedi.
ayni sekilde burnunuzu cok kisaltamam yuzunuz uzun dedi

Yandan cekilmis burnum ve doktorun olabilecegini soyledigi burnun fotolarini koydum.

Sizce estetik olmama degermi ?
Yandan boyle durduguna bakmayin onden koca bi burun :(

Oldum olasi burnuma takmistim oyle de bir sıkınti var...

Tesekkurler

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-13-12-29-01.webp
    Screenshot_2016-02-13-12-29-01.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 720
  • 20160214_100823-2.webp
    20160214_100823-2.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 680
olup olamama kararı tabiki senin ama ilk fotoda ifaden falan değişmiş daha hoş olmuş. bana da sana söylediklerine benzer şeyler söyledi ve öle bir hale geldim ki estetikden soğumuştum...

Canım biraz geç gördüm kusura bakma :)

Bir tanesi kırık hali. O bariz belli zaten :) Diğerleri de 1 aylık hali canım. Şişim hala çok fazla ama yinede çok memnunum :)

olup olamama kararı tabiki senin ama ilk fotoda ifaden falan değişmiş daha hoş olmuş. bana da sana söylediklerine benzer şeyler söyledi ve öle bir hale geldim ki estetikden soğumuştum...

Gercekten bilemedim... bunca eziyete degecekmi diye ama kompleks yapmistim.
adam cok buyuk beklentiye girmeyin cok degisneyecek diyor
derin kalin malin diyince korktum ya yapamiycakmi diye acik acik sorucam terdeetunuz varsa yapmsyin diycem

Benim burun da böyle cok sorunlu deil de büyük Gülünce yayiliyo

Eklentiler

• IMG_20160214_145559.webp
    IMG_20160214_145559.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 208
ilk foto gayet iyi bence ama burnunuzda bariz bir şey göremedim ben

ben istanbulda yaşıyorum murat erdoğanı düşünmüştüm ama burun ucunu iyi yapamadığını düşüyüyorum ona olan sorunlu bir buruna ulaştım memnun kalmadığını söledi riske almak istemedim burnum büyük onun yapacağı doğallığı istemedim.
telefonla görüşmüştüm onunla hemen gel yapalım dedi daha görmeden tek foto ile ve kalın ciltliyim :(

ben istanbulda yaşıyorum murat erdoğanı düşünmüştüm ama burun ucunu iyi yapamadığını düşüyüyorum ona olan sorunlu bir buruna ulaştım memnun kalmadığını söledi riske almak istemedim burnum büyük onun yapacağı doğallığı istemedim.
telefonla görüşmüştüm onunla hemen gel yapalım dedi daha görmeden tek foto ile ve kalın ciltliyim :KK43:
Alpaslandan da memnun olmayan var benim arkadaşın delikleri farklı onları yapcak tekrar doğru doktor ve şans lazım bize bolca eskisehirdeyim ben sen ole diyince ben de vazgectim

Alpaslandan da memnun olmayan var benim arkadaşın delikleri farklı onları yapcak tekrar doğru doktor ve şans lazım bize bolca eskisehirdeyim ben sen ole diyince ben de vazgectim
burun delikleri eşit olması çok zor diye biliyorum fazlasıyla uğraş istiyor.
Ayrıca burun deliklerine murat bey hiç elini bile sürmüyo bilmiyorum yaptığı fotoğrafları incelediniz mi facebookda bi sayfası var incelemenizi tavsiye ederim ama burnnuzda çok işlem yoksa düşünebilirsiniz

Back
X