bu burun artık eskisi gibi incelirmi??

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
merhaba arkadaslar 13 ay olcak burun estetigi olalalı yanliz önden hala kalın bu burun daha düzelirmi?? Tikaniklik gecermi önce hic saglik sorunlarimda yoktu .. dünyanin parasini verdigim halde 1 yilimi yedi bitirdi üstelik göz kemigim ortada?? Eski burnumu cok özlüyom önden böyle genis degildi sizce napim?? 13 ay oldu önden incecik burnumu nasil bu hale geldi ?? Ve incelirmi kibarlasırmı 2. Ameliyata?? Ucuda düsük !

resim ameliyat sonrasi 12. Ay sonra cekildi

merhaba arkadaslar 13 ay olcak burun estetigi olalalı yanliz önden hala kalın bu burun daha düzelirmi?? Tikaniklik gecermi önce hic saglik sorunlarimda yoktu .. dünyanin parasini verdigim halde 1 yilimi yedi bitirdi üstelik göz kemigim ortada?? Eski burnumu cok özlüyom önden böyle genis degildi sizce napim?? 13 ay oldu önden incecik burnumu nasil bu hale geldi ?? Ve incelirmi kibarlasırmı 2. Ameliyata?? Ucuda düsük !

Revizyon mu olmayı düşünüyorsunuz?

Goz kemigi dedigniz msjlara denk gelmistim sanirim ayni kisisiniz goz kemigi dediginiz yer tam olarak neresi fotografta cok belli olmuyor ama ?

Sağ tarafta sanki o bahsettiğiniz göz kemiği
Doğru gördüysem

Önden aynı benim burnum:KK43:

Ya napicaz biz :KK61:

Ayni durumu yasiyoruz 8ay olmak üzere :(
Ayni doktora revizyon olmayi dusunuyorum tabi o vakte kadar fikrim degismezse :( hayatimiz mahvoldu resmen

Eklentiler

• IMG_20180601_195954.webp
    IMG_20180601_195954.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 259
Ayni durumu yasiyoruz 8ay olmak üzere :KK43:
Ayni doktora revizyon olmayi dusunuyorum tabi o vakte kadar fikrim degismezse :KK43: hayatimiz mahvoldu resmen

Allah'ım buda resmen aynı ;(
Kime oldunuz peki
Güvenmiyorsaniz olmayın
Başka revizyon da deneyimli iyi bir doktor a olun

Ben maalesef kemigi kirdirtmadim torpulendigi icinde boyle sacma bi goruntu olustu :(
12 ay dolunca revizyon olacagim
:( Ama bu burunla yasamak inanin cok zor
Resimde yine iyi cikmis normal hali cok daha berbat ve benim yuzum oval bi yuz cok ama cooooook dehset cirkin duruyor
:(

Ben maalesef kemigi kirdirtmadim torpulendigi icinde boyle sacma bi goruntu olustu :KK43:
12 ay dolunca revizyon olacagim
:KK43: Ama bu burunla yasamak inanin cok zor
Resimde yine iyi cikmis normal hali cok daha berbat ve benim yuzum oval bi yuz cok ama cooooook dehset cirkin duruyor
:KK43:

Kimi düşünüyorsunuz veya olucaksiniz ?

Kime oldunuz acaba ?Sanırım iki kişi var ikiside aynı doktora mı oldu?Konuyu açan ce konuşan ?

Ben KBB uzmanina oldum taninmis bir isim degil
Dedigim gibi kemigi kirdirmayip torpulettigim icin sucun yarisini kendimde goruyorum cunku doktorum bana olacaklari anlatmisti
Yinede kendisinemi revizyon olsam baskasinami olsam kararsizim :(

Allah'ım buda resmen aynı ;(
Kime oldunuz peki
Güvenmiyorsaniz olmayın
Başka revizyon da deneyimli iyi bir doktor a olun

ja git allahin askina ben deneyimli doktorda oldum sözde önden (5000 burun yaptigi halde nasil böyle bisi olur??
alman doktoru olumsuz konustu ince burnun vardiysa niye elletin dedi !!!

Napicaz biz peki kime güvenip
Revizyon olucaz
Baris Çakırla görüştünüzmü
O nasil yorumlayacak mesela ?

Napicaz biz peki kime güvenip
Revizyon olucaz
Baris Çakırla görüştünüzmü
O nasil yorumlayacak mesela ?

bu burunda neyi düzeltmis hala anlamadim ucu desen kaba düsük sirti desen genis ne yapmissa artik göz kemigini ortaya cikarti nefesime dokundu keske diyorum burdaki olumsuz yorumlari ciddiye almadim bari yabancilari ciddiye alsaydim öyle kendimden nefret ediyomki ! Allah okadar uyarilar cikarmisti engeler cikarmisti bende bile bile o atese attim kendimi !!

Back
X