Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
areli arkadaşım bende septorinoplasti oldum ve aynı senin sorunlarındı.ilk ameliyatımı oldum yandan felaket fakat önden güzel burun ucu ince bir burun oldu.fakat bir süre sonra nefes alamama şikayetim devametti.İki yıl sonra gittiğimde doktorum aynı zamanda prof olmuştu ve benden tek kuruş almadan ikinci ameliyatımı yaptı.

unutmadan söyleyim bunu bana iyilik olsun diyemi yoksa adını lekelememek içinmi yaptı bilmiyorum burda yeniyim oyüzden fotolarım yok.fakat şimdi yandan daha kalkık ama önden bu defa tombiş bir burnum var revziyon olupolmama arasındayım araştırıyrum

areli arkadaşım bende septorinoplasti oldum ve aynı senin sorunlarındı.ilk ameliyatımı oldum yandan felaket fakat önden güzel burun ucu ince bir burun oldu.fakat bir süre sonra nefes alamama şikayetim devametti.İki yıl sonra gittiğimde doktorum aynı zamanda prof olmuştu ve benden tek kuruş almadan ikinci ameliyatımı yaptı.

canm sana da geçmiş olsun. şu an burnum ilk halinden daha iyi ama tam randıman alamadım halaa:9: bu arada konunun içine yazmıştım doktorum bir daha ameliyat olmam gerekirse yapacak, ücret almayacak. o zamanlar aşırı evham yapmıştım, hiç düzelmeyecek gibi geliyordu. ama şimdi daha iyice. ha bir de burnumun yapısı ile alakalı bir durumdan ötürü fazla elleyememişler. velhasılkelam şimdilik iyiyim bir problem yok. işe başladıgım için pek giremiyorm ama fırsat buldugumda yeni resimler ekleyecegm, o zaman yorum beklerim :34:

Back
X