Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o resimlerde 1ay tam dolmamıştı canm(27-28gümlük fln :P) buraya koydugum resmi referans alarak yeni çektiklerimle karşılaştırıyorm ama masaj sonrası farkediyor gibi. o da sabaha aynısı oluyor.. en iyisi akşam iyice bi masajdan sonra resim ekliyim de bakalım, haklısın..

tamam canım akşama bakarız

canım artık üzülmeyi bırak bence çünkü değişmiş burnun ve güzelleşmiş ödemler indikçe masajla daha da güzelleşicek eminim artık yüzün gülsün bence ve senin burnunda en çok beğendiğim burun ucunun kalkıklığı ve 6 ay dolsun ondan sonra yine istediğin gibi olmazsa ondan sonra doktorunla konuşursun revizyonu falan çok değişmiş ben umutluyum dahada değişicek canım :46:

canım artık üzülmeyi bırak bence çünkü değişmiş burnun ve güzelleşmiş ödemler indikçe masajla daha da güzelleşicek eminim artık yüzün gülsün bence ve senin burnunda en çok beğendiğim burun ucunun kalkıklığı ve 6 ay dolsun ondan sonra yine istediğin gibi olmazsa ondan sonra doktorunla konuşursun revizyonu falan çok değişmiş ben umutluyum dahada değişicek canım :46:

yaa değişmiş mii holeyyy :64::64: birazcık hafiflemiş gibi geliyordu bana demek gerçekten hafiflemiş.. sevindim şimdii :66:

:9:arelicim bende yeni üyeyim senınkıne benzer bi durum bendde var bende beklemedeyim 11 şubatta 2 ay olcak senle yakın zamanlrda olmusuz sanırım eklersen fotolarına bakıcam canını sıkma banada doktor takip edelim dedi duruma göre küçük i müdahale yapabilir dedi ama ben öle bariz bişe olmadıkça düşünmüyorum benım yanalrdan değilde önden görünüşü daha çok canımı sıkmıştı yanlardan iyi ama inan gün gün değişiyo hadi baklaım görelim hepmiz için hayırlsı olur inşallah.:81:

:9:arelicim bende yeni üyeyim senınkıne benzer bi durum bendde var bende beklemedeyim 11 şubatta 2 ay olcak senle yakın zamanlrda olmusuz sanırım eklersen fotolarına bakıcam canını sıkma banada doktor takip edelim dedi duruma göre küçük i müdahale yapabilir dedi ama ben öle bariz bişe olmadıkça düşünmüyorum benım yanalrdan değilde önden görünüşü daha çok canımı sıkmıştı yanlardan iyi ama inan gün gün değişiyo hadi baklaım görelim hepmiz için hayırlsı olur inşallah.:81:

ekledim seni natura, merak ettim burnunu senin resimlerin de wardır umarım..

kızlar daha öncede bir konuda belirttim ama canım çok sıkkın ne yapabileceğime dair yorumlarınıza ihtiyacım war. 7şubatta septorinoplasti oldum. kemerli bir burnum wardı. kemerin alınacagı, ucunun kaldırılacagı we dudak- burun mesafesinin değiştirilecegi kararlaştırıldı. fakat sonuç resimdeki gib, burnumdaki kemer sadece bir boy ufaltılmış :59: tasarım resmini de ekliyorum (çoğunuz begenmeyebilirsiniz, ben de begenmemiştim fazla uzun gelmişti.). her neyse en son görüşmemizde orada dikişlerin we ödemin baskı yaptıgını söyledi, masaj werdi gönderdi. ama masaja rağmen en ufak değişme yok. eski burnumun bi boy ufağı oldu resmen. aynada anlayamam diye her gün resim çekip karşılaştırıyorum ama yok:59: tasarımdaki gibi uzun olsa ona bile razı olucam. milletin 10 günlük dümdüz burunlarını görünce nasıl üzülüyorum anlatamam :25:

şimdi size sorum benim revizyon isteme hakkım doğar mı? doğarsa bunu doktoruma ne şkilde söylemem gerekir? bana hayır demesi durumunda dava açma yoluna mı gitmeliyim, bu dava işlerini bilen arkadaşlar war mı? yarın görüşmem war, bi akıl werin lütfen :58:
:1::1::2: bu ameliyat ne kadara mall oldu canımm:2:

ekledim seni natura, merak ettim burnunu senin resimlerin de wardır umarım..

slm areli beni eklemişin teşekkür ederim ama su yazaman gerek 25 yorum yzünden göremiyorum:14: sadece mutsuz ben die yazmısın bir foto gördüm yaz sinir bozucu şu kota işi:63:ben daha eklemedim buranın formatınıda yeniyeni öğreniyorum.canım beni sağ profil ve sol prolil farklı duruyo asıl kemerli kısım soldaydı orası şimdi öle kemerli durmuyo ama sağ profil daha hoş duruyo benım sıkıntım önden su asimetrik şişlikler bigün farklı ertesi gün farklı benımde 20sinde kontrolüm var.aerık milim milim iniyo gibi geliyo şişlikler.aslında msnde felan daha detaylı konuşabiliriz istersen yada facede ekleyebilirz birbirmizi düşünrsen yazarım sıkıntı yapmak kendine...

5000 çok büyük bir fiyat ya gerekeni yapması lazım yani müşteri memnuniyetinden ziyade hasta memnuniyeti gibi bişşe bu

slm areli beni eklemişin teşekkür ederim ama su yazaman gerek 25 yorum yzünden göremiyorum:14: sadece mutsuz ben die yazmısın bir foto gördüm yaz sinir bozucu şu kota işi:63:ben daha eklemedim buranın formatınıda yeniyeni öğreniyorum.canım beni sağ profil ve sol prolil farklı duruyo asıl kemerli kısım soldaydı orası şimdi öle kemerli durmuyo ama sağ profil daha hoş duruyo benım sıkıntım önden su asimetrik şişlikler bigün farklı ertesi gün farklı benımde 20sinde kontrolüm var.aerık milim milim iniyo gibi geliyo şişlikler.aslında msnde felan daha detaylı konuşabiliriz istersen yada facede ekleyebilirz birbirmizi düşünrsen yazarım sıkıntı yapmak kendine...

tamam canm, mesaj atarsın adresini ekleriz birbirimizi..

göremedim reşimlerii:59:

resimler özel albümde, en baştan belirttim zaten. arkadaşlık yollaman lazım. ayrıca belirteyim. bundan sonra ne için eklediğinizi belirtirseniz sevinirim. hiç bişey yazmadan kafasına göre ekleyen çok arkadaş war. artık kabul etmicem haberiniz olsun.

yok canım. aynı duruyorum. bu hafta ya da önümüzdeki hafta kontrole gidicem. bi gelişme olursa yazarım artık :93:

öncelikle geçmiş olsun resimlerine baktım önden resmin yok ama yandanda doğal duruyo ayrıca bu burun düzelirmi demişsin ama bence hiç sıkılma düzelir tabikide canım :34: : bence revizyon ameliyatıyla sorun kalmaz gibi :) çünkü sadece ufak bi kemer oluşmuş umarım burnun istediğin gibi olur
:)

canim cok gecmis olsun, resimlerini gormedim ama bence amelliyat icin bir sure daha sabret. ayrica baska bir doktorun da gorusunu al. ben 2 hafta once amelliyat oldum, benim doktoruma da revize amelliyat icin cok gelen vardi. memnun olmadigin bir doktora 2. kere amelliyat olman ne kadar dogru onu da bir dusun. 3. defa amelliyat olmak zorunda bırakmasın seni?

Back
X