Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle geçmiş olsun resimlerine baktım önden resmin yok ama yandanda doğal duruyo ayrıca bu burun düzelirmi demişsin ama bence hiç sıkılma düzelir tabikide canım :34: : bence revizyon ameliyatıyla sorun kalmaz gibi :) çünkü sadece ufak bi kemer oluşmuş umarım burnun istediğin gibi olur
:)

önden çok şiş olduğu için asimetrik duruyordu o zamanlar o yüzden koymamıştım. şimdi bayaa indi ama yine o kemer olan yer garip duruyor önden.. revizyonla güzel olur biliyorum ben zaten bu şişler inerde bişeye benzer mi diye 'düzelir mi' diye yazmıştım :9: yine de sağol canm

canim cok gecmis olsun, resimlerini gormedim ama bence amelliyat icin bir sure daha sabret. ayrica baska bir doktorun da gorusunu al. ben 2 hafta once amelliyat oldum, benim doktoruma da revize amelliyat icin cok gelen vardi. memnun olmadigin bir doktora 2. kere amelliyat olman ne kadar dogru onu da bir dusun. 3. defa amelliyat olmak zorunda bırakmasın seni?

teşekkürlerr.. başka doktorlardan fikir almıştım konuyu ilk açtıgımda. eksik düzeltme war gibi demişlerdi ama o zamanlar çok yeni oldugu için beklememi tavsiye etmişlerdi. revizyon için en az 6 ay gerekliymiş çünkü.. çok fazla problem olmadıgı we çok para werdiğim için aynı doktora olabilirim ama dediğin doğru. sonuçta yapamadı burnumu, tekrar olupta üçüncü bir ameliyatı gerektirebilir. o yüzden bekliyorum işte. düzelmeye göre oturup konuşuruz ona göre karar weririm bende diye düşünüyorm...

kızlarr en sonunda ekledim fotoları hatta hzımı alamdım baya bi ekledim arelicim soruyodun bakabilirsin benımde kemerliydi, biraz öncelerden birazdan sonrasından ekledim 11 i itibariyle 2 ay oldu.artık fotolardan devam ederiz konuşmaya öpüldünüz.

kızlarr en sonunda ekledim fotoları hatta hzımı alamdım baya bi ekledim arelicim soruyodun bakabilirsin benımde kemerliydi, biraz öncelerden birazdan sonrasından ekledim 11 i itibariyle 2 ay oldu.artık fotolardan devam ederiz konuşmaya öpüldünüz.

teklif gönderdim kabul edersen bakıcam resimlerine :13:

ben 6 ay dolunca eklicem resim şuan 4. aya yaklaştı sonra bantlı halinden itibaren ay ay eklicem :49:

bende öle yapmayı düşünyodum ama yinede sonra diğer arkadsları görünce onlarında yanlız olmadığını görmelerini istedim aynı sorunları yaşayanlar var yani :93:birbirimize destek olmak adına ne demişler üzüntüler paylaşıldıkça azalır:16:sonrada aşama aşama umarım mutlluğuklarımızı paylaşırız peki senin gidişat nasıl memnunmusun?

düzelir tabii ki benimde olmuştu aynen böyle kemik eğriliği vardı aynı zamanda düzelttirdim sonra yamuk bir burunla karşılaştım.3ay sonrasında tekrar bir ops.düzeldi şimdi gayet iyi

bende öle yapmayı düşünyodum ama yinede sonra diğer arkadsları görünce onlarında yanlız olmadığını görmelerini istedim aynı sorunları yaşayanlar var yani :93:birbirimize destek olmak adına ne demişler üzüntüler paylaşıldıkça azalır:16:sonrada aşama aşama umarım mutlluğuklarımızı paylaşırız peki senin gidişat nasıl memnunmusun?

yarın tam 4 ay olucak şuana kadar bir sorun çıkmadı memnunum aman çıkmasında benim hem içten hem dıştan sorunluydu nerdeyse hiç nefes alamıyordum hem kbb hem plastik estetik dr girdi ameliyatıma sorunsuz bir ameliyat evresi atlattım şuan çok rahat nefes alıyorum iyi ki olmuşum diyenlerdenim ama hala istediğim şekle gelmedi ben kavisli ve kalkık istemiştim kavisli ama istediğim gibi değil hala bakalım 2 ay dolsun o zaman görücez ama hergün değişiyor güzelleşiyor :13:

yarın tam 4 ay olucak şuana kadar bir sorun çıkmadı memnunum aman çıkmasında benim hem içten hem dıştan sorunluydu nerdeyse hiç nefes alamıyordum hem kbb hem plastik estetik dr girdi ameliyatıma sorunsuz bir ameliyat evresi atlattım şuan çok rahat nefes alıyorum iyi ki olmuşum diyenlerdenim ama hala istediğim şekle gelmedi ben kavisli ve kalkık istemiştim kavisli ama istediğim gibi değil hala bakalım 2 ay dolsun o zaman görücez ama hergün değişiyor güzelleşiyor :13:

hadi bakalım merakla bekliyoruz benım nefes problemım hastalanınca oluyodu sık fanjit ve tonsilit oluyodum şimddie nefes alabiliyorum şükür.ama öncesindde düzügn uyuduğum zamanlr çoktu. benım öle doktordan çok isteğim olmadı kemik düzelsin kaldırmayın falan fialn dedim kesin doktor ben fazla gurcalarsam sonra basıma iş alırım:9: demiştir kemiğim çok inceymiş yukarda bi çıkıntı oluştu, artık bende zamanla o gidermi gitmezmi onu beklicem doktorumda izleyelim olmadı bi müdahele yaparız demişti bakıcas artık.

kabul ettim msjını da aldım ama ben özel msj atamıyorum kotaya takılıyorum:84: senın fotoğrafların yokmu canım görmedimde:44:

Back
X