bu çamaşır suyunu kim icad etti ki:(

istanbulgibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
153
6
0
İstanbul
arkadaşlar bebeğimin bayramlıklarına çamaşır suyu bulaştırdım. kot kaprinin bir bacağı ve tişörtün arka kısmı kahverengi oldu. dünya kadar para saydım. daha bir kere giydirebildim kendi kıyafetlerime olsaydı bu kadar üzülmezdim bunun bir hal çaresi yok mudur?

üzüldüm canım ya inş vardır bi çaresi ama ben şimdiye kadar duymadım malesef

Cözüm o cok para sayarak özene bezene aldigin bayramliklari artik evde yerlerde debelenirken giydirmek.Bide bebeginin yasina göre degisir eger cok kucukse en kisa zamanda kiyafette olmiycakti diye kendini teselli edebilirsin.

üzüldüm canım ya inş vardır bi çaresi ama ben şimdiye kadar duymadım malesef
sağol canım.. aslında kot boyası diye bişey duydum ama bebeğimin cildine zararı olur mu diye korkuyorum.:26:
Cözüm o cok para sayarak özene bezene aldigin bayramliklari artik evde yerlerde debelenirken giydirmek.Bide bebeginin yasina göre degisir eger cok kucukse en kisa zamanda kiyafette olmiycakti diye kendini teselli edebilirsin.
özellikle seneye de giydirebilmek için biraz büyük almıştım

ben de şimdiye kadar bir çaresi ile karşılaşmadım ama bence hiç üzme kendini nazar çıkmıştır bebeğin sağlıklı olsun ona nazar değmesin varsın kıyafetine değsin at çöpe gitsin gözün ne kadar görürse kadar üzülürsün

Ayni sey bi kac kez benimde basima geldi maalesef ilki baya caninizi sikiyoda sonra alisiyosunuzkot boyasiyla oglumun degil ama kendi pantolonumu boyamistim bir felaket diyebilirim bide her yikamada akmasi ,her gymede donunuzu gömleginizi boyamasida cabasi.Eger c.suyu lekesi cokta buyuk degilse parka bahceye cikarken dedigim gibi evlerde debelenirken giydirebilirsin canim.

çok haklısın. ama insan bebeğinin eşyasının başına gelene bile üzülüyor işte. benim olsa düşünmeden atarım
aslında yakından dikkatlice baklmadan anlaşılmayacak bir leke. ama ben biraz takıntılıyım bu konularda. dediğin gibi yapıcam. evde, parkda, bahçede bol bol giydiririm eskiyince atarım. amaaan bebeğimin canı sağolsun.

Dimi ama cani sagolsun daha ne esyalar alinicak onazaten ne Kadar buyukte alsan cok Cabuk kucuk kaliyo esyalar ilk yaslarinda öyle aman Amanda giyemiycekti diye teselli edeyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…