- 15 Nisan 2017
- 3.593
- 9.375
- 158
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Usulunu bilmesede seninle yine ilgilenmeye calisan bir annen var. Ben yedi aylik hamileyim agzimi aciyorum lafi agzima tikiyor git kaynanana soyle bana niye soyluyorsun diyor. Kaynanada da sagolsun ilgilenmenin i si yok. Ornegin bu benim ilk hamileligim dogumdan sonra bir hafta gel yanima bebek nasil tutulur nasil yikanir hic bilmiyorum kaynanana soyle o gelsin diyor halbuki aramizda yurume mesafesiyle 10 dkk var. Kaynanamda cahil bir insan hala 50 sene onceki koy usulunu devam ettirmeye calisan bir insan oldugu icin onu yanimda istemiyorum annemde bunu gayet iyi biliyor. Bebek icin alis veris yapiyorum ne alinacak ne lazim bilmiyorum herseyi internetten arastiriyorum biride demiyorki suna bir yol gostereyim. 200 mk evde yasiyorum su siralar gucumuz olmadigi icin yardimci tutamiyoruz koskocaman evin temizligini tek basima yapmaya calisiyorum bir misafirim oluyor yine tek basima ustesinden gelmeye calisiyorum yardimci olmadiklari gibi birde kendi isleri oldugu zaman gel yardim et diyorlar gitmedigim zamanda kusuyorlar. Insanda sans olacak gercekten. Anca laf yapmayi biliyor buyuklerimiz bazen.