Bahçe Bakımı ve Çiçekler bu çiçeğin adını bilen varmı

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
kaç aydan beri bulamadım kauçuk çiçeğinin yanına dikilmiş farklı bir çiçek yaprakları küçük beyazımsı olan bitkiyi soruyorum. dal uçlarında tohum keseleri var $14112013430.webp $14112013432.webp $14112013433.webp $14112013429.webp

Son düzenleme:
eğer arkadaki büyük yapraklı çiçekten ayrıysa bu gelin tacı, aslında yabani bir çiçektir. şimdiden bu büyüklüğe geldiyse 1 ay içinde uçlarında ufak ufak beyaz çiçekler açmaya başlar

şimdi altındaki mesajı okudum, aynen tarif ettiğiniz gibi, gelin tacı :)

ben bu sene bahçenin birçok yerine tohumunu serptim, en uzunu bir karış şuanda :)

şimdi altındaki mesajı okudum, aynen tarif ettiğiniz gibi, gelin tacı :)

ben bu sene bahçenin birçok yerine tohumunu serptim, en uzunu bir karış şuanda :)

cnm msj yeni farkettim gelin tacına çok benziyor evet siz söyleyince baktım ama malesf değil bunun yaprakları daha yumuşak kıvrık ve tüylümsü vede ucunda çiçekleri yok açmıyor hiç yinede teşekkür ederim :) ama çok benziyor gelin tacına

cnm msj yeni farkettim gelin tacına çok benziyor evet siz söyleyince baktım ama malesf değil bunun yaprakları daha yumuşak kıvrık ve tüylümsü vede ucunda çiçekleri yok açmıyor hiç yinede teşekkür ederim :) ama çok benziyor gelin tacına

Bazen ayni cicekler icerde ve disarda yetisince bambaska sonuclar ortaya cikabiliyor. Belki seninkisi de gelin tacinin saksi versiyonudur. Onun disinda aklima baska bir cicek gelmiyor

Back
X