Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bahçe Bakımı ve Çiçeklerbu çiçeğin adını bilen varmı
kaç aydan beri bulamadım kauçuk çiçeğinin yanına dikilmiş farklı bir çiçek yaprakları küçük beyazımsı olan bitkiyi soruyorum. dal uçlarında tohum keseleri var
eğer arkadaki büyük yapraklı çiçekten ayrıysa bu gelin tacı, aslında yabani bir çiçektir. şimdiden bu büyüklüğe geldiyse 1 ay içinde uçlarında ufak ufak beyaz çiçekler açmaya başlar
cnm msj yeni farkettim gelin tacına çok benziyor evet siz söyleyince baktım ama malesf değil bunun yaprakları daha yumuşak kıvrık ve tüylümsü vede ucunda çiçekleri yok açmıyor hiç yinede teşekkür ederim :) ama çok benziyor gelin tacına
cnm msj yeni farkettim gelin tacına çok benziyor evet siz söyleyince baktım ama malesf değil bunun yaprakları daha yumuşak kıvrık ve tüylümsü vede ucunda çiçekleri yok açmıyor hiç yinede teşekkür ederim :) ama çok benziyor gelin tacına
Bazen ayni cicekler icerde ve disarda yetisince bambaska sonuclar ortaya cikabiliyor. Belki seninkisi de gelin tacinin saksi versiyonudur. Onun disinda aklima baska bir cicek gelmiyor