Bu çıkmazdan kurtulamıyorum..

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Öyle karmaşık ki içinde bulunduğum durum..

2 yıla yakın ilişkim bittikten sonra içime kapandım kötü günler geçirdim. Daha sonra karşıma o çıktı ve çok iyi anlaştık, o sevdi beni ama ben karışıktım o günlerde. 2 ay sonra sevgili olduk ama sorunlar çıktı çıkış yolu bulamadık, birbirimizi anlayamadık ve bitirdik. Ben ona alışmıştım sonradan farkettim. Çok kez iletişimde bulunduk ama bir türlü orta yolu bulamadık. Sessiz kaldık bir süre. Sürekli rüyamda görmeye başladım ve mesaj attım. Belirsizlik vardı onda da. Daha sonra onu heryerden sildim. Yavaş yavaş atlatıyordum bu durumu.

Gülşen'in şarkısında dediği gibi; Zaten aşk ne zaman doğru zaman kollar? Hiç bir zaman..

Son düzenleme:
erkekler birbirlerine kolay kolay yamuk yapmazlar :)
gerçekten imkansız gibi bi şeymiş..
bence gidip çocuğa ben senden hoşlanıorum veya seviorum gibi şeyler söleme...
önce arkadaşım sonra ben der.. senin hakkında ii şeyler düşünmez, sevgine aşkına inanmaz...

Ben rüyalara çok öenm veririm. bence o senin kısmetinse mutlaka olur. sen şu drumda Allahtan hayırlısını dile gerçi sadece bu durumda değil her daim öyle dile...

Zaten öyle bir şey yapamam ki..
Ben sevgilim olsa dahi mesafeli olurum. Kaldı ki duygularımı açıcam :)
İmkansız olması çok üzüyor beni

Ben rüyalara çok öenm veririm. bence o senin kısmetinse mutlaka olur. sen şu drumda Allahtan hayırlısını dile gerçi sadece bu durumda değil her daim öyle dile...

Rüyamda görmüş olmam çok etkiledi beni zaten.
Ama onun arkadaşı olduğunu öğrenince sevinemedim bile. Çok şaşkınım hala. Rüyamda gördüğüm kişiyi gerçekte görmek.. :105:

ah canım erkeklerin çok önem verdiği konulardan..
yakın arkadaşının eski sevgilisiyle çıkmaz bir erkek sanıyorumki :26:

canım biz seni bir aşk acısından kurtarmaya çalışırken neden kendine başka bir acı buluyorsun
rüyalarımızda daha önce görmediğimiz insanları görmeyiz,
demek ki onu ya sevgilinin yanında ya okulda daha önce gördün ve dikkatini çekti.
erkekler genelde arkadaşlarını tercih ederler.
ama her zaman değil, seni severse seninle olmak için şansını deneyecektir.
fakat çevrenizde hoş karşılanmayacağını unutma.
bence vazgeçmeye çalış, şu an rüyanın etkisinden bu kadar heyecanlı olabilirsin.

Son düzenleme:

Canım gerçekten elimde olan bir şey değil bu..
Ve daha önce hiç görmedim onu, çok eminim..
Onun profilinde görünce neler hissettiğimi bilemezsin.
İnan çok üzgünüm bu duygular için..
Ve elbette olamayacak bişi bu biliyorum.
Sadece paylaşmak istedim, çünkü ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.

Beba'nında dediği gibi tam bu sancılı dönemden çıkmak üzereyken başka birisi seni daha da çok yıpratacak. Kaldı ki,ayrıldığın insanın arkadaşı.. Rüyalara ben şu zamana kadar hiç takılmadım,kendini şartlamışsın sanki "rüyamda bile gördüm ben onu! tesadüf mü" gibi.. Bence de bir yerden illa ki görmüşsündür,bilinçaltına yerleşmiştir belki de.. Kendine yeni dert açıyorsun,biliyorum elinde değil ve biliyorum duygulara söz geçmez ama şunu da biliyorum ki kendini frenleyebilmek senin elinde.. Şimdi eğer buna devam edersen ne olacak biliyor musun? bakışacaksınız,sen onun hareketlerinden kendine göre bir anlam çıkaracaksın,senden hoşlanıyor gibi davranacak belki de,onu gördüğünde kalbin yerinden çıkacakmış gibi atacak.. Ve sonra da sonuç hüsran tabi. Erkekler arasında böyle durumlar hoş karşılanmaz sende biliyorsun. Bol bol dua et,ancak öyle kurtulursun bu çıkmazdan.. Hayırlısını dile Rabbimden.. Ve bu kadar çok düşünme,lütfen..

Canım gerçekten ilk defa gördüm. Hatta profiline baktığımda Ankara'daki bi üniversitede okuyormuş dedim ki uzak zaten karşılaşamam diye. Ama bugün onu karşımda görünce donup kaldım resmen. Öyle kötü hissediyorum ki, bunun imkansız olduğunu biliyorum zaten. Hiç öyle olursa diye de düşünmedim, düşünemem olamaz çünkü. Kendimi asla şartlandırmadım ki ben. Böyle olmasına çok şaşkınım. Ben unutuyorum derken ne duruma geldim. Sadece şaşkınım..

kalbimi 4 yildir kimse icin böyle carpmadi keske bende senin gibi hissedebilsem ne kadar sanslisin

kalbimi 4 yildir kimse icin böyle carpmadi keske bende senin gibi hissedebilsem ne kadar sanslisin

Evet güzel duygular ama inan bu şekilde yaşamak istemezdim bu duyguları..

Bende biri için ilk kez böyle hissetmiştim ama olmadı. çabaladığım halde olmadı..fazl umutlanma derim

tatlım, gerçekten olmayacak gibi bu iş.
hani anlayabiliyorum hislerini.
ama seni daha çok üzecek bu durum sadece.

tatlım, gerçekten olmayacak gibi bu iş.
hani anlayabiliyorum hislerini.
ama seni daha çok üzecek bu durum sadece.

Farkındayım canım.. bir beklentim yok ki zaten. Onun hiç haberi olmayacak, bende içimde yok etmeye çalışıcam yapacak bişiyim yok çünkü..

Farkındayım canım.. bir beklentim yok ki zaten. Onun hiç haberi olmayacak, bende içimde yok etmeye çalışıcam yapacak bişiyim yok çünkü..

ne zaman istersen konuşabiliriz,
en azından eskisini tamamen unutturdu
hadi neşelen biraz, böyle üzülerek daha kötü olursun.
o çocuğun da feysine filan girme bakma tamam mı.

ne zaman istersen konuşabiliriz,
en azından eskisini tamamen unutturdu
hadi neşelen biraz, böyle üzülerek daha kötü olursun.
o çocuğun da feysine filan girme bakma tamam mı.

Aslında ben onu hala unutamadığımı düşünüyordum ama hiç alakam yokmuş :44:
Bugün onunla karşılaşınca sonradan oda geldi yanına onu görmedi bile gözlerim
Üzgün değilim zaten canım sadece şaşkınım, çünkü gerçekten daha önce görmedim onu hiç bir yerde.
Tamamen tesadüf o benim için

bir yakışıklıyı başka bi tanesi unutturur diye boşuna dememişler
sen dikkat et ama kendini çok kaptırma olur mu bu çocuğa.
olmayacak birşey çünkü, daha fazla üzülmeni istemem.
seni gördü mü eski sevgilin? o ne yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…