Bu çıkmazdan nasıl çıkılır?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Icinde bulunduğum çikmazdan nasıl çıkılır inanin bilmiyorum çok küçük biryerde yaşıyorum memurum ancak tayinim olmuyor bugün bana atılan iftiraları duydum adeta yıkıldım namusuma atılan iftira bende diyorum ki benle görüşenler hersey guzelken neden bitiyor gerci çoğu söylüyor zatende bu kadar detayini bilmiyordum kimle gorussem kizlar karşı taraf hep bana diyorki sen bunu bunu yapmissin bana inanmayip bitiryorlar yada yanasmal isteyenler oldmu hakkimda insanlar diyormuski sakın onla konusma ya ben kendmi cok kötü hissediyorum atılan iftiralarami üzüleyim yoksa bu sebepten yuva kuramamamı yoksa biyere gidemememi ben şimdi napicam:(

Başkasının sozune inanıp sizinle yolunu ayıranlar bırakın zaten gitsinler. Üzülecek bir şey değil.
Ama siz neden bu kadar pasifsiniz ?
Ben olsam kim olduklarını bulur o lafları tersten yedirirdim bir güzel.
Bulamıyorum canım hiçkimse söylemiyor ki günlerce çabaladım yoksa bulsam ahh

Kendinizi ifade edin,hatta çirkefe bağlayın,bir sinir krizi de işe yarar,hakkınızda duyduğunuzda..siz kendinizi biliyorsanız insanları da sallayın,valla hiç kimse benim umrumda değil.

Madem memursunuz gidip de dilekce verin. Soruşturma yapilsin onlar kimse hesap sorulsun. Bu ne biçim iş ağzi olan konuşuyor! Bir insana iftira atmak namusunu ağzina almak bu kadar kolay olmamalı.
Onlarin karşisında dik durun ki güçlü olduğunuzu görsunler. Suspus oturursanız o zaman onlar güçlenir. Ya gercekten dilekçe verip şikayet edin. Konu böyle devam etmemeli

Kendinizi ifade edin,hatta çirkefe bağlayın,bir sinir krizi de işe yarar,hakkınızda duyduğunuzda..siz kendinizi biliyorsanız insanları da sallayın,valla hiç kimse benim umrumda değil.
Canim bilmiyorum iftira atani araştırdım günlerce bulamiyorum

Madem memursunuz gidip de dilekce verin. Soruşturma yapilsin onlar kimse hesap sorulsun. Bu ne biçim iş ağzi olan konuşuyor! Bir insana iftira atmak namusunu ağzina almak bu kadar kolay olmamalı.
Onlarin karşisında dik durun ki güçlü olduğunuzu görsunler. Suspus oturursanız o zaman onlar güçlenir. Ya gercekten dilekçe verip şikayet edin. Konu böyle devam etmemeli
Canim kim olduklarini bulsam sence susarmiyim herseyi yaparim ama kimse demiyor herkes gizliyor ne hikmetse

Hayir anlamadim yani kucuk bir yerde yasayan bir memursunuz,birileri sizle ilgili laf cikariyor. İcerik nedir? Evlenmenizi istemiyorlar sizi kiskaniyorlar deyince bir hmmm diyesim geldi bir an
Canim ben birisiyle basilmişim yakalanmisim benle evlenmek dogru olmazmiş diyorlarmis

Canim bilmiyorum iftira atani araştırdım günlerce bulamiyorum
Yaa tamam bulamıyorsunuz anladım da,orta yerde ,durduk yere bir sinir krizi geçirin,duyduklarınızın hepsini,ağzınıza geleni söyleyin..kendinizi ifade edin,insanlar maalesef sustukça ,kabullendiğinizi ve sizi pasif sanıyorlar.

Canim ben birisiyle basilmişim yakalanmisim benle evlenmek dogru olmazmiş diyorlarmis
Siz de oyle bir sey olmadigini soyleyin gecin,o cevreden olmayan birileriyle tanisirsiniz. Ben anlam veremedim sahsen kim kimi basabilir bu devirde? Evinize giden gelen oluyorsa da bekar insansiniz kime ne istediginizle takilirsiniz

Back
X