• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çıkmazdan nasıl çıkılır?

Ayrıca kime ne yaa? Yok biri ile basılmış bilmem ne,bekarım,karşımdaki de bekardır ister basılırım,..basılmam..artı basılmak nedir yaa,nerede yaşıyoruz? Kaçıncı yüzyıldayız?..basılmak mı kaldı,tövbe yarabbim.!

Sizin söylemek istemediğiniz birşey var gibi duruyor. Yanı bi olay üzerine söylenmiş ama siz burda izah etmek istemiyorsunuz gibi.
Eski iş yerinizde size ilgi duyan biri var mıydı ? Reddettiğiniz birileri var mıydı
Canim vardi birisi cok istedi benle evlenmek yalvardi resmen ama istemedim ben onu sevemedim o cocuk burdan gideli 5 sene oldu resmen ya

Ayrıca kime ne yaa? Yok biri ile basılmış bilmem ne,bekarım,karşımdaki de bekardır ister basılırım,..basılmam..artı basılmak nedir yaa,nerede yaşıyoruz? Kaçıncı yüzyıldayız?..basılmak mı kaldı,tövbe yarabbim.!
Aynen cok cok cok haklisiniz

Kimse şu kişi senin hakkında iftira atıyor demez çünkü söylediği şey yenilir yutulur degil illaki kendi söyledikleri de ortaya çıkacağı İçin yüzleştirmesen kaçarlar ses kaydı alıp ver mahkemeye bak olayı kökten çözersin çünkü insanlar sonunda ceza alacakları bir şeye bulaşmak istemezler
Zaten biraz önce konuştum cok korktuda oda savciyla bi gorusucem bakalim ne diycek

Zaten biraz önce konuştum cok korktuda oda savciyla bi gorusucem bakalim ne diycek
Yapmasan bile yaptım de o korku yeter onlara bizim milletimiz iş mahkeme kapısı oldu mu korkar her fırsatta dile getir hakkımda biri iftira atmış mahkemeye verdim diye

Iftira atip namusuma laf edeceklerine deli desinler :sopa: kim soylemisse mahkemede gorusuruz..seni de şahit yazdiriyorum derseniz tirsar soyler:super:

Savciliga ayrica, eger iftira atan kisiler memur ise calistiginiz kuruma ve bimere sikayette bulunun

İftiraların ne olduoldu bilmeden iftira olduğold bilmek de ilginç geldi bana. Mahallenin bakkalı terzisi varsa gidin ve tüm iyiniyetinizle konuşun sorup öğrenmeye çalışın.

Bu nasıl bir ego patlaması ya? Hep kıskanıldınız mı hayat boyu? Acilen bir psikoloğa görünün bence.
Bu tepkiyi alacagimi biliyodum bakin bence benim kesinlikle hasetinden çatlaycak şekilde kiskanilcak biseyim asla yok bende yıllardır hep bunu etrafima duyurdum benim asla kiskanilcak bi hayatim yok normal bir insanim iste bazen oturup kendmi inceliyorum acaba bende nevar diye o yüzden şaşiriyorumya zaten bazi insanin yıldızı düşük olur derler buda öyle bise sanirim

İftiraların ne olduoldu bilmeden iftira olduğold bilmek de ilginç geldi bana. Mahallenin bakkalı terzisi varsa gidin ve tüm iyiniyetinizle konuşun sorup öğrenmeye çalışın.
Iftira şu 5 yıl once beni bo çocuk cok sevdi ama ben sevemedim yani istemedim ama o yalvardi pesimde etraftanda duyuldu demekki ben bunu seviyorum dediyse sonrada şunu demisler hakkimda güya ben Bu çocukla bulusmusumda yakalanmisim

Bu tepkiyi alacagimi biliyodum bakin bence benim kesinlikle hasetinden çatlaycak şekilde kiskanilcak biseyim asla yok bende yıllardır hep bunu etrafima duyurdum benim asla kiskanilcak bi hayatim yok normal bir insanim iste bazen oturup kendmi inceliyorum acaba bende nevar diye o yüzden şaşiriyorumya zaten bazi insanin yıldızı düşük olur derler buda öyle bise sanirim
İnanmayın yıldız düşüklüğü safsatalarına. Batıl inanç bunlar.
Küçük şehirler böyle işte. Ancak siz de bu iftiraları kompleks yapmış ve masum olduğunuzu herkese ispat etmeye çalışıyorsunuz sanki. “Padişahın bile arkasından atarlar.” canım. Arkandan herkes bir şeyler söyleyebilir, uydurur da uydurur. Elin ağzı torba değil ki büzesin. Ayrıca hakkında konuşulan bir tek sen değilsindir ki sizin oralarda. Zihniyetini değiştirmekle başla bence. Önceki konularına baktım da evlenememekten yakınıyorsun hep. Bu konuya fazlaca takılmış olabilir misin?

Valla en yakınlarınızdan şüphe duyun. Mesela size dost görünen ağzından laf alan kız arkadaşlarına bak bi dışardan gözlemle.
Ben de böyle bi şey yaşamıştım ve sürekli sohbet ettiğim her şeyimi anlattığım kişi başka yerde anlatmış ha bana ağzımdan kaçtı dedi ama yemem. Bilerek dedikodu olsun diyeydi. Neyse önce onun sonra da başka yerde adımı anan kişiye ağzının payını verdim. Daha da açamadı ağzını hiç kimse. Ama senin karşına gelen seni tanımayı düşünmeden hu dedikoduları soruyorsa yol ver gitsin. Öylelerinden yoldaş olmaz canım. Doğru kişi önce seni tanımak ister...

valla bende kucucuk yerde hemde dedikodunun alasının oldugu yerde gorev yaptım ...ama hiçboyle birşeyle karsılasmdım....ıftıra bu yanı..ıster deli desinler ıster velı ..yıkardım ortalıgı...zaten ıyıde dememişler varsın delı desinler...akraba demıssınız akraba mı akbabamı bellı degil...onasıl akraba oyle...ıftıraya ugruyacamd akrabalarım bos duracak...vay anam vay..kale gibi dururlar arkamda..oylede olmalı

Back
X