Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim vardi birisi cok istedi benle evlenmek yalvardi resmen ama istemedim ben onu sevemedim o cocuk burdan gideli 5 sene oldu resmen yaSizin söylemek istemediğiniz birşey var gibi duruyor. Yanı bi olay üzerine söylenmiş ama siz burda izah etmek istemiyorsunuz gibi.
Eski iş yerinizde size ilgi duyan biri var mıydı ? Reddettiğiniz birileri var mıydı
Aynen cok cok cok haklisinizAyrıca kime ne yaa? Yok biri ile basılmış bilmem ne,bekarım,karşımdaki de bekardır ister basılırım,..basılmam..artı basılmak nedir yaa,nerede yaşıyoruz? Kaçıncı yüzyıldayız?..basılmak mı kaldı,tövbe yarabbim.!
Zaten biraz önce konuştum cok korktuda oda savciyla bi gorusucem bakalim ne diycekKimse şu kişi senin hakkında iftira atıyor demez çünkü söylediği şey yenilir yutulur degil illaki kendi söyledikleri de ortaya çıkacağı İçin yüzleştirmesen kaçarlar ses kaydı alıp ver mahkemeye bak olayı kökten çözersin çünkü insanlar sonunda ceza alacakları bir şeye bulaşmak istemezler
Orda bi cocuk vardi beni daha tanimadan etmeden bana sanki deli divane aşikti ayni yerdeydik ama ben hic istemedim o cocuk gidelide 5 yil oldu bu aradaEski is yerinde gorustugunuz biri vardida ondan dolayimi bu iftiralar atildi. Hic yoktan mi yoksa cikti bu dedikodu.
Yapmasan bile yaptım de o korku yeter onlara bizim milletimiz iş mahkeme kapısı oldu mu korkar her fırsatta dile getir hakkımda biri iftira atmış mahkemeye verdim diyeZaten biraz önce konuştum cok korktuda oda savciyla bi gorusucem bakalim ne diycek
Acaba o cocukmu cikardi o laflari. Kabul etmediniz diye.Orda bi cocuk vardi beni daha tanimadan etmeden bana sanki deli divane aşikti ayni yerdeydik ama ben hic istemedim o cocuk gidelide 5 yil oldu bu arada
Bu nasıl bir ego patlaması ya? Hep kıskanıldınız mı hayat boyu? Acilen bir psikoloğa görünün bence.Hasetlik canim iste evlenmemi istemiyorlar insanlarin gözü cok üzerimde bende anlamiyorum hep kiskanildim hayatim boyunca
Bu tepkiyi alacagimi biliyodum bakin bence benim kesinlikle hasetinden çatlaycak şekilde kiskanilcak biseyim asla yok bende yıllardır hep bunu etrafima duyurdum benim asla kiskanilcak bi hayatim yok normal bir insanim iste bazen oturup kendmi inceliyorum acaba bende nevar diye o yüzden şaşiriyorumya zaten bazi insanin yıldızı düşük olur derler buda öyle bise sanirimBu nasıl bir ego patlaması ya? Hep kıskanıldınız mı hayat boyu? Acilen bir psikoloğa görünün bence.
Öyle yapcam canim buluncaSavciliga ayrica, eger iftira atan kisiler memur ise calistiginiz kuruma ve bimere sikayette bulunun
Iftira şu 5 yıl once beni bo çocuk cok sevdi ama ben sevemedim yani istemedim ama o yalvardi pesimde etraftanda duyuldu demekki ben bunu seviyorum dediyse sonrada şunu demisler hakkimda güya ben Bu çocukla bulusmusumda yakalanmisimİftiraların ne olduoldu bilmeden iftira olduğold bilmek de ilginç geldi bana. Mahallenin bakkalı terzisi varsa gidin ve tüm iyiniyetinizle konuşun sorup öğrenmeye çalışın.
O demez ama sevdiğini beni demistir birilerineAcaba o cocukmu cikardi o laflari. Kabul etmediniz diye.
İnanmayın yıldız düşüklüğü safsatalarına. Batıl inanç bunlar.Bu tepkiyi alacagimi biliyodum bakin bence benim kesinlikle hasetinden çatlaycak şekilde kiskanilcak biseyim asla yok bende yıllardır hep bunu etrafima duyurdum benim asla kiskanilcak bi hayatim yok normal bir insanim iste bazen oturup kendmi inceliyorum acaba bende nevar diye o yüzden şaşiriyorumya zaten bazi insanin yıldızı düşük olur derler buda öyle bise sanirim