• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çıkmazdan nasıl çıkılır?

Sana gelip bunu diyene deki ya kim sana söyledi söylersin yoksa seni iftira etmekten mahkemeye veririm sen yanarsın bu kadar basit.
Hiç üşenmem kim olduğunu bulmaya bana gelip yüzüme söyleyeni veririm o da kendini aklamak İçin mahkemede kimden duyduğunu söyler çorap söküğü gibi çözülür

Siz de oyle bir sey olmadigini soyleyin gecin,o cevreden olmayan birileriyle tanisirsiniz. Ben anlam veremedim sahsen kim kimi basabilir bu devirde? Evinize giden gelen oluyorsa da bekar insansiniz kime ne istediginizle takilirsiniz
Eskiden calistigim bi yer vardi güya işte hemde basilmisim aklım almiyor ya çıldıracam resmen

Yaa tamam bulamıyorsunuz anladım da,orta yerde ,durduk yere bir sinir krizi geçirin,duyduklarınızın hepsini,ağzınıza geleni söyleyin..kendinizi ifade edin,insanlar maalesef sustukça ,kabullendiğinizi ve sizi pasif sanıyorlar.
Canim ben onlari eğer yaparsam adim deliye çikar bu sefer burasi cok lanet bi yer

Sana gelip bunu diyene deki ya kim sana söyledi söylersin yoksa seni iftira etmekten mahkemeye veririm sen yanarsın bu kadar basit.
Hiç üşenmem kim olduğunu bulmaya bana gelip yüzüme söyleyeni veririm o da kendini aklamak İçin mahkemede kimden duyduğunu söyler çorap söküğü gibi çözülür
Bunlari haber getiren de cogu akrabam ama demiyorlar birazdan yine ariyacagim zorlaycam

Bunlari haber getiren de cogu akrabam ama demiyorlar birazdan yine ariyacagim zorlaycam
Akraba olsun ne fark eder ki zaten iyi niyetli olsa sana bu lafı getirmek yerine ağzının payını verir sen ara mahkemeye vericem orda artık hesaplaşırız hepinizin başı yanar de çık işin içinden

Akraba olsun ne fark eder ki zaten iyi niyetli olsa sana bu lafı getirmek yerine ağzının payını verir sen ara mahkemeye vericem orda artık hesaplaşırız hepinizin başı yanar de çık işin içinden
Vermis zaten kızmış ama bana sonucta demeleri lazım

Vermis zaten kızmış ama bana sonucta demeleri lazım
Kimse şu kişi senin hakkında iftira atıyor demez çünkü söylediği şey yenilir yutulur degil illaki kendi söyledikleri de ortaya çıkacağı İçin yüzleştirmesen kaçarlar ses kaydı alıp ver mahkemeye bak olayı kökten çözersin çünkü insanlar sonunda ceza alacakları bir şeye bulaşmak istemezler

Back
X