Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fazlaca taktım çünkü yasim artik gidiyor ve anne olmak istiyorum ben ama etrafimda böyle insanlar varken izin vermeycekler bunaİnanmayın yıldız düşüklüğü safsatalarına. Batıl inanç bunlar.
Küçük şehirler böyle işte. Ancak siz de bu iftiraları kompleks yapmış ve masum olduğunuzu herkese ispat etmeye çalışıyorsunuz sanki. “Padişahın bile arkasından atarlar.” canım. Arkandan herkes bir şeyler söyleyebilir, uydurur da uydurur. Elin ağzı torba değil ki büzesin. Ayrıca hakkında konuşulan bir tek sen değilsindir ki sizin oralarda. Zihniyetini değiştirmekle başla bence. Önceki konularına baktım da evlenememekten yakınıyorsun hep. Bu konuya fazlaca takılmış olabilir misin?
:)))Amaaaannn şeyimden aşağı kasimpasa :)
Kimin ne dediği neden bu kadar umrunda ? Hoşt de geç ..
Çok hoşsunuz haklisiniz :)Sanki herkes melekte bir sen gunahkar. Ne diyorlarsa desinler valla seyimde bile olmazdı. Yapmamissam bile inadına ' Demekki hosuma gitmiski yapmışım..' derdim. Yani ben olsam.
Çok haklisiniz dediklerinizde en yakindan ariycaksin zaten çok sağolun iyki varsiniz sizlerin yorumlari bana desdek oluyorValla en yakınlarınızdan şüphe duyun. Mesela size dost görünen ağzından laf alan kız arkadaşlarına bak bi dışardan gözlemle.
Ben de böyle bi şey yaşamıştım ve sürekli sohbet ettiğim her şeyimi anlattığım kişi başka yerde anlatmış ha bana ağzımdan kaçtı dedi ama yemem. Bilerek dedikodu olsun diyeydi. Neyse önce onun sonra da başka yerde adımı anan kişiye ağzının payını verdim. Daha da açamadı ağzını hiç kimse. Ama senin karşına gelen seni tanımayı düşünmeden hu dedikoduları soruyorsa yol ver gitsin. Öylelerinden yoldaş olmaz canım. Doğru kişi önce seni tanımak ister...
Zaten ne çıkıyorsa akrabadan çıkıyor onlarda güya savunduk felan diyorlarda hiç inanmiyorum kimseyevalla bende kucucuk yerde hemde dedikodunun alasının oldugu yerde gorev yaptım ...ama hiçboyle birşeyle karsılasmdım....ıftıra bu yanı..ıster deli desinler ıster velı ..yıkardım ortalıgı...zaten ıyıde dememişler varsın delı desinler...akraba demıssınız akraba mı akbabamı bellı degil...onasıl akraba oyle...ıftıraya ugruyacamd akrabalarım bos duracak...vay anam vay..kale gibi dururlar arkamda..oylede olmalı
O zaman zaten akrabalarınızdan birileri ya da birisi bu iftiraları atıyor,Bunlari haber getiren de cogu akrabam ama demiyorlar birazdan yine ariyacagim zorlaycam
İşyerimde kesinlikle evlilik muhabbeti olmuyor çok yoğunum çünkü disarda da herkes niyr evlenmiyosun muhabbetini döndürüyor sanki benim elimdeO zaman zaten akrabalarınızdan birileri ya da birisi bu iftiraları atıyor,
size de işte duyduk ki adın çıkmış diyorlar.
Hasmınız işyerinden ya da yaşadığınız bir yerden olsa sizin evlenmek istediğinizi nerden bilsin de evlenmemeniz için böyle şeyler uydursun.
Ya işyerinde evlilik muhabbeti çok yapıyorsunuz ya da aile içinde.
Bunu bilen ve sizi çekemeyen akrabanız da evlilikten vurmak için böyle iftira atmış olabilir.
Iftiranın kaynağını öğren davacı ol kulaktan duyma bilgilerle senden uzaklaşanlar için de üzülme en güzeli baştan ne olduklarını görüyorsun namusuma iftira diyorsun biriyle birlikte oldu demişlerdir aklı başında adam bunu duyduğunda aklına kazımaz sanane hadsiz bir genç kızın özel hayatını ağzına sakız etmeye utanmıyor musun der o lafı unutur gider adam olan bunu yapar adam olmayanları boşverIcinde bulunduğum çikmazdan nasıl çıkılır inanin bilmiyorum çok küçük biryerde yaşıyorum memurum ancak tayinim olmuyor bugün bana atılan iftiraları duydum adeta yıkıldım namusuma atılan iftira bende diyorum ki benle görüşenler hersey guzelken neden bitiyor gerci çoğu söylüyor zatende bu kadar detayini bilmiyordum kimle gorussem kizlar karşı taraf hep bana diyorki sen bunu bunu yapmissin bana inanmayip bitiryorlar yada yanasmal isteyenler oldmu hakkimda insanlar diyormuski sakın onla konusma ya ben kendmi cok kötü hissediyorum atılan iftiralarami üzüleyim yoksa bu sebepten yuva kuramamamı yoksa biyere gidemememi ben şimdi napicam![]()
Aynen canim o tarz şeyler söylemişler insanlar ne istiyor benden anlamiyorum artik ya sanki cok önemli biriyim sıradan biriyim işte artik okadar korkuyorumki yaşamaya baska yere gitsem bile sanıyorumki hel kötü insanlarla karsilasicam çok yalnız hissediyorum iyce bu ara kendimi zaten sağlık problemim vardi bir aydir yeni yeni toparlaniyorum iyce sanki dibe vurdum hatta dibin dibindeyimIftiranın kaynağını öğren davacı ol kulaktan duyma bilgilerle senden uzaklaşanlar için de üzülme en güzeli baştan ne olduklarını görüyorsun namusuma iftira diyorsun biriyle birlikte oldu demişlerdir aklı başında adam bunu duyduğunda aklına kazımaz sanane hadsiz bir genç kızın özel hayatını ağzına sakız etmeye utanmıyor musun der o lafı unutur gider adam olan bunu yapar adam olmayanları boşver
kendini kötü hissetme bulabilirsen kaynağını bul bunların başını ez canını da sıkma biri daha sana hakkında böyle duyduk derse yakınsesiniyakın çevrenden ben işimi savcılık kanalıyla hallediyorum hepiniz ifade vermeye çağırılınca kimden duyduğunuzu söyler siniz artık de korkup keserler sesiniAynen canim o tarz şeyler söylemişler insanlar ne istiyor benden anlamiyorum artik ya sanki cok önemli biriyim sıradan biriyim işte artik okadar korkuyorumki yaşamaya baska yere gitsem bile sanıyorumki hel kötü insanlarla karsilasicam çok yalnız hissediyorum iyce bu ara kendimi zaten sağlık problemim vardi bir aydir yeni yeni toparlaniyorum iyce sanki dibe vurdum hatta dibin dibindeyimneyle mücadele ediceğimi şasirdim
Icinde bulunduğum çikmazdan nasıl çıkılır inanin bilmiyorum çok küçük biryerde yaşıyorum memurum ancak tayinim olmuyor bugün bana atılan iftiraları duydum adeta yıkıldım namusuma atılan iftira bende diyorum ki benle görüşenler hersey guzelken neden bitiyor gerci çoğu söylüyor zatende bu kadar detayini bilmiyordum kimle gorussem kizlar karşı taraf hep bana diyorki sen bunu bunu yapmissin bana inanmayip bitiryorlar yada yanasmal isteyenler oldmu hakkimda insanlar diyormuski sakın onla konusma ya ben kendmi cok kötü hissediyorum atılan iftiralarami üzüleyim yoksa bu sebepten yuva kuramamamı yoksa biyere gidemememi ben şimdi napicam![]()