- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ne alaka insanlar aa bu yorumu bu yazmış ben başka bir şey mi yazayım diyecek? Aaa benim düşüncem yazılmış ben yazmıyayım mı diyecek? Herkesin bir fikri var isteyen düşündüğünü yazar tek tek yorumları okuyup ona göremi yazacağız?
Önce kontrol mü etmemiz gerekiyor düşündüğüm şey yazılmış mı diye?Yani kadına yuklenmek icin costukca cosmussunuz arkadaslar biriniz yazinca anlasilio o dusunce yuz kisi ayni seyi yaziyo usenmeden. Oglunu o kadar dusunuyorsa kendine de aldirmasaydi o kadar seyi. Ayriyeten bi insana standardinin disinda hediye alinmaz mantiken taniyosan bilirsin hoslanip hoslanmayacagini. Bahsi gecen bi iki marka da cogunlugu dandirik seyleri pahaliya satiyor. Bu demek degildir ki kaliteli. Bisey ucuz ve kaliteliyle sorun yok. Ama almis olmak icin de sizi de istemediginiz bi yere goturseler lutfeder gibi siz de laf edersiniz. Bu kimine ora olur kimine baska bi dukkan kimine pazar olur. Bakmaya zahmet bile etmemis esegin onune saman baglar gibi buyur hediye bak kendine ne demek ya. Düşünmenin vakit ayirmanin guzelligi degil mi hediyedeki amac. O tavirla en pahali magazaya da soksan gicik olunur kaldi ki konu sahibinin beğenmediği bi yermis. Olabilir yani. Belki pazari begeniyo ama oradan bisey bulamio. Kv nin de bunu bilmedigini sanmam.
Kiz ne demis ki? Sizi garipsedim su an. Anlatmak istedigi herkes kaliteli sey alirken banada deger vermeyip ucuzcu yerden sec demeleri. Buna uzulmus o. Senin anladigin gibi birsey degil yaniCanım sen şakamisin ya bumu derdin yani..Senin hayatın para olmuş,nedir bu markalar takıntılar..Değerini bunlarlamı yükseltiyorsun yani onların gözünde..Üzgünüm ama anlattığınız insanlardan daha iticisiniz..Sizi biraz daha alçak gönüllü olmaya davet ediyorum..iyi akşamlar
Yani kadına yuklenmek icin costukca cosmussunuz arkadaslar biriniz yazinca anlasilio o dusunce yuz kisi ayni seyi yaziyo usenmeden. Oglunu o kadar dusunuyorsa kendine de aldirmasaydi o kadar seyi. Ayriyeten bi insana standardinin disinda hediye alinmaz mantiken taniyosan bilirsin hoslanip hoslanmayacagini. Bahsi gecen bi iki marka da cogunlugu dandirik seyleri pahaliya satiyor. Bu demek degildir ki kaliteli. Bisey ucuz ve kaliteliyle sorun yok. Ama almis olmak icin de sizi de istemediginiz bi yere goturseler lutfeder gibi siz de laf edersiniz. Bu kimine ora olur kimine baska bi dukkan kimine pazar olur. Bakmaya zahmet bile etmemis esegin onune saman baglar gibi buyur hediye bak kendine ne demek ya. Düşünmenin vakit ayirmanin guzelligi degil mi hediyedeki amac. O tavirla en pahali magazaya da soksan gicik olunur kaldi ki konu sahibinin beğenmediği bi yermis. Olabilir yani. Belki pazari begeniyo ama oradan bisey bulamio. Kv nin de bunu bilmedigini sanmam.
hele ben ozaman insan içine çıkmamam lazımBen sosyete pazarından alıyorum genelde, kendimi çok aşağılık hissettim şimdi, çok değersizim
Marka degerini dusmesi nedir biliyor musunuz acaba? Yada nasil duserLwc marka degerini kucuk dusurmekten dava acsa kazanır
Ustume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.
O zaman insanlar konu da açmasın, eşi ile ilgili sıkıntısı olan eşle ilgili konuları okusun, kv ile ilgili sıkıntısı olan kv ile ilgili konuları okusun bu mudur?
çünkü o yazılandan herkes aynı şeyi anlamış güzelim çok muhalefetsin heeAynı konuya herkes birebir aynı cumleleri yaziyo. O degildir onu demiyorum.
Ya canim agzin var demi yanlış anlama ama madem kötü bir yere götürdü aaaaa ben burdan giymem kalitesiz der iyi bir yere girer bissürü de şeyler alırdım niye boyle yapmadın? ??Almasin diye götürmüş seni.Şu tatli dilinizi bi kullanın,Onlar nasil arı gibi bal verip yilan gibi sokuyorlarsa sizde öyle yapın. Geri cekilip susmayin icinize atmayın sonra depresyon vs.vs.Ustume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?