bu cins boşuna sevilmiyormuş

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.789
Ustume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.

Verilen degere karsilik sizede aynisi olsa eminim bozulurdunuz

Canım sen şakamisin ya bumu derdin yani..Senin hayatın para olmuş,nedir bu markalar takıntılar..Değerini bunlarlamı yükseltiyorsun yani onların gözünde..Üzgünüm ama anlattığınız insanlardan daha iticisiniz..Sizi biraz daha alçak gönüllü olmaya davet ediyorum..iyi akşamlar

Kayınvalidenizin alıp alıp eşinize ödetmesi yanlış olabilir ona bir derece hak veririm ama lcw markasına nasıl pazar yeri gibi bana oradan al diyebilir diyorsunuz !!! unutmayın bu ülkede en çok satış yapan firmaların en başında gelir, ayrıca annelerimiz o kadar marka takıntıları olan insanlar değillerdir sonuçta aklına gelmemiş olabilir düşünememiş olabilir ne var bunda ? Sizi anca zara polo garage ipekyol gibi markalar paklar

Sizin disiniz polo iciniz lcw olmus sizin tabirinizle...

Niye bu kadar asagiladiniz anlayamadim.

Sirf lcw alayim da marka gorunsun cocugum mahcup olmasin diye gunlerce yemeyip icmeyip cocuguna ordan alan , gucu oralara yeten insanlar da var cok yazik bu soylediklerinize...

Marka takıntısı bana hep saçma gelmiştir belki o sebepten anlayamadim derdinizi. Madem o size almiyor siz de ona almayin. Ondan gelecek bi hediyeye kalmadiniz ya, bosverin. Esiniz harcar zaten onun icin para, annesi sonucta ona da karışamazsiniz. Bosverin gercekten caninizi sıkmayin basit seyler bunlar

Annesidir, alacak tabi. Boşverin bence. Belki kadın sizin bu şekilde ayrım yapacağınızı düşünmemiştir.

Eski eltime hediye kupe goturulmusken ve bunu resimle gostermisken sakin olamiyorum. Marka nesne takintim yok gelinsek ikimizde gelindik neden bu ayrim ya iki ya hic olmali

Sizin disiniz polo iciniz lcw olmus sizin tabirinizle...

Niye bu kadar asagiladiniz anlayamadim.

Sirf lcw alayim da marka gorunsun cocugum mahcup olmasin diye gunlerce yemeyip icmeyip cocuguna ordan alan , gucu oralara yeten insanlar da var cok yazik...

Aynen öyle

Marka takıntısı bana hep saçma gelmiştir belki o sebepten anlayamadim derdinizi. Madem o size almiyor siz de ona almayin. Ondan gelecek bi hediyeye kalmadiniz ya, bosverin. Esiniz harcar zaten onun icin para, annesi sonucta ona da karışamazsiniz. Bosverin gercekten caninizi sıkmayin basit seyler bunlar
Her dugunde ayni sey bizim kartimiz biz ortak oduuoruz bunu esimle ben de kendime anneme alayim ozaman nasilsa ortak onada alindi sizce bunun altindan kalkabilirmiyiz? Yada siz kalkabilirmiydiniz

Her dugunde ayni sey bizim kartimiz biz ortak oduuoruz bunu esimle ben de kendime anneme alayim ozaman nasilsa ortak onada alindi sizce bunun altindan kalkabilirmiyiz? Yada siz kalkabilirmiydiniz

bu acidan cok cok haklisiniz. Siz esinizle bir ailesiniz geri kalanlar farkli aileler. esinizin annesine bu derece yedirmesi cok yanlis... bu onunla konusun bence...

Verilen degere karsilik sizede aynisi olsa eminim bozulurdunuz

değer verdiğini zannetmiyorum. değer veriyor olsaydın kaynanan ve eşin hakkında bu şekilde konuşmazdın.

senin değer anlayışın maddiyata ve markaya dayanıyor olsa gerek çünkü bu konuşmalarını çıkardığımızda geriye "pahada" değerli bir tek polo, kiğılı falan kalıyor...

bilemedim...

Kaynanana kıyafet almak belini bükecekse pahalı yerlerden alışveriş yapacak kadar paran yoktur demek ki cicim , böyle marla takıntıları benim bildiğim ergenlerde olur kaç yaşındasın ?

herkes senin gibi pahalı almak zorunda mı ? İnsanların seni düşünmesi yetmiyor mu ? Hediyeyi karşılık bekleyerek mi alıyorsun ?

Kendine kıyafet aldı ve oğluna ödettirdi tabii kadın kimki oğluna kıyafet aldırsın, öyle bir hakkı bile yok değil mi. Oraya kadar okudum gerisini okumama gerek bile yok!
Her zaman ayni sey bizde. Her dugunde onu giydiriyorsak brnde calisiyorum annemede alalim ozaman evde alamayalim hatta altimizdaki arabayida satalim cunku anca yetisiriz 400lira total maasimiz 3.5 olan bir butceyle cok zor bu acidanda bakarsaniz memnuniyet duyarim her ay 1tl kredide oduuoruz evi gecindiriyoruz ve ev parasi biriktiriyoruz destek olacagi yerde ne aldirirsam kardira gecti bu is

X