inşallah yerleşir siz de bir tuğla koymuş olmanın haklı gururunu yaşarsınız inşallaha.s.
Senin ağzından meleklerin kulağına gitsin inşallahhh :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yerleşir siz de bir tuğla koymuş olmanın haklı gururunu yaşarsınız inşallaha.s.
Sizi kutlamak, tebrik etmek istiyorum.alkisalkisalkis Çok ince bir insansınız. Allah yolunuzu her daim açık etsin inşallah.
yardım etmeye karar vererek çok güzel davranış sergiliyorsunuz tebrik edrim.diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum.sonuçta sbs sınavı zekayı ölçen bir sınav değil çalışanın azmedenin kazanacagı bir sınav istekliymişte çocuk bunlar çok büyük bir artı.tamam sbs birincisi olamayabilir ama siz elinizden geleni yapacaksınız birşey öğrense ben aptal değilim deyip özgüveninin yerine gelmesinden daha güzel ne olabilir ki?arada buraya gelişmeleri yazarsan çok sevinirim umarım verdiğin emeklerin karşılığını alırsın
Ensefalomalasi,beynin yumuşaması; beyin doku*sunun anormal şekilde yumuşak kıvam almasıdır...Halk dilinde beyin zarı erimesi demektir.
Kuzum sen elinden geleni yap da gerisi rabbime kalmış.
Ne öğretebilirsen kardır bu zaman içinde.Sınavı kazanamazsa bile seninle ilgili birşey yok biliyorsun.
Hiç olmazsa ben elimden geleni yapmıştım dersin.
Ayrıca duyarlılığından ötürü seni tebrik ediyorum kuzum :1hug:
valla şimdi aklıma geldide,benim fizikten konu eksiklerim vardı,aylarca çalıştım hocalarla pek ilerlemedim,ama birgün bir hesaplama yaptım ve fizikten kalacağımı anladım,hocama yalvardım geçirmesi için o da bir kitabı bitirirsem geçireceğini söyledi,ve çoğu soruyu doğru çözmek kaydıyla.össye de 1 ay kalmıştı,oturdum kitabı çözmeye başladım ama nasıl çalışıyorum anlatamam,hiç anlamadığım konuları birkaç saatte anlamaya başladım,yani afedersiniz k.cın sıkışınca öğreniliyormuş:kedi:
kitabı bitirdikten sonra öğrendimki yanlış hesap yapmışım,ben o dersten hayli hayli geçiyormuşum,yinede o kitabı çözmem össdeki netlerime öyle bir farkla yansıdıki..
yani demek istediğim ben hocam yardım etmeden,sadece teşvik etmesiyle tek başıma yapabildiysem,sen birebir yardım ederek öğrencini 1 ayda çok iyi yerlere taşıyabilirsin,
ben de fiziğe beynim basmıyor derdim,ama öyle değilmiş,insanın herşeyi algılama kapasitesi var,yeterki bilinci yerinde olsun.
eğer bu yaptığının onun için büyük fırsat olduğunu,ve 1 ayda geleceğini değiştirebileceğinin bilincinde olursa,ona verimli bir şekilde ders çalıştıracağına inanıyorum
yardım etmelisin bence, elbette 1 ayda az da olsa bişeyler kapar ....
belki kazanamaz ama bunun sorumlusu olarak kendini görme sonuçta 1 ay çok kısa bi süre hiçbir özrü bulunmayan bi çocuk için bile kısa kaldıki onun ufak bi özrü var ama sen yinede desteğini yardımını eksik etme ... allah yar ve yardımcın olsun inşallah gayretlerinin sonucunu alırsın...
Umarım seninde desteğinle Çene Abla, iyi bir puan alır bu kız. :Saruboceq: Öğretmeni sen olduğun için şanslı keşke aynı yerde oturuyor olsakta bana da ders versen. :asigim:
Bu yaklaşımın için öncelikle seni tebrik ediyorum arkadaşım, çok vicdanlısın gercektende
Düşünsene bu kız sınavda senin sayende en az 5-10 soruyu bile doğru cevaplasa onu getirisi olacak belki.Bile diyorum çünkü öğretmek bir hayli zor oalacaktır.Durumdan anladığım kadarıyla öyle, Bu rahatsızlık ile ilgili hiç bir bilgim yok. Yinede olsun canım sen 1 ay süre içerisinde ne verebilirsen artık kıza. Annesine üzüldüm bende evlat sahibiyim hem didiniyor kadın bunun üzerine kızında böyle bir rahatsızlık söz konusu gercekten çok zor. Allah yardımcıları olsun.
Senden de Allah razı olsun çabanı taktir ettim. Kolay gelsin sevgiler opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bu rahatsızlığı.bence insan isteyip azim ettikten sonra yapamıyca şey yoktur.onu ümitlendirmeniz onun kendine olan güvenini sağlıycaktır.vakit çok dar öğrenemessin derseniz onun bütün güveni ve ümidi zaten bitecektir
inşallah yardımcı olursun canım benim çok üzüldüm kızın durumuna :1no2: halime bir kez daha şükrediyorum.inşallah kız sbsden yüksek bi puan alırda için rahat eder canım benim.