Bu çocuğu istiyorum :)

umutbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
215
53
28
30
Arkadaslar değerli fikirlerinize ihtiyacim var

Sosyal hesaplardan birinde gördüğüm birini aylardir takip ediyordum uzaktan çok begenmistim aylarca takip ettim ve sonunda cesaretimi toplayip ekledim ve ilk msj ondan geldi acikca ona durumu anlattim ve konuşmaya başladık baya koyu muhabbetimiz vardi her gün saatlerce yazardi ben yazmasam kuserdi vs.
Son günlerde daha az yazmaya başladı ne watsapp nede diğer hiçbir sosyal ağda çevrim içi olmuyordu islerim yoğun diyordu boylece biraz soğukluk girdi araya. Sonraki günlerde baktim çevrim içi ama bana geç yazior eskisi gibi ilgili değil, bende onun msjini görüp cvp vermedim soğuk davrandim bana sorunca da " boyle bir arkadasligi artik gereksiz buluyorum" dedim. Oda tamam o zaman bitirelim dedi ve artik yazmadi.

Dun baktim beni facebook dan silmiş ama genellikle konusmayi tercih ettigimiz istagramdan silmemis.
Not: kendisini takibi birakanlari çok da önemsemeyen takipçisi cok olan biri.

Size sorum Neden istagramdan cikarmadi ve sizce ben sessiz mi kalmaliyim yoksa istagramdan o cikarmadan önce cikarmali miyim onunla tekrar konuşmak istiyorum ama.

Beni sileni anında her yerden silerim ben. Sende instagramdan sil:)

Unutmuştur belki sende oradan sil. Ama neden hemen öyle tepki verdin ki anlatabilirdin ilgisizliği sevmediğini
Ben olsam bana gereksiz diyen birini uzayın derinliklerine yollardım yani
Net

Nedenini arastirmak pek mantikli gelmiyor bana cunku boyle ayrintalar bizim icin takintili olur ama onlar (erkekler) icin takilmamasi gerek olur. Sizi istemiyor, gayet acik birsekilde soylemis iste, ardindan gitmek sagliksiz olabilir sizin icin.. hakkinizda hayirlisi olsun.

Hiç tanımadığınız görmediğiniz sadece sanal alemde tanıştığınız birine güvenip nasıl ilişkiye başlıyorsunuz anlamıyorum. Belki görüştüğü onlarca kişiden sadece birisiniz. Belli ki görüşmeleriniz ona çekici gelmemiş ve kolay bir şekilde soğuyup bitirmiş. İnstegramda silmedi diye bir umut da beklemeyin. Isteseydi acikca soylerdi .Sanaldan uzak durup reel aleme dönün derim

Bu çocuğu istiyorum diye konu açınca ortada bi hamilelik var da onu istiyorsunuz sandım

Söz meclisten dışarı 'Ayı, yavrusunu severken öldürürmüş.' Lafı sizi hatırlattı bana.

Naz yapayım derken resmen öldürmüşsünüz. 'Konuşmayı gereksiz buluyorum' demek de ne demek? İlgisizliğin hoşuma gitmiyor deseydin ya açıkça.
Giden gitmiştir; sandığın gibi bir anlamı olduğunu sanmıyorum instagramdan silmemesinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…