Utangaç olması falan senin tesellin bence. İlgisi olan erkek kırk takla atıyor, bunu kabul edelim.artık belirsizlikten deliricem hanımlar biz bu çocukla lisede 3-4 ay beraber okuduk sonra yollarımız ayrıldı ama dmden konuştuk 6-7 ay boyunca genel olarak nasılsın sınavla ilgili konuşmalardı bir ilerleme olmadı ama sürekli hikayelerimi beğeniyordu beni ne olarak gördüğünü anlayamıyorum sadece 1 kez görüşebildik oda 2-3 saatlik bir şeydi. sınav olduğu için yoğun konuşamadık utangaç bir çocukta napsam bilemedim sürekli ben adım atıyorum
Aslında belirsizlikten değil de sürekli adım atıp bir yol katedemediginiz icin deliriyorsunuz gibi.İlgisi yok yanlıs ata oynuyorsunuz.artık belirsizlikten deliricem hanımlar biz bu çocukla lisede 3-4 ay beraber okuduk sonra yollarımız ayrıldı ama dmden konuştuk 6-7 ay boyunca genel olarak nasılsın sınavla ilgili konuşmalardı bir ilerleme olmadı ama sürekli hikayelerimi beğeniyordu beni ne olarak gördüğünü anlayamıyorum sadece 1 kez görüşebildik oda 2-3 saatlik bir şeydi. sınav olduğu için yoğun konuşamadık utangaç bir çocukta napsam bilemedim sürekli ben adım atıyorum
Kenarda duran kızlardan birisin gibi geldi bana bu tarz erkekler vardır uzak durulmalıdır seven insan bu kdr bekletmezartık belirsizlikten deliricem hanımlar biz bu çocukla lisede 3-4 ay beraber okuduk sonra yollarımız ayrıldı ama dmden konuştuk 6-7 ay boyunca genel olarak nasılsın sınavla ilgili konuşmalardı bir ilerleme olmadı ama sürekli hikayelerimi beğeniyordu beni ne olarak gördüğünü anlayamıyorum sadece 1 kez görüşebildik oda 2-3 saatlik bir şeydi. sınav olduğu için yoğun konuşamadık utangaç bir çocukta napsam bilemedim sürekli ben adım atıyorum
Bu çocukla ilgili umudun olmasin hikaye ye bakmasindan anlam çıkarma adil yıldırım izle eski sevgilinin hikayelere bakması videosunu amacı sadece senin ilgini kazanıp ego kasmak engelle geç yoksa daha çok üzülürsünartık belirsizlikten deliricem hanımlar biz bu çocukla lisede 3-4 ay beraber okuduk sonra yollarımız ayrıldı ama dmden konuştuk 6-7 ay boyunca genel olarak nasılsın sınavla ilgili konuşmalardı bir ilerleme olmadı ama sürekli hikayelerimi beğeniyordu beni ne olarak gördüğünü anlayamıyorum sadece 1 kez görüşebildik oda 2-3 saatlik bir şeydi. sınav olduğu için yoğun konuşamadık utangaç bir çocukta napsam bilemedim sürekli ben adım atıyorum
Belki sadece arkadaş olarak görüyordur . Ya da aklında olan esas biri vardır ve siz de öyle durun istiyordurartık belirsizlikten deliricem hanımlar biz bu çocukla lisede 3-4 ay beraber okuduk sonra yollarımız ayrıldı ama dmden konuştuk 6-7 ay boyunca genel olarak nasılsın sınavla ilgili konuşmalardı bir ilerleme olmadı ama sürekli hikayelerimi beğeniyordu beni ne olarak gördüğünü anlayamıyorum sadece 1 kez görüşebildik oda 2-3 saatlik bir şeydi. sınav olduğu için yoğun konuşamadık utangaç bir çocukta napsam bilemedim sürekli ben adım atıyorum
Değerinizi düşürür adım atmanız belirsizse bekleyin yada konuşmayı kesin sizi beğenmiyor beğense açılırdı çoktanartık belirsizlikten deliricem hanımlar biz bu çocukla lisede 3-4 ay beraber okuduk sonra yollarımız ayrıldı ama dmden konuştuk 6-7 ay boyunca genel olarak nasılsın sınavla ilgili konuşmalardı bir ilerleme olmadı ama sürekli hikayelerimi beğeniyordu beni ne olarak gördüğünü anlayamıyorum sadece 1 kez görüşebildik oda 2-3 saatlik bir şeydi. sınav olduğu için yoğun konuşamadık utangaç bir çocukta napsam bilemedim sürekli ben adım atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?