Doğuma Hazırlık Bu cocugun cinsiyeti ne fotolu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
6 haftalik gebelik fotografinizi atmissiniz daha yazik yavrum cizgi gibi gorunuyor. Ne dusunmemiz gerekiyordu? Biz mi hataliyiz?
Ah yazık yavrum !!!en derin düşünceleriniz için teşekkür ederim bu tip durumlar için söylenecek en güzel laf ... Herkes gönlünün ekmeğini yer umarım sizde tez vakit ekmeğinizi yersiniz duam budur

Ah yazık yavrum !!!en derin düşünceleriniz için teşekkür ederim bu tip durumlar için söylenecek en güzel laf ... Herkes gönlünün ekmeğini yer umarım sizde tez vakit ekmeğinizi yersiniz duam budur
Amin, ben de gebe bir insanim. İnsan baskalarina bu kadar kolay nasil beddua etmek ister hayret icindeyim.

Amin, ben de gebe bir insanim. İnsan baskalarina bu kadar kolay nasil beddua etmek ister hayret icindeyim.
Bunu beddua olarak algılayan sizsiniz rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin taş atana hiç bir zaman taş atmam sizede nasip etsin ALLAH yeterince çirkinlik içinde zaten dünya

Bunu beddua olarak algılayan sizsiniz rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin taş atana hiç bir zaman taş atmam sizede nasip etsin ALLAH yeterince çirkinlik içinde zaten dünya
canım çok erken cinsiyet tahmin etmek imkansız Allah gönlündekini nasip etsin

canım çok erken cinsiyet tahmin etmek imkansız Allah gönlündekini nasip etsin
Teşekkür ederim İkra hanım var 6 7 8 haftalık kese tahmini yapıyor baya tecrübeli belki görür diye atıyorum birçok kişiye de yorum yapmış maksat heyecan olsun Aminn cümlemizin yorumun için teşekkür ederim sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…