Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Hayırlısı olsun bitirmişsiniz zaten ama mesajlar baydı beni açıkçası. Bir erkek bu kadar sık boğaz edilmez güvenmiyorsan bitirirsin. Diğer ilişkiler için size tecrübe olur inşallah kendinizi mental olarak geliştirin kendi kendinize yetin içinizdeki boşluğu adamlar dolduracak diye beklentilere girmeyin. Güven yoksa o ayrı paranoyak olur insan ama güvenip bir ilişkiye başladıysanız başkaları neler istiyor falan irrite duruyor geri tepiyor dişil enerji vs hakkında bilginiz yok mu o arasın siz geç cevap veren geç yazan işi olan olun ve gerçekten de uğraşlariniz hobileriniz olsun değişmezseniz hep aynı tarz kişileri hayatınıza çekersiniz yani bir sonraki sevgiliniz de böyle olur. Bir sınavı gecemezseniz geçene kadar aynı sınava gireceksiniz unutmayın hayat yolunda başarılar.
Aldım dersimi her anlamda. Şimdi de kafa dinliyorum. İçimde onu tamamen bitirmeden de kimseyi sokmam zaten hayatıma

Bana dün bu mesajı attı.
” ben bu zamana kadar en çok düşündüğüm kafa yorduğum kişi sensin bu zamana kadar kimseyi böyle düşünmedim ağlamadım bukadar çok. Ben hakkımı helal ediyorum sen de helal et kimse birbirini üzmesin kalbini kırmasın herkes hakettiği sevgiyi yaşasın doğru kişiyle. ben o kişi değilim belli ki sana istediğin aşkı veremiyorum bu bi gerçek ve asla nefret kin öfke çözüm değil dediğin gibi birbirimizi kötü hatırlamayalım ben bu kafada sana iyi gelemem denedik gördük en azından fakat olmadı sağlık olsun benim yana sana hakkım helaldir Allah’a emanet ol
Birbirinizi kötü hatırlamayın tabi arada yine lazım olursunuz. 🎃 Ah ne cinbaz herif, laflara bak laflara, ağzı bu kadar laf yapan adam sence istediğin aşkı sana veremez miydi? 😁 Gülmekten patlıyorum ıssız adamın yandan kamyon çarpmışı. Erkek olun az adam olun, dürüst olun ben takılıp geçerim benden çok şey bekleme deyin. Ama tabi kim kapısını kapatmak ister değil mi?

Birbirinizi kötü hatırlamayın tabi arada yine lazım olursunuz. 🎃 Ah ne cinbaz herif, laflara bak laflara, ağzı bu kadar laf yapan adam sence istediğin aşkı sana veremez miydi? 😁 Gülmekten patlıyorum ıssız adamın yandan kamyon çarpmışı. Erkek olun az adam olun, dürüst olun ben takılıp geçerim benden çok şey bekleme deyin. Ama tabi kim kapısını kapatmak ister değil mi?
Bence tamamen vicdan rahatlatmak için yazdı bunu

Yooo çıktığı kapıyı çarpmıyor ki geri açmaya yüzü olacak.
Çok kez ayrılıp barıştık biz onunla.Her bitiğinde tamamen bitmediğini hissedebiliyodum. Ama bu sefer farklı . Gördüm ki her ne kadar sevsem de birbirimize zarar veriyoruz. Hala seviyorum, sevmiyorum diyemem. Zaten birden hisler bitmez zamanla. Ben de bi daha açmamak üzere Kapattım o kapıyı. Her ne yaşarsak yaşalım kimseyle kötü bitirmeyi sevmiyorum ben. Onunda yolu açık olsun. Birbirimiz için uyumlu değiliz bi kez daha yaşayıp görmüş olduk.

Çok kez ayrılıp barıştık biz onunla.Her bitiğinde tamamen bitmediğini hissedebiliyodum. Ama bu sefer farklı . Gördüm ki her ne kadar sevsem de birbirimize zarar veriyoruz. Hala seviyorum, sevmiyorum diyemem. Zaten birden hisler bitmez zamanla. Ben de bi daha açmamak üzere Kapattım o kapıyı. Her ne yaşarsak yaşalım kimseyle kötü bitirmeyi sevmiyorum ben. Onunda yolu açık olsun. Birbirimiz için uyumlu değiliz bi kez daha yaşayıp görmüş olduk.
Bu sadece senin için böyle.

Sen ne düşünürsen düşün adamın kafasındaki düzen değişmedi. Birkaç ay sonra yine gevrek gevrek sen beni niye unutamiyen yeaaa diye sırnaşmaya başlarsa anlarsın.
O değişmesin işte ben değiştim. Döndüğünde evet kabul etmiştim ama kabul etmedikten sonra ne yapabilir ki

Back
X