Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Adama nefes aldırmıyorsunuz. Kaçta uyumuş neden uyumuş,erken mi geç mi uyumuş evde miymiş değil miymiş,bu ne be? Böyle ilişki de olmaz olsun. Adam sizden kurtulsa da rahata erse. Canı isterse uyur,istemezse mesaj atmaz. Gardiyan gibi başında beklemeyle de sevgililik olmaz.

Of Merve böyle seni sevmeyen (s.klemeyen yazacağım, banlanirim diye korkuyorum) insanlarla ilişki olmayan şeye başlayıp çok değer almayı bekliyorsun, istediğin olmayınca gaza gelip ayrılıyorsun, sonra pişman olup yüz kere arayıp yine sen ağlayıp peşinde kosuyorsun.
Bu adama neyin tribini atiyorsun simdi?
Adam aşkım dedi de senin sevgilin mi oldu?
Sana demedi mi " benim hissim yoğun değil senin kadar,ciddi ilişkide düşünmüyorum, sen çok istiyorsan başlayalım yeniden" diye? Bunu kabul etmiş birisi beş saat cevap gelmedi diye neden kavga çıkartıyor ki?
Çok dengesiz bir kadınsın. Bu ilişkiyi onuruna yedirip kabul ettiysen daha "takilmaca" gözüyle bak, o kadar değer vermeye çalış. Üç saat beş saat mesaj atması diye delirecegin bir ilişki değil bu.

İnan o dediğini de çok yaptım. Saatler sonra çok yazdığım oldu ama onun pekte umrunda değil. Gece de en son işte o mesajı atmış ben de görüldü yaptım. Ayrılık mesajı atsam bile onu da umursar mı sanmam
Öyle bir hata bari yapmayın yazmayınca ayrıldınız femek işte uzun uzun şu yüzden bu yüzden bitti ayrıldık msjları ayrılık msjı değildir hadi beni ikna et bak buradayım msjıdır

Siz biraz gereksiz yükselip kızmışsınız ama karşı tarafın da küfürlü konuşması çok itici üstelik size karşı olsanız da olur olmasanız da olur gibi bir üslubu var sanki bilmiyorum ya seven erkek böyle olmaz bence :KK43:
Sürekli geç yazsa aramasa sizde böyle olurdunuz az bile dayandım ona ben

Kesinlikle çekilecek gibi değilsiniz. Sürekli terkedilme sebebiniz anlaşıldı. Bu konu üstüne çalışmayı düşünmez misiniz?

Bu adam düzgün insanca konuşmasını bilmiyor mu. Her konuşmasında AMK diyor. Ne meraklıymış a.a . normalde de böyle konusuyorsa nasıl çekiyorsunuz. Ben eşime sıkıldım yazdığımda ı lar i olarak gitse uyarır beni 🤦🏻
Günlük konuşma dilinde de böyle kaba konuşuyor

Ya ben acikcasi gece ne yaptigini bilmiyorum diye bozulmazdim. En fazla ne yapabilir yani? Ben de surekli birbirini arastirip darlayan iliskileri sevmiyorum. Her an har dk nerede ne yaptigini bana rapor etmesin, ben de etmiyim. Surekli mesajlasmanin zorunluluk oldugu bir iliskiyi yurutemem mesela. Bulusun guzel vakit gecirin boyle sms le birbirinizi yiyeceginize. Sonra herkes kendi hayatina isine gucune baksin.
Ama sunu da eklemem lazim; aksamin 4une kadar yatan, ise gitmeyen biriyle sevgili falan olmak istemezdim.
Tamam da çocuk instagrmadan sürekli kız ekliyor eklediği kızlarla konuşmuyo mudur sizce?

Ayrıca kimse öğlen üçe kadar uyumaz yemiş bir haltlar yok sen kafanda kurmuşsun diyorsa bir erkek bil ki yapmıştır bir şeyler . Seni bir yerlerine takmıyor
Bende böyle düşünüyorum normalde aramazdı beni hatta o gün aradı konuştu kapattı ki ben daha aramıyım onu

Tüm ilkleri onunla yaşadım çünkü
Mesajlara bile geç cevap veren adamla ilklerini yaşaman ne kadar zaman aldı cidden merak ettim? Ayrıca daha çok ilgi gösteren biri çıksa bu tipitipi anında engelleyeceğini hepimiz biliyoruz, lütfen.

Sizin orda bir yerlerde durduğunuza emin oldugu için sizi takmıyor sizi kırmayı uzmeyi umursamiyor saygı göstermiyor bence güzel bir mekana gidin eğlence mekanı olsun story atin msjlarina aramalarinada kesinlikle dönmeyin ararsa küfür ederse üstüne cevab vermeden bir tanede selfie patlatın cevap vermeye tenezzül etmeden g... tekmeyi koydugunuzu anlasın yoksa öyle yerlere gidecek çevreniz pinteresten fake hikayeler alın birini atın iki üç gün sonrada kendinize çiçek sepetinden bir çiçek söyleyin onla selfie atın kudururu emin olun sizde değerinizi düşürmeyin bu adamla devam edip emin olun sizi değersiz gördüğü için hiçbir erkeginde size bKmayacagini değer vermeyeceğini düşünüyor bende böyle bir araizla zamanında birlikte olmuştum ordan biliyorum dediklerimi yapin
Mesajlarına aramalarına dönmemiştim dediğinizi yaptım bi kere. Beni aradı ben senin peşinden koşacağımı mı sandın, kaçan kovalanır falan uygulama ben öyle oyunlara gelecek erkek değilim. Kimseyi de kovalamam bana net ol demişti. O yüzden ben sessiz kalıp cevap vermesem de çok işe yaramaz

Açıklar mısın peki niye çekilecek gibi değilim burda çocuk mu haklı şimdi
Ya çocuk sana açık açık sen seviyorsan devam edelim ben pek ciddiye almıyorum demiş. Çok istiyorsanız susup devam edin, sürekli trip atıp hesap sormayın. Size ne kaçta yatmış kalkmış, bir de eline günlük plan verin ona göre devam etsin isterseniz. Ha yok ben böyle şeylere gelemem diyorsanız da ayrılın. Çocuk baştan demiş böyleyim diye, değiştirmeye hakkınız da gücünüz de yok. Bunu göremiyor musunuz gerçekten? Siz şikayet ettikçe sadece itici oluyorsunuz.

Mesajlara geç cevap verip kızları ekleyen adam kusura bakmayın ama çapkın ve gözü dışarıdadır senden hevesini almıştır.

Adama nefes aldırmıyorsunuz. Kaçta uyumuş neden uyumuş,erken mi geç mi uyumuş evde miymiş değil miymiş,bu ne be? Böyle ilişki de olmaz olsun. Adam sizden kurtulsa da rahata erse. Canı isterse uyur,istemezse mesaj atmaz. Gardiyan gibi başında beklemeyle de sevgililik olmaz.
biz bu çocukla ayrılıp barıştık. O dönemde beni instagrmada engellemişti. 1 aydır konuştuğumuz halde ben instagram engelini zar zor kaldırttım. Zaten engeli kaldırıldığında da bana evdeyim dediği gün bi mekanda Story atıp öne çıkarmıştı gördüm ama dile getirmedim. Yani gece evde olmamasını düşünmem de çok normal değil mi

Back
X