Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

bence başka çaresi yok gibi zaten ayrılamıyor da çocuktan. en azından denemeye değer gibi. merve bunu yapabilse gerçekten uzak dursa sizce çocuk ne oluyo diye afallamaz mı? çocuk o kadar eminki merveden asla ondan gidemeyeceğinden
Çok uzun süreli bi ayrılıktan sonra adam "Sen beni niye unutamıyon?" diye mesaj attı, ona döndü Merve.😐

Çok uzun süreli bi ayrılıktan sonra adam "Sen beni niye unutamıyon?" diye mesaj attı, ona döndü Merve.😐
3 aylık ayrılık mıydı? bizde 6 ay ayrı kaldık bende unutamadım yine görüştük merveye de kızamıyorum normal değil çünkü elinde değil biliyorum bağlanma problemimiz var muhtemelen ve ben terapide alıyorum. keşke böyle olmasaydım diyorum inanın çok zor. ben bu sefer ama duygularımı bastırıp başka türlü hareket ediyorum edicemde. umarım mervede yapabilir. farklı bişey yapmadıkça sonuç değişmeyecek bu çocuk asla değer vermeyecek canı istediğinde yazıp canı istediğinde bırakacak

Açık açık diyor valla, "Ben böyle gelip gidicem, sen de paşa paşa kabulleneceksin. Ben Allah bilir nerde kimin bilmem nirelerinin peşinde koşarken sen mesaj atsa da akıversem yine diye bekleyeceksin. İstersen yapma yani çok da dertti bana. ". Yok seviyorum canım cicim yapsa, kapılarda yatsa bacalardan girse de düşse Merve buna, kızın zaafı var her seferinde kanıyor diyeceğim, ama adam delikanlı gibi ben buyum işine gelirse diyor kılını da kıpırdatmıyor. Bile bile gidiyor sonra vay efendim niye böyle oldu. Adam klasik sevgililik aramadığını söylüyor zaten ya takılmalık adamım ben takılır geçerim diyor ahahah delireceğim.
Ya düştüğüm yok yeter ama istemediğim söyledim aradım yine söyledim ben bi şey yapmıyorum

bence başka çaresi yok gibi zaten ayrılamıyor da çocuktan. en azından denemeye değer gibi. merve bunu yapabilse gerçekten uzak dursa sizce çocuk ne oluyo diye afallamaz mı? çocuk o kadar eminki merveden asla ondan gidemeyeceğinden
Ben zaten sildim yazmadım uzak durdum. Benden istediği ilişki zaten bana uymuyo söyledim

benimkide bunun gibi. kendimi gördüm. senin ilgini seviyor seni sevmiyor. cepte görüyor cepte gördüğü sürecede seni sevemez. onu şok etmen lazım. bir anda ortadan kaybol sana ulaşamasın ama uzun süre. ortak çevreniz varsa onlarlada onun hakkında konuşma onun girdiği ortamdan çık. bir süre böyle yap bak. belki o zaman değerini anlayıp senle olmak isteyebilir. yoksa da hiçbir zaman değer vermicek. sen istiyorsun diye seninleyim diyo açık açık 😞 zavallı gibi görüyor
Zaten kayboluyorum herkes engelle diyo orda bile görmek istemiyorum ben onu kendisi yazıyor

Ya düştüğüm yok yeter ama istemediğim söyledim aradım yine söyledim ben bi şey yapmıyorum
Canım ne diyoruz sana burda, adam senin damar haritanı çözmüş artık, senin "istemiyorum "un ona "yeterince manipule edersen yine sendeyim" olarak geliyor.

Zaten kayboluyorum herkes engelle diyo orda bile görmek istemiyorum ben onu kendisi yazıyor
kendisi yazdığındada girip bakma mesaja mavi tik yapma cevap da aslaaa verme. merak etsin. bak yap bunu bi dene

Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen

Güncelleme: Ayrıldım arkadaşlar. Her yerden sildim çıkarttım. Sizlerin de yazdığı gibi gerek yokmuş böyle bi insanla zaman harcayıp uğraşmaya.
Erkek arkadaşının küfürlü konuşması ve senin her olayın altında olumsuz bir şey araman zaten birbirinize uyumsuz olduğunuzun göstergesi. Hayırlısı olsun hakkınızda.

E
Açık açık diyor valla, "Ben böyle gelip gidicem, sen de paşa paşa kabulleneceksin. Ben Allah bilir nerde kimin bilmem nirelerinin peşinde koşarken sen mesaj atsa da akıversem yine diye bekleyeceksin. İstersen yapma yani çok da dertti bana. ". Yok seviyorum canım cicim yapsa, kapılarda yatsa bacalardan girse de düşse Merve buna, kızın zaafı var her seferinde kanıyor diyeceğim, ama adam delikanlı gibi ben buyum işine gelirse diyor kılını da kıpırdatmıyor. Bile bile gidiyor sonra vay efendim niye böyle oldu. Adam klasik sevgililik aramadığını söylüyor zaten ya takılmalık adamım ben takılır geçerim diyor ahahah delireceğim.
Engelledim

Zaten adamda sıfır problem var. Sadece itici ve boş biri. Onun dışında ne yalanı var ne dolanı. Merveyi iyi bile çekiyor hatta. Normalde böyle ıssız adam tribinde olanlar şu kadar nazı saçmalığı asla çekmez. Neredeydin kaçta yattın kaçta kalktın diye soran olsa kapıya koyar. Neden çeksin yani tahammül edilecek gibi değil. Mervenin bir an önce bir kendine gelip terapi alması lazım. Ziyan olur başkalarının elinde, herkes bu çocuk gibi alttan almaz yani.
Gitsin engellesin beni neyimi çekiyor ya ben mi diyorum gel yaz bana

Ee yalan mı, adam doğru söylemiş.. Siz ayrıldınız, neden hala iletişim kuruyorsunuz ki? Ayrıldınız madem engelleyin, iletişimi kesin gitsin. Siz hem adamdan şikayet ediyorsunuz hem de vazgeçemiyorsunuz. Adamda bunun farkında ve diyor ki brn değişmiyorum, kabul edeceksen böyle kabul etmiyorsan sen bilirsin. Neyi oldurmaya zorluyorsunuz ki artık?
Arkadaşım ne iletişimi. Ayrıldık ben de sildim numarasını her yerden çıkarttım hatta 1 kere bile gönderme bile yapmadım neyin iletişimden bahsediyorsun

Merve sana sevgilinin uslubuyla yazıyorum bak: sttir et bu adamı her kelimesi lan lun saygısız biri.
Ben böyleyim kızım işine gelirse ilerde sorun yaşarsın diye terbiye ediyor bi de. Kendine 2. planda kalmayı layık görme hep oraya atmış seni.
herkese böyleyim diyemez sen herkes değilsin. Ayrıca herkese değil sana öyle o. Yere de vursa bumerang gibi eline geleceğinden emin.
Adam demişim çocukmuş.

benimkide bunun gibi. kendimi gördüm. senin ilgini seviyor seni sevmiyor. cepte görüyor cepte gördüğü sürecede seni sevemez. onu şok etmen lazım. bir anda ortadan kaybol sana ulaşamasın ama uzun süre. ortak çevreniz varsa onlarlada onun hakkında konuşma onun girdiği ortamdan çık. bir süre böyle yap bak. belki o zaman değerini anlayıp senle olmak isteyebilir. yoksa da hiçbir zaman değer vermicek. sen istiyorsun diye seninleyim diyo açık açık 😞 zavallı gibi görüyor
Engelledim

Back
X