• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Çocuk Beni Delirtecek

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Baş belası tatlı bir sevgilim var. Ama çocuk çok kıskanç normal bi seviyede değil, beni çıldırtacak seviyede. Yok neymiş facebookumdaki bütün erkekleri silecekmişim, yok bütün kıyafetlerimi çöpe atacakmışım yenilerini alacakmışım. :ssz::ssz: Ve daha neler neler.. Konuşsam anlamıyor, hemen suratını düşürüyo bana saatlerce konusmuyor trip atıyo :37: Hayattan soğuttu yemin ederimm :5::5: Napacağım ben bununla? :5:

akli dengesi yerinde değil:53::53:
kendi yaşantısını sorun etmez senin herşeyine karışır:18:
şu dünyada bi kızdan istenmesi gereken son şey kıyafetlerini çöpe atmasıdır heralde:20:

laftan anlamıyosa ugraşma boşuna normale dönmez
ne kadar süredir berabersiniz:44:

seni hayattan soğuttuysa bu kadar sana müdahale etme hakkını nerden buluyor ayrılcaksın çile çekmek için mi sevgili oldun.:20:

normal değil demişsiniz.ozamn anarmol olduğunu biliyorsun

akli dengesi yerinde değil:53::53:
kendi yaşantısını sorun etmez senin herşeyine karışır:18:
şu dünyada bi kızdan istenmesi gereken son şey kıyafetlerini çöpe atmasıdır heralde:20:

laftan anlamıyosa ugraşma boşuna normale dönmez
ne kadar süredir berabersiniz:44:

Yaklaşık 1 senedir beraberiz canım. Ben de onun bir takım şeylerini beğenmiyorum (giyim, saç sakal vs) ama asla laf etmiyorum. Ben nasıl atabilirim çok beğenerek aldığım,onca para saydığım kıyafetleri? Kaldı ki çoğu yeni. :27: Laftan anlamıyo evet ama bu kıskançlığından başka kötü hiç bir huyu yok kiii çok seviyorum onu :nazar::nazar:

tobee

bu adamin ki kiskanclik degil hayattan sogutma olmus okurken dayanamadim sen nasil cekiyon.

kıskançlık'tan başka kötü huyu yok demişsiniz de, zaten bunun da aşırısı kötü bi huy...
şimdiden sizi bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin

O kadar para vermesen at dedi diye çöpe atıcaksın yani kıyafetlerini :53::53:
Neyse senin kararın bir şey diyemem de.. Bu kıskançlık başlarda hoşuna gitse de ileride bu kadar güzel gelmiyor bil istedim.

ilişkinizin başlangıcında nasıldı.bide merek ettimde şu size çok ilgi gösterip sizin aynı duygular beslemediğiniz çocuk bu çocukmu..yani o cocuk bu cocukmu :26::37:

Anlamıyorum hayatınızın baharında bu psikopatların derdini neden çekiyorsunuz.

Aklın varsa ayrıl, aşığım seviyorum falan hikaye. Sonra Türk kızı kezban bilmem ne derler. Adamdaki akla bak ya.

Yaklaşık 1 senedir beraberiz canım. Ben de onun bir takım şeylerini beğenmiyorum (giyim, saç sakal vs) ama asla laf etmiyorum. Ben nasıl atabilirim çok beğenerek aldığım,onca para saydığım kıyafetleri? Kaldı ki çoğu yeni. :27: Laftan anlamıyo evet ama bu kıskançlığından başka kötü hiç bir huyu yok kiii çok seviyorum onu :nazar::nazar:

ilk baştan beri mi böyle yoksa bu huyu yeni yeni mi ortaya çıktı:1:
benim odunda kıskanç ama bu derce değil:1:
kıyafetler için beraber alışverişe çıksannız tatlı dille ikna edersin bak bunu alıyorum filan diye:1:
o sana nasıl laf ediyosa sende ona laf et belki öyle aklı başına gelir:1:

İleride neler olacağını anlatayım sana:yakında dışarı çıkman yasaklanıcak,onla bunla konuşman yasaklanıcak,arkadaşlarınla iletişimin öyle bir kopacakki yılda kaç defa görüşürsün bilemem...
Benzeri ilişkim vardı dün bitirdim aklın varsa kaç kaç kaç. Kıskançlıktan daha kötü bir huy olamaz ne oluyorsa zaten kıskançlıktan oluyor. Daha çok bağlanmadan bitir.

Kesinlikle değişmez ancak sen bu dengeyi kurarak azalmasını sağlayabilirsin canım.. :46:

İleride neler olacağını anlatayım sana:yakında dışarı çıkman yasaklanıcak,onla bunla konuşman yasaklanıcak,arkadaşlarınla iletişimin öyle bir kopacakki yılda kaç defa görüşürsün bilemem...
Benzeri ilişkim vardı dün bitirdim aklın varsa kaç kaç kaç. Kıskançlıktan daha kötü bir huy olamaz ne oluyorsa zaten kıskançlıktan oluyor. Daha çok bağlanmadan bitir.

Katiliyorum.
Ya benim gibi idare edeceksin o kendi sözünü dinlediğini sanip susacak .
Yada ayrilacaksin ...

Hayır tabi ki :1: ama napayım seviyorum işte :ssz:

şu an sevdiğin için her şeyi sana güzel geliyor kızması,karışması dimi.Bir süre sonra eğer evlenirsen ne kadar büyük bir hata yaptığını anlarsın.Hayat senin hayatın her şeyine müdahale ettirirsen sen sen olmaktan çıkarsın.Başkasının kimliğinde silik bir insan olursun tercih senin.

Böyle bir kıskançlık yeterince kötü bir huy zaten :4: Ama bana kalırsa siz her şeyden memnunsunuz da şu kıyafetlerinizi atma olayı var ya o canınızı sıkıyo.

Back
X