• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Çocuk Beni Delirtecek

Neresi tatlı bu çocuğun yahu acayip itici :25:
Kadınlar arasında 'sevgilim, kocişim beni çok kıskanıyor çok güzelim' tarzında övüntülere neden oluyor genellikle bu durum
Şimdilik böyle tabii eğer bu çocuğun bu halleri tatlı gelmeye devam eder nişan, söz olup evlenirseniz hayatından bezdiğinde nasıl bi hata yaptığını anlarsın :34:
Dinle tatlı sevgilini aman sözünden çıkma :103:

Anormal bu .. Kiskanliginda bi sonu var..
Abartmis bu resmen ..

Soylediklerini yapma , isine gelirse kalir , gelmezse yolu goster.
inan bana ozaman karismayacaktir sana..
suan flört donemizde boyleyse ileriyi dusunemiyorum bile.

Disari cikmami fazla istemiyor zaten, cikinca hep surat yapiyo. Erkeklerle konuşma diyo -ki erkeklerle cok muhabbet kuran biri değilim bitirmeye calistim ama yapamadim iste 3 günden fazla sürmedi maalesef ayrilik:/ yapamayacagimi bildiğim icin ayrilik dişinda çözüm istedim sizlerden :(

3.5 yıl boyunca bende çok aradım ama maalesef başka çözümü yok ya ayrılacaksın yada katlanacaksın. Bende çok erkeklerle muhabbet kuran biri değildim ama akrabalara bile karışmaya başlamıştı. Allah sabır versin dicem ama ben çok sabırlı bir insan olmama rağmen bir yere kadar olabiliyor.

Piskopat o senin dengeni bozacak egosunu tatmin ediyor , beraberlik sürecekse sen bunları hak ediyorsun aşk uğruna , daha ne bize akıl danışıyorsun
Nükleer santral diyince gözüm döndü bi anda. Nükleer santrallere hayır dediğim için ülkemin gelişmesini istememiş oluyorsam, olayım, bununla da gurur duyarım! NÜKLEER SANTRALLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE HİÇBİR YERDE DESTEKLEMİYORUM! Destekleyen insanlar da bana göre ya kördür ya da gözlerini para hırsı bürümüştür. Nükleer santral ne demek biliyo musunuz, peki siz ideolojisini desteklediğiniz partinin bu diretmesini hiç sorguladınız mı? Nükleer santralleri desteklemeyen insanlar sırf muhalefet için desteklemiyorlar öyle mi?

Peki neden hükümet ülkemizin gül gibi rüzgardan elde edebileceği enerji potansiyelini görmüyor da sonucu facia olabilecek Nükleer Santraller konusunda diretiyor??? Cevabı benim için basit: KENDİ ÇIKARLARI.[/QUOTE

şu an sevdiğin için her şeyi sana güzel geliyor kızması,karışması dimi.Bir süre sonra eğer evlenirsen ne kadar büyük bir hata yaptığını anlarsın.Hayat senin hayatın her şeyine müdahale ettirirsen sen sen olmaktan çıkarsın.Başkasının kimliğinde silik bir insan olursun tercih senin.

Off offf :5: hayatımda ilk defa beni çok seven benim mutluluğum için mücadele eden birini buldum. o da boyle psikopat çıktı ya :ssz:

ben de bu kadar körü körüne aşkı anlamıyorum bliliyor musunuz?insana kendini veherşey unutturacak birşey olduğuna da inanmıyorum.
siz de onun kıyafetini saçını sakalını beğenmiyormuşsunuz,peki neyine aşık oldunuz? ruhuna demeyin sakın,onda da kıskançlık var onunda beğenmiyorsunuz...eeeee sırılsıklam aşk da nesine peki?
bazıları kızacak belki bana ama ben cidden böyle bir duyguya inanmıyorum,aşka değil ,bu denli göz karartmaya değecek bir aşka..daha genösiniz ne gerk var ki bu denli ağır şeyleri yaşamaya??

Aşk degil madem, peki sizce ne bu? :(

Hickimseyi hayatinizin merkezine koymayin bu kadar

Yaşlarınız küçük sanırım :ssz:
Bu kadar karışma normal değil, herkesin kendi hayatı var sonuçta. Hele kıyafetlerini atıcaksın falan ne demek :20:
21 yasindayiz ikimiz de. Ne bileyim yakistiramiyormus pantolonuma falan laf ediyor anlamadim niyetini.

21 yasindayiz ikimiz de. Ne bileyim yakistiramiyormus pantolonuma falan laf ediyor anlamadim niyetini.

Bana oje de yasak. Göz kalemi bile yasak. Her kıyafetim her davranışım mutlaka eleştiriliyor. Ne açık giyinirim ne bişey oysa ki. Ah ben neler çekmedim yaşım da senden küçük üstelik. Maalesef şimdilik bırakamıyorum ama kör kütük aşık kısımları benim için bitti. İnsan gerçeklerle yüzleşiyor elbet bir gün.

Bana oje de yasak. Göz kalemi bile yasak. Her kıyafetim her davranışım mutlaka eleştiriliyor. Ne açık giyinirim ne bişey oysa ki. Ah ben neler çekmedim yaşım da senden küçük üstelik. Maalesef şimdilik bırakamıyorum ama kör kütük aşık kısımları benim için bitti. İnsan gerçeklerle yüzleşiyor elbet bir gün.
Sen benden daha betermissin be canim. Nasil katlaniyorsun? Madem asil değilsin?

Kocanız bile olsa bu kadarı resmen zorbalık.Niye çekiyorsunuz böyle adamları ?:ssz::ssz:

Şuan kıskançlıktan hoşlanıyorsun.. İleride canına tak edecek..
Şuan her ne kadar, hayattan soğuttu desen de; beni kıskanıyor çok seviyor ihihih modundasın.. Biraz daha zaman geçince bunun şahsına hakaret olduğunu anlayacaksın..

Çünkü bu anlattığın kıskançlık değil.. Hastalık..

İleride hayatı dar etmesin istiyosan sınırlarını koyman lazım.
Trip yaparsa yapsın sen mini giymek istiyorsan mini giyersin, askılı giymek istersen askılı giyersin.
Facebookta A kişisiyle arkadaş kalmak istersen kalırsın. Bu sınırı çizemezsen çok canın yanar ileride.

kıyafete 'karışmak' değil de, mesela giydiğiniz bir kıyafet, örnek veriyorum pantolon eğildiğinizde açılıyordur; onu size düzgün bir şekilde ifade edip ''içine belini örtecek uzun bir şey giy ki açılmasın'' şeklinde. bu normaldir hepimiz yaşamışızdır malum kimse gözünden sakındığının orası burası açılınca sessiz kalamaz. ama kıyafetlerini at derecesindeyse anormallik var demektir. ve facebooktan bütün erkekleri sildirmek, dışarı çıktığında trip atmak.. trip atan erkek mi olur ya? :37:
benimki ben hep evde oturduğum zamanlar ''tamam hayatım çık biraz havan değişşin bunaldın kaç gündür'' diyor. sizi düşünmesi lazım değil mi biraz?

Sen benden daha betermissin be canim. Nasil katlaniyorsun? Madem asil değilsin?

Kocanız bile olsa bu kadarı resmen zorbalık.Niye çekiyorsunuz böyle adamları ?:ssz::ssz:[/QUOTE

Yarim donem kaldi her yerde ayni ortamdayiz ve bana psikolojik baski yapip daha da huzursuz edeceginden eminim o yuzden disimi sikiyorum. Bazen cok iyi bazen burnumdan getiriyor hep orta yolu bulmaya calistim ama yok mumkunati yok. Bir iki guzel gun icin haftalarimi mahvettim durdum...

Back
X