Bu cocuk buyur de ben biterim heralde

Kuzum benim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
746
819
23
32
Mrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.

Kimi çocuk uykuyla hiç barışık değildir ayakta uyur da uyumaz bi savaş hali filan (Misal benim bebe), kimi beklenenden daha az uyur yarım saate bir uyanır, kimi aralıksız 4-5 saat uyur yani bünyesine göre çocuğun, demek ona öyle yetiyor.

Endişeliyseniz, bir doktora götürün, anlatın sorun.

Mrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
Günde toplam kaç saat uyuyor?

Maşallah bi öyle bebeğim olmadı :emir_bebek:
Yeğenim de öyle benim uyur uyur öğlen 11 ,12 ye kadar.
Yengemi hep şanslı bulmuşum dur bu yüzden :anne:

Dun kontrolumuz var di ama o kadar cok soracagim sey var di ki bunu unutmusum :KK43: biliyorum her cocugun gelisimi cok farkli ama yinede rahatlatici seyler duymak istedim sanirim :KK43:
doktora giderken bir kagida sorularini yazmani oneririm. Ben aile hekimine giderken bile yaziyorum yine yazmis gelmis der hatta :-) benim henuz cocugum yok ama normaldir insallah uykusu. Daha kucukmus.

Arkadasimin bebegi 1 yasinda, sabah 8.30da uyansa 2 saate geri uyuyor, uyanip 2 saate tekrar uyuyor yani normaldir diye dusundum.

Bebeğiniz uykuyu seviyor olabilir tabiki ama bunun standart bir tablosu var 4-6 ay için gündüz uykusu 2 saat aralıklarla 1-2 saat gece uykusu 11 saat yazıyor doktorunuza danışırsanız en doğru yönlendirmeyi o yapacaktır.

özel siparış istesen olmaz.inşallah bende uykucu bir bebek istiyorum.gelişimini engellemiyorsa.uyku ona iyi geliyor galiba.büyüyünce de tam tersi uyku bilmez bir çocuk da olabilir.
Ya gelisimi gayet normal 3 haftadir net donuyor ellerini gun gectikce daha iyi kullaniyor. Ismini biliyor. Sanirim nen de sorun var cok pimpirikliyim :(

Ya gelisimi gayet normal 3 haftadir net donuyor ellerini gun gectikce daha iyi kullaniyor. Ismini biliyor. Sanirim nen de sorun var cok pimpirikliyim :KK43:

Gelişimi normalse düşünmeyi bırak bence. :) Benim oğlan da 5. Ayını bugün bitirdi, pek bir tembel. Kafası yere değsin hemen ağlamaya başlıyor. İstiyor ki sürekli otursun, sürekli onla ilgilenilsin. Dönme vs çalışıyoruz ama yapmak istemiyor. :)

Benim oglum 3 ayliktan beri gece asla uyanmaz mama veririm yemez 10 saat uyur geceleri hic uyanmadan. doktor bana normal dedi gece beslenmesi zaten iyi bisey degil uyusun ellemeyin dedi gunduzde 3 saat falan uyurdu bence sorun yok uyusun bebekler uykuda büyür

Back
X