Bu cocuk buyur de ben biterim heralde

Gelişimi normalse düşünmeyi bırak bence. :) Benim oğlan da 5. Ayını bugün bitirdi, pek bir tembel. Kafası yere değsin hemen ağlamaya başlıyor. İstiyor ki sürekli otursun, sürekli onla ilgilenilsin. Dönme vs çalışıyoruz ama yapmak istemiyor. :)
:) degisik degisik huylari oluyor. Kuzenlerimin de yaklasik ayni haftalarda cocuklari var. Onlara bakiuorum yarim saat 1 saat uyuyorlar o kadar

Benim ki de cok uykucuydu bebekken
2 saate bir uyurdu ...yeni dogdugunda horul horul uyuyordu geceleri cogunlukla...hala uykusu duzenlidir...ha geceleri kalkmalari var emmek icin o da 1 dk falan emip uyuyor geri de iste olan benim uykuma oluyor :)...

bnm oğlumda uyurdu o aylarda gündz 2 saate bir bi bucuk saate bir uyurdu gecede kesintisiz 5 6 saat uyudugu olurdu bizim m dr normal demişti ama bu kadar kafaya takıyorsanz dr nza danışın..

boy kilo gelişimi nasıl?
şekeri mi düşüyor acaba?
Mama yiyoruz malesef ama yemesi hep sorunluydu hic mama yemek istemiyor zorluyorum oyle yiyor 5 er dk ara vere vere. Simdiye kadar her ay 1 kilo aldi iyiydi. Bu ay grip oldu fln derken 300 gr almis . Dr normal dedi hareketli oldugu icin ama 1 kilo alirlen 300 gr a dusuncede bi kotu oldum

Benim ki de cok uykucuydu bebekken
2 saate bir uyurdu ...yeni dogdugunda horul horul uyuyordu geceleri cogunlukla...hala uykusu duzenlidir...ha geceleri kalkmalari var emmek icin o da 1 dk falan emip uyuyor geri de iste olan benim uykuma oluyor :)...
Simdi ne kadarlik oldu hala uykusu ayni mi

Mama yiyoruz malesef ama yemesi hep sorunluydu hic mama yemek istemiyor zorluyorum oyle yiyor 5 er dk ara vere vere. Simdiye kadar her ay 1 kilo aldi iyiydi. Bu ay grip oldu fln derken 300 gr almis . Dr normal dedi hareketli oldugu icin ama 1 kilo alirlen 300 gr a dusuncede bi kotu oldum
5. aydan sonra 1 kilo almasına gerek yok.
doğum kilosu neydi? şimdiki ne?

Oğlum 21 yaşında.
Sabah 5 de kalkar 9 da yatar 12 de kalkar tekrar 15 gibi uyur 18 gibi kalkar 21 gibi uyur ve sabah 5 gibi kalkardı.
1.80 cm boyunda, aklı başında, aslan gibi (maşallah diyeyim) bir delikanlı oldu.
Tek olumsuz yönü bu yaşta en geç 23,30 da yatmak ister.
Başka bir sorun yok.
Siz de dert etmeyin. Huyu böyledir.
Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.

Mrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.

benım kızımda çok uyudu şu an 9 yaşında okulu olmasa hergun gunduz uyumaya devam edecek , gerçi hafta sonu muhakkak uyur , çok şükür hiçbir sıkıntısı yok

Benim kizim 5aylikken oglen uyur bazen de 2 sefer uyurdu doktorumuz normal derdi uykusu 4saati bulurdu aksam 10bucuk gibi uyuyup bazen uyanmazdi bazense 3de kalkip be degisip mama yiyip sabah 8 e kadar uyurdu aman masallah diyip durun cunku kizima nazar deydi 1yasindan sonra uykusu gitti gece nobet tutuyorduk

Gelişiminde bir sorun yok diyorsunuz. Maşallah deyin bence, poponuzu falan kasiyin, kulaginizi çekip tahtaya vurun :D uyuyan bebekten başka ne ister ki insan ❤ darısı benim başıma inşallah

Başlığı okuyunca yine uyumayan bir bebek konusu sandım,tam tersiymis:)
Bir sorun göremedim ben bebeğinizde
Maşallah ne güzel uyuyormus
Hep öyle gider inşallah
İçiniz rahat etmeyecekse bir daha ki kontrolde sorun doktora

Tiroid bezi az çalışan bebekler cok uyurmus.benim oglumun tiroidi yok yaratilmamis.sag olsun hic uyumazdi bebekken.kan tahliliyle tsh 4.5un üzerindeyse hormon takviyesi gerekiyor.zeka ve fiziksel gelisimde etkili.siz dr a sorun.hersey normalse bol bol şükür edin.uyumasaydi cok zor olurdu inanın

Back
X