- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Ama öyle şey konular Asla konuşmayız yani öyle bir girişimde de bulunmadı anlasam direk konuşmayı keserim yaniSadece akşamları kısmı kafamı karıştırdı
Çalışıyor mu okuyor mu ne yapıyor?Ama öyle şey konular Asla konuşmayız yani öyle bir girişimde de bulunmadı anlasam direk konuşmayı keserim yani
İkimizde üni sınavına hazırlanıyoruz aynı üniversiteyi kazanmak istiyoruzÇalışıyor mu okuyor mu ne yapıyor?
Kuzucuk daha yaşın küçük, hemen kendini kaptırma yavaş yavaş tanı, önce üniversiteyi kazan/kazanın. İyi gözlemle bakalımİkimizde üni sınavına hazırlanıyoruz aynı üniversiteyi kazanmak istiyoruz
Ayıktır ya yani öyle umuyorumAkşamları kafasının ayık olduğuna emin misiniz? Alkolün etkisiyle duygularını daha kolay açıyor belki.
Bu beni sevmediği anlamına gelir mi pekiAkşamları hormonları, gündüzleri kafası çalışıyor olabilir.
Gündüz ilgisiz değilse gelmez bence.Bu beni sevmediği anlamına gelir mi peki
Havanın kararmasıyla daha romantik bir havaya bürünüyordur belki, enerji de alt seviyelere inince bir gevşiyordur filan. Alkolle değil de yorgunlukla kafayı buluyor da olabilir demek istiyorum. =))Ayıktır ya yani öyle umuyorum
akşamları libidosu arttığı içindirBenim konuştuğum bir çocuk var artık bütün form biliyorher neyse bu çocuk bana akşamları çok güzel şeyler söylüyor mesela Ali diyelim Ali seni ciddiye alıyorum ona göre deyince uyku sersemiyim ya ondan diyor gündüz akşam olduğu gibi değil akşamları benim olsana seni çok seviyorum diyen çocuk gündüz yok tamam konuşuyoruz gündüz ama öyle güzel şeyler söylemiyor anlayamıyorum yani
Yaaaa haaayırOlabilir mi ?
Valla yaş itibariyle de aklı belden asagılarda geziyor olabilir malum ergen kategorisinde dahaYaaaa haaayır
başlıcam onun libidosunaakşamları libidosu arttığı içindir
19 yaşında amaValla yaş itibariyle de aklı belden asagılarda geziyor olabilir malum ergen kategorisinde daha
Delikanlı işte deli kan :)19 yaşında ama
tamam işte en üst düzeylerde şu an19 yaşında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?