Bu çocukla artık konuşma zamanı geldi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan çok yorgunum yarın detaylı cevaplar yazarım. Birlikteyken seviyor gibiydi çok ilgili ve nazikti... Evli veya nişanlı olması mümkün değil.
Kendinizi kandiriyorsunuz resmen. Adamin ilgisi ve nazikliği sizinle yakinlasana kadarmis. Sonra kacmis iste. Kendiniz demissiniz eski konunuzda gururum incindi kullanilmis hissediyorum diye. Hâlâ ayni yerdesiniz gram yol katedememissiniz. Ne konusacaksiniz adamla daha?

Selam kizlar,
Daha önce konu açmıştım ani bir şekilde terkedilmemle ilgili... Özet geçmek gerekirse. 1 aydir görüşüyorduk, ben kendisine pek guvenemedim ve son gorusmemizde biraz soğuk davranmıştım sonra telafi etmeye çalıştım...

Bende tel nosu yoktu instadan iletişim kuruyorduk sonra hesabını silmiş. Başka bir hesabı daha var beni oraya asla eklemedi ve kullanmıyorum diye de yalan söyledi.

Birlikteyken her sey çok güzeldi. Birbirimize karsi saygısızlık, tartışma, cirkinleşme olmadı hiç. 3 aydır aşk acısı çekiyorum. Onu kaybettigim için üzgünüm...

Bu arada, ben sizi dinleyerek hiçbir şekilde iletişim kurmadım. Kendisinin sosyal medya hesaplarına bakıyorum yalnızlık ve aşk acısı çektiği belli... Anladığım kadarıyla ya reddedildi ya da benim kendisine ulasmami bekliyor( sevseydi peşimden koşardı diye düşünüyor olabilir)... Ben kendisiyle konuşmaya karar verdim beni istemiyorsa yüzüme soylesin...

İyi ki kendisiyle iletişim kurmamışım egoları zarar goruyor, kıymete biniyorsunuz...
Sen şey mi sanıyorsun, bu durumda sadece sen varsın? Yalnız kalmış, olta atıyor hanginiz düşerseniz işte.

Selam kizlar,
Daha önce konu açmıştım ani bir şekilde terkedilmemle ilgili... Özet geçmek gerekirse. 1 aydir görüşüyorduk, ben kendisine pek guvenemedim ve son gorusmemizde biraz soğuk davranmıştım sonra telafi etmeye çalıştım...

Bende tel nosu yoktu instadan iletişim kuruyorduk sonra hesabını silmiş. Başka bir hesabı daha var beni oraya asla eklemedi ve kullanmıyorum diye de yalan söyledi.

Birlikteyken her sey çok güzeldi. Birbirimize karsi saygısızlık, tartışma, cirkinleşme olmadı hiç. 3 aydır aşk acısı çekiyorum. Onu kaybettigim için üzgünüm...

Bu arada, ben sizi dinleyerek hiçbir şekilde iletişim kurmadım. Kendisinin sosyal medya hesaplarına bakıyorum yalnızlık ve aşk acısı çektiği belli... Anladığım kadarıyla ya reddedildi ya da benim kendisine ulasmami bekliyor( sevseydi peşimden koşardı diye düşünüyor olabilir)... Ben kendisiyle konuşmaya karar verdim beni istemiyorsa yüzüme soylesin...

İyi ki kendisiyle iletişim kurmamışım egoları zarar goruyor, kıymete biniyorsunuz...
Hayal kuruyorsun.

Çocuğun senle uzaktan yakından ilgisi yok bacım.

Vakit kaybetme!

Selam kizlar,

Kiymete bindiğiniz bölüm nerede, göremedim de.

Şuan çok yorgunum yarın detaylı cevaplar yazarım. Birlikteyken seviyor gibiydi çok ilgili ve nazikti... Evli veya nişanlı olması mümkün değil.
konuyu da yarın açsaydın o zaman, dinlenmiş dinç kafayla. Belki o zaman ne kadar saçma bir konu olduğunu anlar yazmaktan vazgeçerdin.

Yaa eski konunuzu hatirliyor gibiyim. Bu kisi size oral yaptirip tüyen kisi mi?
Bu konu sizin miydi?
Hayir sizseniz bu sahis icin mi 3 aydir aci cekiyorsunuz onu soracağım?
Neeee, oral yaptırıp tüymüş mü yok artık 🤯 oha.

Yani öyle bir hal ki... Kıza "yav **nesini** unutamadın sevgili bile değildiniz" diyecek olsam, diyemiyorum...
Bugün kk kafamı açıyor yemin ediyorum. 1 aylık ilişki, adamın telefonu bile yok kızda, adam oral yaptırıp tüyüyor. İnstada depresif takılıyor, kimin için belli değil. Uuu.

Back
X