Bu çocukla artık konuşma zamanı geldi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha önce de konu açmıştı oradan hatırladım.

Sanaldan tanışmışlar, 1 aylık bi ilişki dönemiymiş ve sadece 4 kere görüşmüşler. 4. görüşmede bu adam beni tatmin et demiş. Konu sahibi de sırf mutlu olsun diye, “yalnızca 4 defa gördüğüm ve tel numarasını bilmediğim kişiyi seviyorum” diye oral yapmış adama.

Sonra ertesi günlerde adama hızlı gittik cinsellikte demiş. Adam da bunu duyunca konu sahibini dehlemiş. Zaten adam da evli veya nişanlı veya uzun ilişkisi var büyük ihtimal. Kandırabildiği kızları yedek instagram hesabından ekleyip seks yapma veya oral yaptırma peşine düşüyor. Ama tabii ki hiçbirine tel numarasını veya gerçek insta adresini vermiyor.

Konu sahibi de böyle bir karakter için seviyorum, aylardır aşığım ve hala unutamadım, o da beni düşünüyor ama gurur yapıyor ondan dönmüyor falan diyor işte… Bu arada adam da muhtemelen yeni kızlar bulup onlarla neler neler yaşadı konu sahibinin dünyadan haberi yok…

Özet bu.

Numarası bile yok. Kendinizi düşünün, hayatınızda biri var çok iyisiniz falan ama kendisine numaranızı vermiyorsunuz, bunu neden yapardınız ? Neden vermezdiniz ? 3 ayda isteseniz epey yol alırdınız, insanlar kaç yıllık evliliklerini ilişkilerini bitirip 3 ayda adım adım yeni bir hayata yol alıyor, siz hala onu paylaşmış bunu paylaşmış yazacağım konuşacağım kafasında yerinizde sayıyorsunuz…Hayat bu tarz saçma ilişkiler için gerçektende çok kısa, ona harcayacağınız enerjiyi hayatınıza yenilik katmak için harcasanız her şey bambaşka olur inanın.

Selam kizlar,
Daha önce konu açmıştım ani bir şekilde terkedilmemle ilgili... Özet geçmek gerekirse. 1 aydir görüşüyorduk, ben kendisine pek guvenemedim ve son gorusmemizde biraz soğuk davranmıştım sonra telafi etmeye çalıştım...

Bende tel nosu yoktu instadan iletişim kuruyorduk sonra hesabını silmiş. Başka bir hesabı daha var beni oraya asla eklemedi ve kullanmıyorum diye de yalan söyledi.

Birlikteyken her sey çok güzeldi. Birbirimize karsi saygısızlık, tartışma, cirkinleşme olmadı hiç. 3 aydır aşk acısı çekiyorum. Onu kaybettigim için üzgünüm...

Bu arada, ben sizi dinleyerek hiçbir şekilde iletişim kurmadım. Kendisinin sosyal medya hesaplarına bakıyorum yalnızlık ve aşk acısı çektiği belli... Anladığım kadarıyla ya reddedildi ya da benim kendisine ulasmami bekliyor( sevseydi peşimden koşardı diye düşünüyor olabilir)... Ben kendisiyle konuşmaya karar verdim beni istemiyorsa yüzüme soylesin...

İyi ki kendisiyle iletişim kurmamışım egoları zarar goruyor, kıymete biniyorsunuz...
Yavrum. 1 ay konuşmanın acısını 3 ay mı çektin gerçekten? Yav hayat bu kadar uzun mu? Vallahi billahi değmez.

Selam kizlar,
Daha önce konu açmıştım ani bir şekilde terkedilmemle ilgili... Özet geçmek gerekirse. 1 aydir görüşüyorduk, ben kendisine pek guvenemedim ve son gorusmemizde biraz soğuk davranmıştım sonra telafi etmeye çalıştım...

Bende tel nosu yoktu instadan iletişim kuruyorduk sonra hesabını silmiş. Başka bir hesabı daha var beni oraya asla eklemedi ve kullanmıyorum diye de yalan söyledi.

Birlikteyken her sey çok güzeldi. Birbirimize karsi saygısızlık, tartışma, cirkinleşme olmadı hiç. 3 aydır aşk acısı çekiyorum. Onu kaybettigim için üzgünüm...

Bu arada, ben sizi dinleyerek hiçbir şekilde iletişim kurmadım. Kendisinin sosyal medya hesaplarına bakıyorum yalnızlık ve aşk acısı çektiği belli... Anladığım kadarıyla ya reddedildi ya da benim kendisine ulasmami bekliyor( sevseydi peşimden koşardı diye düşünüyor olabilir)... Ben kendisiyle konuşmaya karar verdim beni istemiyorsa yüzüme soylesin...

İyi ki kendisiyle iletişim kurmamışım egoları zarar goruyor, kıymete biniyorsunuz...
Adam evli olabilir.. bu sanal şeylere nasıl güveniyorsunuz siz.

Sanaldan tanışmadım.
Evli veya nişanlı değil. Benim ekli olduğum açık hesabında ailesi falan ekliydi zaten... Diğer public olmayan hesabı, takip takipçisi fazla bir hesap.

Beni yarabandı olarak kullandığının bende farkındayım zaten...

Back
X