Bu çocukla nasıl tanışabilirim? Yardımcı olabilir misiniz 🥳

Eğer gerçekten hoslandiysam annem kahve içmeye giderken bende giderdim inceledim aile hayatını, annesi sizi begeniyorsa annenize citlatir ya da oğluma soyler biri var böyle ne dersin diye. Kadının sosyal medyası vardır diye düşünüyorum ekler kesin 2-3 sohbetten sonra ondan sonrası da size kalmış.
Asansörde vs karşılaşınca merhaba iyi günler gelmişsiniz vs diye de girilir lafa o kadar da değil bence.

İlla ki bizim bir şeyler beklememiz gerekmiyor ki. Yani gün içinde de kafede, markette vs bir sürü insan anlık olarak hoşumuza gidiyor. Ama gidip tekrar konuşmak için çaba göstermiyoruz anda kalıyor. Ben bana çok aşık, ölüyor bitiyor demedim ki zaten. Sadece anlık bir şeydi yani. O kadar anlam yüklemedim o an için zaten. Sonradan hissetmeye başladım ben. O bana adım attığı için vs değil. Kadın erkek kim olursa olsun bu adımı başlatabilir. Laf söz olmucak şekilde ayarlıcam. Burda güzel, pozitif fikirler veren kişiler oldu. Onların toplamıyla bir şeyler yapıcam. Gerisi kader kısmet

Tabi o kadarını yapabilirim. Selam verdikten sonra gülümserse falan sohbet açarım belki. Dediğiniz gibi devamını getirirse belli ki o da istiyor. Selamlaşma olarak, kalır sosyal medyamdan vs bulmazsa platonik olarak kalır. Hayırlısı bakalım neler olacak

Ayy tamam tavırlarından dikkat ederim. Allah'ım bide çok utangaç bi insanım ya selamlaşmak vs bunlar normal zaten. Yıllardır olmaması bağnaz bi şehirde olduğumdandı bakalım nasıl olcak buhdan sonrası. Yazarım ben buraya gelişmeleri

Ya evet. Öyle büyük adımlar, çılgınlıklar yapamam. Mesala iş arkadaşım olsa bende daha rahat olurdum. İnsan niyetini vs daha iyi anlayabilir. Ama böyle apartmanı geçtim, babamın böyle bişeyi duyacak olması düşüncesi bile beni çok utandırıyor

Ya Allah'ın selamı ne olacak. Ver gitsin

Ya Allah'ın selamı ne olacak. Ver gitsin
Aman çok haklısın ya, ne olacak sanki. Çok gaza geldim buraya yazılanlardan zaten, elimden geleni yapcam artık düşmekse düşmek, sohbet etmekse sohbet etmek

Mune üslup için gerekeni yapar mısınız? Hakaret var.

Hem oğluna kız aradigini soyluyor hem de devamli sizi cok begendigini soyluyorsa simdiye kadar 5262 kere taniştirma girişiminde bulunurdu gibi geliyor. Cunku bu ogluna kiz arayan teyzeler işleri uzatmazlar.

Ben bekarken bizim oturdugumuz yere akrabasini ziyarete gelen bir teyze beni bir defa görmüş, bir yere gidiyormuşum herhalde oyle gormuş sorup soruşturup adimi sanimi bulup ogluna olup olmayacagini sormuş aileme. Tanimadigimiz etmedigimiz bir kadin ustelik.
Yani bu kadar annenizle iyi sohbeti varken sizi de gercekten begeniyorsa veya ogluna uygun görse kacirmazdi.

Anneyi boşverin, cocukla kendiniz tanişin bence illa istiyorsaniz.

Ayy olay çok heyecanlı yalnız oldu mu peki o iş ya evet, en mantıklısı bu gerçekten. Umarım bi an önce gelir de bende bi adım atarım

Ayy olay çok heyecanlı yalnız oldu mu peki o iş ya evet, en mantıklısı bu gerçekten. Umarım bi an önce gelir de bende bi adım atarım

Bana sormaya bile gerek gormeden ailem hayir demiş zaten. Sorsalardi ben de kabul etmezdim.
Oyle bir evlilik yapmazdim, gorucu bana göre degil.

Bana sormaya bile gerek gormeden ailem hayir demiş zaten. Sorsalardi ben de kabul etmezdim.
Oyle bir evlilik yapmazdim, gorucu bana göre degil.
Çok iyi anlıyorum sizi. Bizim ailemizde de görücü usulü diye bi durum yok bana da tuhaf geliyor biraz, kendimi manavdaki meyve gibi hissediyorum böyle düşününce. Kadınların duyguları da, istekleri de önemli. Önemli de olmalı

Bana kalırsa siz adım atmayın. Sonuçta ailelerde tanışıyor belkide tek taraflıdır sevgilisi vardır nişanlıdır ? Zamana bırakın.

Komşu falan mı ?
Eğer aynı apartmanda iseniz kek falan yap onlara götür
İçeri davet ederler belki öyle sohbet başlar

Muhteşem yüzyıl izliyorsun hemen. Çocuğu görür görmez Hürrem gibi adını söyleyip bayıl. Gerisi gelir

Komşu falan mı ?
Eğer aynı apartmanda iseniz kek falan yap onlara götür
İçeri davet ederler belki öyle sohbet başlar
Komşuyuz evet. Davet etmişlerdi bizi. Beraber gidicez annemle sanırım bi şekilde oğluyla ilgili bilgi verir. İlişkisi var mı yok mu, ya da istiyor mu? En azından istemiyorsa falan hiç uğraşmam. Tehlikeye de atmam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…