- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.404
- 498
İlla ki bizim bir şeyler beklememiz gerekmiyor ki. Yani gün içinde de kafede, markette vs bir sürü insan anlık olarak hoşumuza gidiyor. Ama gidip tekrar konuşmak için çaba göstermiyoruz anda kalıyor. Ben bana çok aşık, ölüyor bitiyor demedim ki zaten. Sadece anlık bir şeydi yani. O kadar anlam yüklemedim o an için zaten. Sonradan hissetmeye başladım ben. O bana adım attığı için vs değil. Kadın erkek kim olursa olsun bu adımı başlatabilir. Laf söz olmucak şekilde ayarlıcam. Burda güzel, pozitif fikirler veren kişiler oldu. Onların toplamıyla bir şeyler yapıcam. Gerisi kader kısmetO erkek olarak yapamaz duyulur, laf söz olur diyorsunuz. Ee siz ilk adımı atıp, konuşunca laf söz olmayacak mı? O yapamazsa siz nasıl yapacaksınız?
Eğer sizden etkilenseydi illaki bir yolunu bulup, sizinle iletişime geçerdi.
Annesine söylerdi en basiti, anneside senin ve annenin ağzını arardı. Oğlu evdeyken sizi çağırır, tesadüfmüş gibi sizi tanıştırırdı vs . Yani kimsenin diline düşmeden, kırk tane yolu var tanışmanın. Bunların hiç biri olmamış.
Tabi o kadarını yapabilirim. Selam verdikten sonra gülümserse falan sohbet açarım belki. Dediğiniz gibi devamını getirirse belli ki o da istiyor. Selamlaşma olarak, kalır sosyal medyamdan vs bulmazsa platonik olarak kalır. Hayırlısı bakalım neler olacakEğer gerçekten hoslandiysam annem kahve içmeye giderken bende giderdim inceledim aile hayatını, annesi sizi begeniyorsa annenize citlatir ya da oğluma soyler biri var böyle ne dersin diye. Kadının sosyal medyası vardır diye düşünüyorum ekler kesin 2-3 sohbetten sonra ondan sonrası da size kalmış.
Asansörde vs karşılaşınca merhaba iyi günler gelmişsiniz vs diye de girilir lafa o kadar da değil bence.
Bencedeİş annende bitiyor bana kalirsa çay kahve muhabbeti gel gitler vs ile olur belki
Ayy tamam tavırlarından dikkat ederim. Allah'ım bide çok utangaç bi insanımBence bu biraz sizin kisiliginizle ilgili ben hemen muhabbete girerdim. Görünce hoşgeldin nasılsın falan diye şimdi bazen hiç adım atmadan onun size adım atmasını beklerseniz olmaz. Örnek veriyorum apartmanın önünde mi karşılaştınız hemen gidin Gülün selam verin nasılsın hoşgeldin falan deyin. Eğer o da size gülümseyerek karşılık verirse olmuş demektir. Yalnız dostça gülümsemeyle flortoz gülümseme arasında fark vardır.Dostca gülümseme hafif bir tebessüm ve önüne dönmektir. Flortoz gülümseme yüzünüze uzunca bakarak bedenini size dönerek 32 dis siritmaktir.
Ya evet. Öyle büyük adımlar, çılgınlıklar yapamam. Mesala iş arkadaşım olsa bende daha rahat olurdum. İnsan niyetini vs daha iyi anlayabilir. Ama böyle apartmanı geçtim, babamın böyle bişeyi duyacak olması düşüncesi bile beni çok utandırıyorkonuyla ilgili şunu yap bunu yap diyemem ama ben seni çok iyi anladım. Öyle her ortamda her ailede benim hayatım benim kararım diyemiyor bazen insan. Aileni ve kendi itibarını düşünmen gerekiyor. Birini sevdin diye itibar zedelenmez ama bunu anlamayacak insanların dedikodusuna malzeme olmak ta istemez kimi insan. Doğduğun ev kaderin diye boşa dememişler
Allah hakkında hayırlısını versin
Ya Allah'ın selamı ne olacak. Ver gitsinAyy tamam tavırlarından dikkat ederim. Allah'ım bide çok utangaç bi insanımya selamlaşmak vs bunlar normal zaten. Yıllardır olmaması bağnaz bi şehirde olduğumdandı bakalım nasıl olcak buhdan sonrası. Yazarım ben buraya gelişmeleri
Aman çok haklısın ya, ne olacak sanki. Çok gaza geldim buraya yazılanlardan zaten, elimden geleni yapcam artıkYa Allah'ın selamı ne olacak. Ver gitsin
Bu ne avamlık ya. Kız falan demeler. Iyyy çok çirkin bi üslup. Etrafımda pozitif, kendi enerji boyutumdaki insanları çekmeye niyet ettiğimden bünyem senin gibileri kusuyorenerjini bi temizle, negatiflik ve avamlık akıyo. Ondan sonra yeniden konuşabiliriz belki
O zaman gideyim bende annemle annesineo sırada da annemde ben mutfaktayken falan bende Çiçeğin evlenmesini istiyorum artık dese, çok mu gözüne sokmuş olur beni sizce? Annesi beni çok beğeniyor çünkü. Bunu her seferinde beni gördüğünde dile getirir
Ayy olay çok heyecanlı yalnızHem oğluna kız aradigini soyluyor hem de devamli sizi cok begendigini soyluyorsa simdiye kadar 5262 kere taniştirma girişiminde bulunurdu gibi geliyor. Cunku bu ogluna kiz arayan teyzeler işleri uzatmazlar.
Ben bekarken bizim oturdugumuz yere akrabasini ziyarete gelen bir teyze beni bir defa görmüş, bir yere gidiyormuşum herhalde oyle gormuş sorup soruşturup adimi sanimi bulup ogluna olup olmayacagini sormuş aileme.Tanimadigimiz etmedigimiz bir kadin ustelik.
Yani bu kadar annenizle iyi sohbeti varken sizi de gercekten begeniyorsa veya ogluna uygun görse kacirmazdi.
Anneyi boşverin, cocukla kendiniz tanişin bence illa istiyorsaniz.
Hayır, hakaret falan yok. Zaten adalet okuyorum. Kişisel özgürlük alanlarını ve ihlâli çok iyi biliyorumMune üslup için gerekeni yapar mısınız? Hakaret var.
Ayy olay çok heyecanlı yalnızoldu mu peki o iş ya evet, en mantıklısı bu gerçekten. Umarım bi an önce gelir de bende bi adım atarım
Çok iyi anlıyorum sizi. Bizim ailemizde de görücü usulü diye bi durum yokBana sormaya bile gerek gormeden ailem hayir demiş zaten. Sorsalardi ben de kabul etmezdim.
Oyle bir evlilik yapmazdim, gorucu bana göre degil.
Bana kalırsa siz adım atmayın. Sonuçta ailelerde tanışıyor belkide tek taraflıdır sevgilisi vardır nişanlıdır ? Zamana bırakın.Kızlaar merhaba. Yıllardır oturduğumuz apartmanda bir çocuk var. 32 yaşında. Bende 27 yaşındayım. Ikimizde iş güç sahibi insanlarız. Beni gördüğü zaman gözlerimin içine bakıyor dikkatli dikkatli. Anneme hiç selam vermediği halde ben yanındaysam anneme selam veriyorbulunduğum şehrin dışında çalışıyor. O yüzden ara ara geliyor annesine. Çok sık karşılaşmıyoruz da. Ben tanışmak istiyorum bu çocukla. Ama iletişim kurabileceğim bir ortam hiç oluşmadı. Sosyal medyada da bulamadım
Bi akıl verseniz nasıl tanışabilirim? Abes de durmak istemiyorum. Üstüne atlamışım gibi durmasın, apartmanda bu şekilde duyulursa babam özellikle tepki gösterir. Annelerimiz konuşurlar, severler birbirlerini. Bi yol gösterin bana
Muhteşem yüzyıl izliyorsun hemen. Çocuğu görür görmez Hürrem gibi adını söyleyip bayıl. Gerisi gelirKızlaar merhaba. Yıllardır oturduğumuz apartmanda bir çocuk var. 32 yaşında. Bende 27 yaşındayım. Ikimizde iş güç sahibi insanlarız. Beni gördüğü zaman gözlerimin içine bakıyor dikkatli dikkatli. Anneme hiç selam vermediği halde ben yanındaysam anneme selam veriyorbulunduğum şehrin dışında çalışıyor. O yüzden ara ara geliyor annesine. Çok sık karşılaşmıyoruz da. Ben tanışmak istiyorum bu çocukla. Ama iletişim kurabileceğim bir ortam hiç oluşmadı. Sosyal medyada da bulamadım
Bi akıl verseniz nasıl tanışabilirim? Abes de durmak istemiyorum. Üstüne atlamışım gibi durmasın, apartmanda bu şekilde duyulursa babam özellikle tepki gösterir. Annelerimiz konuşurlar, severler birbirlerini. Bi yol gösterin bana
Komşuyuz evet. Davet etmişlerdi bizi. Beraber gidicez annemleKomşu falan mı ?
Eğer aynı apartmanda iseniz kek falan yap onlara götür
İçeri davet ederler belki öyle sohbet başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?