Cicek Kiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2018 7.175 21.635 348 19 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #81 LADY VEGA .!.: Muhteşem yüzyıl izliyorsun hemen. Çocuğu görür görmez Hürrem gibi adını söyleyip bayıl. Gerisi gelir Genişletmek için tıkla... Ya ahahahahah ayyy çok güldüm izledim çok hakimim bayılma konusuna Hürrem'in askerleriyiz
LADY VEGA .!.: Muhteşem yüzyıl izliyorsun hemen. Çocuğu görür görmez Hürrem gibi adını söyleyip bayıl. Gerisi gelir Genişletmek için tıkla... Ya ahahahahah ayyy çok güldüm izledim çok hakimim bayılma konusuna Hürrem'in askerleriyiz
Cicek Kiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2018 7.175 21.635 348 19 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #82 Sunshine1 .!.: Bana kalırsa siz adım atmayın. Sonuçta ailelerde tanışıyor belkide tek taraflıdır sevgilisi vardır nişanlıdır ? Zamana bırakın. Genişletmek için tıkla... Hiç istemiyorum zamana bırakmayı ya içimde bişey var, evet aşk değil ama heyecan mı desem ne desem bilmiyorum. Görsem konuşmaya çalışcam
Sunshine1 .!.: Bana kalırsa siz adım atmayın. Sonuçta ailelerde tanışıyor belkide tek taraflıdır sevgilisi vardır nişanlıdır ? Zamana bırakın. Genişletmek için tıkla... Hiç istemiyorum zamana bırakmayı ya içimde bişey var, evet aşk değil ama heyecan mı desem ne desem bilmiyorum. Görsem konuşmaya çalışcam
Cicek Kiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2018 7.175 21.635 348 19 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #83 A Scandal in Belgravia .!.: 32 yaşında çocuk olmaz . Genişletmek için tıkla... Ya hu başka şeylerde uygun olmuyor ki. Bi adam var, tanışmak istiyorum da çok kaba geliyo bana. İnsan işte. Anladınız yani genel olarak derdimi. Çocuk, adam, erkek, bey, beyefendi her ne ise artık tanışmak istiyorum işte
A Scandal in Belgravia .!.: 32 yaşında çocuk olmaz . Genişletmek için tıkla... Ya hu başka şeylerde uygun olmuyor ki. Bi adam var, tanışmak istiyorum da çok kaba geliyo bana. İnsan işte. Anladınız yani genel olarak derdimi. Çocuk, adam, erkek, bey, beyefendi her ne ise artık tanışmak istiyorum işte
Cledyana Nirvana Pro Üye 18 Ekim 2014 7.797 35.841 748 19 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #84 Benim buna benzer bir komşu tanışıklığım olmuştu geçmişte ama şimdi anlatamam burdaGüzel yöntemdi ama
Benim buna benzer bir komşu tanışıklığım olmuştu geçmişte ama şimdi anlatamam burdaGüzel yöntemdi ama
Cicek Kiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2018 7.175 21.635 348 19 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #85 Cledyana .!.: Benim buna benzer bir komşu tanışıklığım olmuştu geçmişte ama şimdi anlatamam burdaGüzel yöntemdi ama Genişletmek için tıkla... Aşşşşşırı da ihtiyacım var aslında, biliyosunuz
Cledyana .!.: Benim buna benzer bir komşu tanışıklığım olmuştu geçmişte ama şimdi anlatamam burdaGüzel yöntemdi ama Genişletmek için tıkla... Aşşşşşırı da ihtiyacım var aslında, biliyosunuz