Bu çocukla nasıl tanışabilirim? Yardımcı olabilir misiniz 🥳

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.323
692
373
Kocaeli
Kızlaar merhaba. Yıllardır oturduğumuz apartmanda bir çocuk var. 32 yaşında. Bende 27 yaşındayım. Ikimizde iş güç sahibi insanlarız. Beni gördüğü zaman gözlerimin içine bakıyor dikkatli dikkatli. Anneme hiç selam vermediği halde ben yanındaysam anneme selam veriyor 😅 bulunduğum şehrin dışında çalışıyor. O yüzden ara ara geliyor annesine. Çok sık karşılaşmıyoruz da. Ben tanışmak istiyorum bu çocukla. Ama iletişim kurabileceğim bir ortam hiç oluşmadı. Sosyal medyada da bulamadım
Bi akıl verseniz nasıl tanışabilirim? Abes de durmak istemiyorum. Üstüne atlamışım gibi durmasın, apartmanda bu şekilde duyulursa babam özellikle tepki gösterir. Annelerimiz konuşurlar, severler birbirlerini. Bi yol gösterin bana 🤗

Asansörde konu acin hava da ne sicak ne soguk gibigibi sonrasi geliyor zaten yada ellerin posetli inmeye binmeye çalışirken yardim iste
Abes durur mu sizce? Çünkü pek girişken birisi değil ne yazık ki. Birde sık sık görmüyorum. Uzun aralıklarla geliyor buraya 🥺

Kızlaar merhaba. Yıllardır oturduğumuz apartmanda bir çocuk var. 32 yaşında. Bende 27 yaşındayım. Ikimizde iş güç sahibi insanlarız. Beni gördüğü zaman gözlerimin içine bakıyor dikkatli dikkatli. Anneme hiç selam vermediği halde ben yanındaysam anneme selam veriyor 😅 bulunduğum şehrin dışında çalışıyor. O yüzden ara ara geliyor annesine. Çok sık karşılaşmıyoruz da. Ben tanışmak istiyorum bu çocukla. Ama iletişim kurabileceğim bir ortam hiç oluşmadı. Sosyal medyada da bulamadım
Bi akıl verseniz nasıl tanışabilirim? Abes de durmak istemiyorum. Üstüne atlamışım gibi durmasın, apartmanda bu şekilde duyulursa babam özellikle tepki gösterir. Annelerimiz konuşurlar, severler birbirlerini. Bi yol gösterin bana 🤗
Anneniz annesiyle iyi arkadaş ise geliş gidisleri sıklaştırın. Herkes evladı hakkında konuşmayı sever. Böyle bir denk getirme ortamı oluşturabilirsiniz.

Apartman da onu gördüğünüz an ayağınız takılsın ve yere düşün. Acı çekiyormuş gibi Ah vah edin :KK53: ne bilim işte yapın bir şeyler.
Konuşmak için bahane üretiyim yani 😂 ayy çok tuhaf durmaz dimi

bkz. Platoniğin umut veren sıradan davranışları... :KK69:

Anneniz gidip yoklasın siz bir şey yapamazsınız bence. Sorsun sizin oğlan ne iş yapıyor var mı söz nişan falan filan.
Bu da biraz tuhaf olmaz mı ya? Yani beni onlara yamamak istiyomuş gibi

Anneniz annesiyle iyi arkadaş ise geliş gidisleri sıklaştırın. Herkes evladı hakkında konuşmayı sever. Böyle bir denk getirme ortamı oluşturabilirsiniz.
Evlerine çağırmıştı aslında. Gidip konuşulduğuna konular buraya gelebilir dediğiniz gibi. Ama bana gelir mi o konuda biraz heyecanlıyım açıkçası 🙊😅

Abes durur mu sizce? Çünkü pek girişken birisi değil ne yazık ki. Birde sık sık görmüyorum. Uzun aralıklarla geliyor buraya 🥺
Bu zzamana Kadar tanisma olmadi ise adim atarsiniz olursa olur olmazsa zaten az goruyorsunuz aklinizda kalacagina emeginizde kalsin

Annesinden yürüyün, annesinin gözüne girmeye çalışın. Elinizde kendi yaptıklarınızdan koyduğunuz bir tabakla annesinin kapısını çalın ayak üstü sohbet edip verin. Annesi oğlu bekarsa sizden söz eder, oğlan da atladı mı tamamdır.

Bu zzamana Kadar tanisma olmadi ise adim atarsiniz olursa olur olmazsa zaten az goruyorsunuz aklinizda kalacagina emeginizde kalsin
Nasıl bir adım atabilirim acaba? Sosyal medyası yok çünkü

Adam şehir dışında çalışıp yaşıyor anlattıklarınıza göre. Resmi medeni hali bekar olmasına rağmen , hayatında biri olabilir ve hatta kız arkadaşıyla beraber yaşıyor da olabilir. Bu bilgiyi de annesinden öğrenemezsiniz.

Evet neden olmasın 😁
Azcik düşüp,bir yerlernizi acitmayi göze alabilirsiniz herhalde :KK53:
Ahahaha bu telaşla bide üzerine düşüp, onu da sakatlamıyım da 😂😂 en mantıklı gelen o. Bakalım ne zaman gelecek buraya 🤦🏼‍♀️

Evlerine çağırmıştı aslında. Gidip konuşulduğuna konular buraya gelebilir dediğiniz gibi. Ama bana gelir mi o konuda biraz heyecanlıyım açıkçası 🙊😅
O gelmese de önemli değil. Siz önce annelerle bir araya gelip başta komsuculuk oynayın. Sonra annesi sizi gozlemleyip oğlunun da hayatında kimse yoksa kafasına girer. Sizde çocukla ilgili bilgi alırsınız bu süre zarfinda. Anneler konuşmadan kesinlikle durmaz.

Adam şehir dışında çalışıp yaşıyor anlattıklarınıza göre. Resmi medeni hali bekar olmasına rağmen , hayatında biri olabilir ve hatta kız arkadaşıyla beraber yaşıyor da olabilir. Bu bilgiyi de annesinden öğrenemezsiniz.
Annesi hayatına biraz müdahaleci bir tip. İlişkilerini de ailesinden saklamıyor. Şuanda da annesi hala oğluna kız aradığına göre sevgilisi demek ki yok. Ama evet dediğinizde bi seçenek. Sevgilisi de olabilir. Ama bunu şuan öğrenemiyorum. İstediğim zaten bu bilgilere sahip olmak

Ahahaha bu telaşla bide üzerine düşüp, onu da sakatlamıyım da 😂😂 en mantıklı gelen o. Bakalım ne zaman gelecek buraya 🤦🏼‍♀️
Yok yok sakatlamazsiniz😂
Ama siz düşünce şöyle aranızda 3.4 metre olsun. Düştüğünüzu görüp yardima gelirse oldu bu iş :KK53: yok gelmezse zaten umudu kesin artik.

Back
X