Bu çocukla nasıl tanışabilirim? Yardımcı olabilir misiniz 🥳

Ayyy yine diyorum diyeceğim. Bir erkek bir kıza ulaşmak istese her türlü ama her türlü ulaşır. Hatta ve hatta siz olumsuz cevap verseniz bile o erkek sizi kafaya koydu ise oldurur. Siz bişey yapmayın.

Annene selam veriyor ama sana selam vermiyor özellikle de annenle sen yan yanayken? Sana bir ilgisi yok. Hatta hoşlanmıyor bile olabilir ya. Bi de 32 yaşında adama çocuk demen çok irrite etti beni 🤭
Cinsiyet belirtmek de benim hoşuma gitmiyor beyfendi. Adam, erkek? Hangisi daha uygun olurdu? Size burada fikir olarak nasıl tanışabileceğimi sordum. Biz olur muyuz? Bana karşı bir şeyler hissediyor mu? gibi soru kalıpları da kullanmamışım halbuki. Üstünüze vazife olmayan konulara değinmek huyunuzsa demek 🙏🏻 kesin karara vardıysanız ben ümidi kesiyorum, size göre şekillendiririm hayatımı 🤪

Ayyy yine diyorum diyeceğim. Bir erkek bir kıza ulaşmak istese her türlü ama her türlü ulaşır. Hatta ve hatta siz olumsuz cevap verseniz bile o erkek sizi kafaya koydu ise oldurur. Siz bişey yapmayın.
Anlamıyorsunuz. Anlamayacaksınız 🥴 size diyorum ki; yeni ayakkabı alsam duyuluyor. Şehir olarak insanların geri kafalı olduğu bir bölgedeyim. Bu dediğinizi yapamaz. Umarım bu sefer anlarsınız, anlatabilmişimdir 🤦🏼‍♀️

Kızlaar merhaba. Yıllardır oturduğumuz apartmanda bir çocuk var. 32 yaşında. Bende 27 yaşındayım. Ikimizde iş güç sahibi insanlarız. Beni gördüğü zaman gözlerimin içine bakıyor dikkatli dikkatli. Anneme hiç selam vermediği halde ben yanındaysam anneme selam veriyor 😅 bulunduğum şehrin dışında çalışıyor. O yüzden ara ara geliyor annesine. Çok sık karşılaşmıyoruz da. Ben tanışmak istiyorum bu çocukla. Ama iletişim kurabileceğim bir ortam hiç oluşmadı. Sosyal medyada da bulamadım
Bi akıl verseniz nasıl tanışabilirim? Abes de durmak istemiyorum. Üstüne atlamışım gibi durmasın, apartmanda bu şekilde duyulursa babam özellikle tepki gösterir. Annelerimiz konuşurlar, severler birbirlerini. Bi yol gösterin bana 🤗
17 yasinda, alt kata yeni komsu tasindi. Cocuk 18 yasinda, ilk yil universite sinavinda istedigi bolum olmadigi icin sinava tekrar hazirlaniyordu. Ikimiz de sayisalci olup, sosyal derslerimiz felaket oldugu icin tarih dersi icin beraber ozel ders aldik. Seytan tuyu mu denir, cok sevimli birseydi, ama tabi eve gidip geliyor vs yan gozle bakmak olmaz deyip freni bastim. Apartmanda Benden 1 yas kucuk baska bir kiz daha vardi, o da etkilendigi halde, ailesinden cekindigi icin cocuktan uzak durdu. Baska sehirde universite kazanip gidince de, Ben de erkek arkadas edinince genc kizlik kalp carpintisi olarak kaldi. Ailesi de apartmandan tasininca, baglar koptu. Zaten merak edip de takip etmedim.

Bu arada hedefi estetik cerrahi olmakti.

Neyse universite bitte, yillar gecti vs vs. Birgun televizyonu bir actim, "unlu estetik cerrahi Dr. X" diye ekranda gordum!?!?!

Paulo Coelho ne guzel demis: "insan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler. Kazanan hep "mazeret" olur"

Kissadan hisse: bir yol bul ve tanis :)

17 yasinda, alt kata yeni komsu tasindi. Cocuk 18 yasinda, ilk yil universite sinavinda istedigi bolum olmadigi icin sinava tekrar hazirlaniyordu. Ikimiz de sayisalci olup, sosyal derslerimiz felaket oldugu icin tarih dersi icin beraber ozel ders aldik. Seytan tuyu mu denir, cok sevimli birseydi, ama tabi eve gidip geliyor vs yan gozle bakmak olmaz deyip freni bastim. Apartmanda Benden 1 yas kucuk baska bir kiz daha vardi, o da etkilendigi halde, ailesinden cekindigi icin cocuktan uzak durdu. Baska sehirde universite kazanip gidince de, Ben de erkek arkadas edinince genc kizlik kalp carpintisi olarak kaldi. Ailesi de apartmandan tasininca, baglar koptu. Zaten merak edip de takip etmedim.

Bu arada hedefi estetik cerrahi olmakti.

Neyse universite bitte, yillar gecti vs vs. Birgun televizyonu bir actim, "unlu estetik cerrahi Dr. X" diye ekranda gordum!?!?!

Paulo Coelho ne guzel demis: "insan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler. Kazanan hep "mazeret" olur"

Kissadan hisse: bir yol bul ve tanis :)
Ne güzel yazmışsın. Bayıldımm! Güzel kalbini buralardan hissettim.. her şeyde bi hayır varmış, çok küçükmüşsünüz. Umarım şimdi çok mutlu bi hayatın vardır 🙏🏻 bu yazın bana cesaret verdi. Kararımı vermiştim ama cesaret edemiyodum ya da utanıyodum sanırım. Keşke demektense dediğin gibi denemek istiyorum. Desteğin çok değerli 🥺🤍

Anlamıyorsunuz. Anlamayacaksınız 🥴 size diyorum ki; yeni ayakkabı alsam duyuluyor. Şehir olarak insanların geri kafalı olduğu bir bölgedeyim. Bu dediğinizi yapamaz. Umarım bu sefer anlarsınız, anlatabilmişimdir 🤦🏼‍♀️
Yaahu onu yapamaz bunu yapamaz ise bu adam nasıl evlenecek? Bunu yapacak cesareti ya da isteği yoksa demek ki istemiyordur. Zaten anası çoktan annene demişti. Madem seni de annesi beğeniyor oğluna derdi. Bence boşa kürek çekme

Yaahu onu yapamaz bunu yapamaz ise bu adam nasıl evlenecek? Bunu yapacak cesareti ya da isteği yoksa demek ki istemiyordur. Zaten anası çoktan annene demişti. Madem seni de annesi beğeniyor oğluna derdi. Bence boşa kürek çekme
Ahahah tamam peki.

Adam beğenmiş olsaydı şimdiye kadar annesi annenize citlatirdi bence..
Ayrıca beğenen adam illaki bir hamle yapardı bence.
Siz ne yaparsınız bilemiyorum da karşısı pek hevesli değil gibi.
Yahut siz yanlış mı anladınız acaba.

Adam beğenmiş olsaydı şimdiye kadar annesi annenize citlatirdi bence..
Ayrıca beğenen adam illaki bir hamle yapardı bence.
Siz ne yaparsınız bilemiyorum da karşısı pek hevesli değil gibi.
Yahut siz yanlış mı anladınız acaba.
O beni beğendiği zamanlarda ben onu istemiyordum ki. İnsan bunu farkeder. O da farketti. Şuan fikrim değişti. 1 aydır merak ediyorum falan filan. Yanlış anlattım sanırım, öyle aman aşığım ölüyorum bitiyorum durumları değil. Yanlış anlanacak durum değil, ortada bir durum bile yok aslında. Kadınlar olarak hissederiz ya, hissettim sadece. Eğer bir adım atmış olsa ve ben reddetsem ve bu konuyu herkese duyursam kötü duruma düşerler. Babalarımız yüz yüze bakıyor. Bu şekilde babamın babasıyla konuştuğunu hayal edebiliyor musunuz? Oğlunuz kızımı taciz etmiş vs gibi. Beni tanımıyor çünkü. Annelerimiz tanıştırsın vs gibi de geri kafalı da değiliz. Benim ailem görücü vs de karşı. Kızarlar, tepki gösterirler benim kızım mal değil diye. Annesi de bu durumu çıtlatamaz yani. Araları iyi annelerimizin evet ama bu durumları da konuşacak samimiyetleri yok. Arada resmiyet var hep

O beni beğendiği zamanlarda ben onu istemiyordum ki. İnsan bunu farkeder. O da farketti. Şuan fikrim değişti. 1 aydır merak ediyorum falan filan. Yanlış anlattım sanırım, öyle aman aşığım ölüyorum bitiyorum durumları değil. Yanlış anlanacak durum değil, ortada bir durum bile yok aslında. Kadınlar olarak hissederiz ya, hissettim sadece. Eğer bir adım atmış olsa ve ben reddetsem ve bu konuyu herkese duyursam kötü duruma düşerler. Babalarımız yüz yüze bakıyor. Bu şekilde babamın babasıyla konuştuğunu hayal edebiliyor musunuz? Oğlunuz kızımı taciz etmiş vs gibi. Beni tanımıyor çünkü. Annelerimiz tanıştırsın vs gibi de geri kafalı da değiliz. Benim ailem görücü vs de karşı. Kızarlar, tepki gösterirler benim kızım mal değil diye. Annesi de bu durumu çıtlatamaz yani. Araları iyi annelerimizin evet ama bu durumları da konuşacak samimiyetleri yok. Arada resmiyet var hep
Anneler tanistirabilir bence.Bu neden geri kafalık olsun ki 🤔
Ayrıca adam bir adım atsa bunu neden herkese duyurasiniz ki ?
27 yaşındasınız,artık işi olan ve kendi kararlarini alabilen bir bireysiniz.
Adam bir adım attı ve tanışmak istedi misal ; babanız neden oğlunuz kızımızı tacız etti desin ki ? Neden topuyla tüfeğiyle saldırsin ki?
Siz neden bu şekilde hayal ediyorsunuz ayrıca..
Şu anlattiklariniz ışığında hem görücü hem de annenelerin aralarında konuşması sizin hayallerinizden daha medeni sanki 🤔

Anneler tanistirabilir bence.Bu neden geri kafalık olsun ki 🤔
Ayrıca adam bir adım atsa bunu neden herkese duyurasiniz ki ?
27 yaşındasınız,artık işi olan ve kendi kararlarini alabilen bir bireysiniz.
Adam bir adım attı ve tanışmak istedi misal ; babanız neden oğlunuz kızımızı tacız etti desin ki ? Neden topuyla tüfeğiyle saldırsin ki?
Siz neden bu şekilde hayal ediyorsunuz ayrıca..
Şu anlattiklariniz ışığında hem görücü hem de annenelerin aralarında konuşması sizin hayallerinizden daha medeni sanki 🤔
Asansörde merhabalaşmak daha kolay geliyo bana şuan ya 😬 bu benim çok hoşuma gitmiyor. Aileler baştan bilince sorumluluk başka oluyor. Bunu sevmiyorum. Sorumluluk vs olmadan daha özgürce tanımak istiyorum. Belki kabul etmeyip, şikeyet edeceğim. Bu yönü de var. Bizim apartmandaki yabancı bir kadına bir adam apartmandan birisini sordu diye ayağa kaldıran insanlar bunlar. Kadın erkek birbirlerini hemen yiyorlar diye düşünüyorlar. Herkes mi İstanbul'da büyüdü? Ben mi anlatamıyorum olayı gerçekten anlamadım. Ama benim adımı bu konudan dolayı apartmanda çok ciddi çıkarırlar mesela. Artık açıklamak istemiyorum ya. Mesele bu. Bunu yapamaz. Bi ışık, bi kırıntı görmeli cesaret edebilmesi için. Umarım anlaşılır, anlaşılmazsa da yapacağım bişey yok. Üzgünüm

Sizden bir yol olmaz bunu anladım kesin de.. Anlamadığım apartmandaki hayal dünyası... İlginç cidden.
Birisiyle problem yaşıyorsan kendinde problemi aramalısın. İnsanlar senin aynan. Auran. Neyi verirsen onu alırsın. Negatif insanları hiç sevmem. Senden aşırı negatif enerji alıyorum. Bu negetiflikle hayatına asla olumlu güzellikleri çekemezsin. Senin düşüncelerini de, yorumunu da merak etmiyorum. Cevap vermezsen sevinirim. Teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Birisiyle problem yaşıyorsan kendinde problemi aramalısın. İnsanlar senin aynan. Auran. Neyi verirsen onu alırsın. Negatif insanları hiç sevmem. Senden aşırı negatif enerji alıyorum. Bu negetiflikle hayatına asla olumlu güzellikleri çekemezsin. Senin düşüncelerini de, yorumunu da merak etmiyorum. Cevap vermezsen sevinirim. Teşekkür ederim, iyi akşamlar.

konuyla ilgili şunu yap bunu yap diyemem ama ben seni çok iyi anladım. Öyle her ortamda her ailede benim hayatım benim kararım diyemiyor bazen insan. Aileni ve kendi itibarını düşünmen gerekiyor. Birini sevdin diye itibar zedelenmez ama bunu anlamayacak insanların dedikodusuna malzeme olmak ta istemez kimi insan. Doğduğun ev kaderin diye boşa dememişler 🙋🏻‍♀️

Allah hakkında hayırlısını versin

Bence bu biraz sizin kisiliginizle ilgili ben hemen muhabbete girerdim. Görünce hoşgeldin nasılsın falan diye şimdi bazen hiç adım atmadan onun size adım atmasını beklerseniz olmaz. Örnek veriyorum apartmanın önünde mi karşılaştınız hemen gidin Gülün selam verin nasılsın hoşgeldin falan deyin. Eğer o da size gülümseyerek karşılık verirse olmuş demektir. Yalnız dostça gülümsemeyle flortoz gülümseme arasında fark vardır.Dostca gülümseme hafif bir tebessüm ve önüne dönmektir. Flortoz gülümseme yüzünüze uzunca bakarak bedenini size dönerek 32 dis siritmaktir.

Cinsiyet belirtmek de benim hoşuma gitmiyor beyfendi. Adam, erkek? Hangisi daha uygun olurdu? Size burada fikir olarak nasıl tanışabileceğimi sordum. Biz olur muyuz? Bana karşı bir şeyler hissediyor mu? gibi soru kalıpları da kullanmamışım halbuki. Üstünüze vazife olmayan konulara değinmek huyunuzsa demek 🙏🏻 kesin karara vardıysanız ben ümidi kesiyorum, size göre şekillendiririm hayatımı 🤪
Ahahhaha hayatı hep bu kafa ve üslupla yaşıyorsan işin çok zor 😂 Kız nasıl bir yaran var da burada herkese ters ters cevaplar veriyorsun? Nasıl bir enerji yaydıysan adam seni pas geçip selamı annene veriyor, bunun çok acı verici olduğunun farkındayım o yüzden üzerine gelmiyorum :)

O erkek olarak yapamaz duyulur, laf söz olur diyorsunuz. Ee siz ilk adımı atıp, konuşunca laf söz olmayacak mı? O yapamazsa siz nasıl yapacaksınız?

Eğer sizden etkilenseydi illaki bir yolunu bulup, sizinle iletişime geçerdi.

Annesine söylerdi en basiti, anneside senin ve annenin ağzını arardı. Oğlu evdeyken sizi çağırır, tesadüfmüş gibi sizi tanıştırırdı vs . Yani kimsenin diline düşmeden, kırk tane yolu var tanışmanın. Bunların hiç biri olmamış.

Ahahhaha hayatı hep bu kafa ve üslupla yaşıyorsan işin çok zor 😂 Kız nasıl bir yaran var da burada herkese ters ters cevaplar veriyorsun? Nasıl bir enerji yaydıysan adam seni pas geçip selamı annene veriyor, bunun çok acı verici olduğunun farkındayım o yüzden üzerine gelmiyorum :)
Bu ne avamlık ya. Kız falan demeler. Iyyy çok çirkin bi üslup. Etrafımda pozitif, kendi enerji boyutumdaki insanları çekmeye niyet ettiğimden bünyem senin gibileri kusuyor 🥴 enerjini bi temizle, negatiflik ve avamlık akıyo. Ondan sonra yeniden konuşabiliriz belki 🤪

Back
X