Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirle soylemistir ama bi gercek varki hic bir sey eskisi gibi olmuyor zaman ve yasananlar sizide esinizide degistiriyorkızlar eşimle AZ Önce tartıştık .. bana önceden senin saçının teline Zarar gelse benim canım yanar derdi..bu lafını hatırlattım..bana dediği tek şey o can öldü..ne demek oluyor bu? Çok kötüyüm
Erkekler kadınlar gibi değildir düz düşünür dümdüz söyler üzgünüm ama siz ne anladıysanız o, yani artık çokta önemli değilsin umrumda olmaz demişkızlar eşimle AZ Önce tartıştık .. bana önceden senin saçının teline Zarar gelse benim canım yanar derdi..bu lafını hatırlattım..bana dediği tek şey o can öldü..ne demek oluyor bu? Çok kötüyüm
Sakindir ama kırgındır.Söylerken gayet sakindi ama
Sessiz kalabilirdi onaylamasını beklemedimCanim sende öfke aninda ona neden bunu hatirlattin ki?
Simdi düsünüyorum da insan sinirliyken evet sacinin bi teline zarar gelse benim canim yanar diyemez veya dedigini onaylayip hala öyle aşkim demez..
Sessiz kalabilirdi onaylamasını beklemedim
Sormayı düşünmüyorum artık sadece çok acımasızsın dedim ve odaya geldimCok sinirliyken sessiz kalamayabilir kimse. Sessiz kalmasi da kötü gerçi verecek cevabi yoksa yine umursamadigini gösterir.
Sakinlestiginde tekrar sor pismansa sinirliyken öyle dedim der.
kSormayı düşünmüyorum artık sadece çok acımasızsın dedim ve odaya geldim