• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çok acımasızca oldu

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar eşimle AZ Önce tartıştık .. bana önceden senin saçının teline Zarar gelse benim canım yanar derdi..bu lafını hatırlattım..bana dediği tek şey o can öldü..ne demek oluyor bu? Çok kötüyüm

Yani artik umrumda degil demek istemis.
Insallah sinirle öyle söylemistir

Öfke anında söylenen laf bence

kızlar eşimle AZ Önce tartıştık .. bana önceden senin saçının teline Zarar gelse benim canım yanar derdi..bu lafını hatırlattım..bana dediği tek şey o can öldü..ne demek oluyor bu? Çok kötüyüm
Sinirle soylemistir ama bi gercek varki hic bir sey eskisi gibi olmuyor zaman ve yasananlar sizide esinizide degistiriyor

Erkekler kadınlar gibi değildir düz düşünür dümdüz söyler üzgünüm ama siz ne anladıysanız o, yani artık çokta önemli değilsin umrumda olmaz demiş

Belki mutsuzum anlamında demiştir, size kötülük anlamında değil yani

Canim sende öfke aninda ona neden bunu hatirlattin ki?
Simdi düsünüyorum da insan sinirliyken evet sacinin bi teline zarar gelse benim canim yanar diyemez veya dedigini onaylayip hala öyle aşkim demez..

Canim sende öfke aninda ona neden bunu hatirlattin ki?
Simdi düsünüyorum da insan sinirliyken evet sacinin bi teline zarar gelse benim canim yanar diyemez veya dedigini onaylayip hala öyle aşkim demez..
Sessiz kalabilirdi onaylamasını beklemedim

Sessiz kalabilirdi onaylamasını beklemedim

Cok sinirliyken sessiz kalamayabilir kimse. Sessiz kalmasi da kötü gerçi verecek cevabi yoksa yine umursamadigini gösterir.
Sakinlestiginde tekrar sor pismansa sinirliyken öyle dedim der.

Uzgunum ama genelde insan gercek duygularini kavga aninda soyler. Bir de ne icin kavga ettiniz? Siz cok kalp kirici seyler mi soylediniz?

Cok sinirliyken sessiz kalamayabilir kimse. Sessiz kalmasi da kötü gerçi verecek cevabi yoksa yine umursamadigini gösterir.
Sakinlestiginde tekrar sor pismansa sinirliyken öyle dedim der.
Sormayı düşünmüyorum artık sadece çok acımasızsın dedim ve odaya geldim

Öfke anında söylerseniz böyle cevap alırsınız. Bilerek söylememiştir.

Bu lafla ne demek istediği gayet açık değil mi?

Bak huyum değildir milletin eski konusuna bakmak ama bu gece bi senin konun, bi de başka bir üyenin portakallı konusu çok anormal geldi, gayri ihtiyari baktım. Ne umuyorsunuz eşinizden acaba?

8 aylık hamileyken burnunuzdan kan getirmiş vura vura, ne umuyorsunuz acaba?

Diğer üyenin derdi de portakal dilimi. Aynen onu da kocası dövmüş sövmüş.
Dalga mı geçiyorsunuz, hafızanız mı gitti?

Sormayı düşünmüyorum artık sadece çok acımasızsın dedim ve odaya geldim
k

Takma kafana büyük ihtimalle öfkelendiginden öyle söylemistir.Bende cok sevdigim halde öfkelendigim zaman olmayan seyleri söyleyebiliyorum anlik:KK66:

Back
X