Bu çok acımasızca oldu

Bu lafla ne demek istediği gayet açık değil mi?

Bak huyum değildir milletin eski konusuna bakmak ama bu gece bi senin konun, bi de başka bir üyenin portakallı konusu çok anormal geldi, gayri ihtiyari baktım. Ne umuyorsunuz eşinizden acaba?

8 aylık hamileyken burnunuzdan kan getirmiş vura vura, ne umuyorsunuz acaba?

Diğer üyenin derdi de portakal dilimi. Aynen onu da kocası dövmüş sövmüş.
Dalga mı geçiyorsunuz, hafızanız mı gitti?

Yani şurda yazılanları okuduktan sonra açtığınız konu çok anlamsız geldi bana kusura bakmayın. Şimdi böyle bi şiddet geçmişiniz var ve sizce söylediği bu laf çok mu? İlginç, yorum yapamıyorum..

Siz olsanız ne niyetle söylenmiş olursa olsun bu lafın üzerine gülüp geçer misiniz ..konuşur musunuz hemen ..zorunuza gitmez mi üzülmez misimiz

Her ilişki farklidir. Kimisi küser konuşmaz kimisi küsmez oturur konuşur ve çözer kimisi ne küser ne problemi çözer... Tabi ki kirilmissinizdir. Ama tavsiyem su ki bu sözü kafaya takip kendinizi doldurmayın. Belki siz de onun için çok kırıcı olabilecek şeyler söylediniz, o da sizin canınızı acıtmak istedi. Kizginliginiz geçince oturun konusun. Bu söz oylesine mi yoksa hissederek söylenmiş bir söz mu onu anlamaya çalışın. Ben kendimi biliyorum mesela, kırıcı olabiliyorum ama istiyorum ki o hep çok yumuşak konuşsun, hiç küsmesin... Ama oyle degil hayat.

Siz olsanız ne niyetle söylenmiş olursa olsun bu lafın üzerine gülüp geçer misiniz ..konuşur musunuz hemen ..zorunuza gitmez mi üzülmez misimiz

Her ilişki farklidir. Kimisi küser konuşmaz kimisi küsmez oturur konuşur ve çözer kimisi ne küser ne problemi çözer... Tabi ki kirilmissinizdir. Ama tavsiyem su ki bu sözü kafaya takip kendinizi doldurmayın. Belki siz de onun için çok kırıcı olabilecek şeyler söylediniz, o da sizin canınızı acıtmak istedi. Kizginliginiz geçince oturun konusun. Bu söz oylesine mi yoksa hissederek söylenmiş bir söz mu onu anlamaya çalışın. Ben kendimi biliyorum mesela, kırıcı olabiliyorum ama istiyorum ki o hep çok yumuşak konuşsun, hiç küsmesin... Ama oyle degil hayat.

Blöf yapan insan baştan belli olur
Senin canın yansa bla bla bla palavra

Zaten canını acıtmak için söylemiş.Pek takılma.Erkekler ucu nereye gidecek bilmeden konuşurlar.Tartışma olmuş bir de :))) Biz de sinir anında neler söyleyip unutuyoruz.

kızlar eşimle AZ Önce tartıştık .. bana önceden senin saçının teline Zarar gelse benim canım yanar derdi..bu lafını hatırlattım..bana dediği tek şey o can öldü..ne demek oluyor bu? Çok kötüyüm
geçmiş konulara bakınca hatırladım seni.

belli ki iç dökmeye geldin.

üzgünüm ama kocan dengesizin teki.

o yokmuş gibi yaşamayı öğrenmelisin.

Bu lafla ne demek istediği gayet açık değil mi?

Bak huyum değildir milletin eski konusuna bakmak ama bu gece bi senin konun, bi de başka bir üyenin portakallı konusu çok anormal geldi, gayri ihtiyari baktım. Ne umuyorsunuz eşinizden acaba?

8 aylık hamileyken burnunuzdan kan getirmiş vura vura, ne umuyorsunuz acaba?

Diğer üyenin derdi de portakal dilimi. Aynen onu da kocası dövmüş sövmüş.
Dalga mı geçiyorsunuz, hafızanız mı gitti?
maksat iç dökmek belli ki.
sebepleri ne olursa olsun boşan(a)mayacakları için öylesine konu açıp kötü kocalarına hizmet etmeye devam edecekler.

böyle alışmışlar, böyle devam edecekler.

Back
X