Bu cumarrtesi sabah sabah işte olmak istemeyenler!!!!!!!

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.232
498
Saat tam 09:10 ve ben 13:00' e kadar buradayım.
Cumartesi günleri iş açısından mutlaka gevşeklik oluyor, çünkü resmi kurumlar çalışmıyor, yapılacak işler pazartesine kalıyor gibi.. ve gelirken yollar boş , bu durum bizi de etkliyor kaçınılmaz bir gerçek, kk da topikler boş... zaman geçer mi ki bugün??

haline şükret arkadaşım sabah 08.00 burdaydım ve saat 15.00 de çıkıyorum

Haklisin canım,
benim icinde 6'ci gün biraz eziyet oluyor.
Eşimle eskiden alış veriş yapardık, artık dogru dürüst yapamıyorum
dedigin gibi bir cok özel işlerini haledemiyorsun, onu burak, biraz rahatsız olsan doktora bile gidilmiyor:)

pazar günlerinde her yerde kapalıkapalı

neyse bunada şükür

haline şükret arkadaşım sabah 08.00 burdaydım ve saat 15.00 de çıkıyorum

aa neden öyle absürd bir saat? neden 16:00 değil de 15:00 mesela.
hafta içi kaçta çıkıyorsun peki? bazı yerler hafta içi 5 te çıkıyor hafta sonuna ekliyor mesela kalan saatleri..

şükretmek lasım beterin beteri var

sabah 8 de geliyorum akşam 17:00 da çıkıyorum normal mesai gibi
2 saatçik erken çıkıyorum

cumartesileri evde oluğ işlerimi bitirp pazar günü keyfe keder gezmek istiyorum :)

benim eşim çalışmıyor ctsi günleri ben geliyorum ama..
dediğin gibi doktora bile gidemiyorsun hastaneler 1 de bitiyor.
devlet gelir vergisini tam kesebilmek için maaşları bankadan alma zorunluluğu getirdi zamanında, önceden asgariden yatabiliyordu ya maaşlar.. yani işine gelene el atıyor ama işine gelmeye karışmıyor..memurlar 2 gün dinleniyor biz 1 gün...

sanırım sen hafta içi de 17 de çıkıyorsun ama. öyleyse normal çalışma saatini bu şekilde tamamlattıyorlar.

13,00' da bitiyor mesaim ama nankörüz işte, keşke tatil olaydıı
Ne gerek var anlamıyorum, 4 saat gelsem neee gelmesen nee

Al benden de o kadar
Boşu boşuna sabah erkenden kalkıyoruz yine
Ve haftanın son günü pilim bitmiş durumda

Birgün işveren olursam sırf gıcıklığına herkesi Cumartesi çalıştırmayacağım
Pazartesi'ye kalsa da önem teşkil etmeyen işler kalabilir

günaydın kızlar malesef bende cumartesi çalışanlardanım

nedense senelerdir kabullenemediğim bir olayy

ama nedensede her cumartesi kendimi her zamanki yerde görüyorum

nek adar öff lesek pöff lesek mecburuz

birde eşim evde mışıl mıışl uyuyor

çok şükür diyelim ekonomik özgürlük güzel birşeyyyy

13,00' da bitiyor mesaim ama nankörüz işte, keşke tatil olaydıı
Ne gerek var anlamıyorum, 4 saat gelsem neee gelmesen nee

gelmesen motivasyon demek, işe karşı sempatinin yükselmesi demek. ama iş verenler bu kısmı anlamazlar sanırım. biz göremeyiz de belki ileride çocuklarımız görür ctsi herkese tatil olduğunu

tamda soylenırken bu konu cıktı karsıma cumartesı ıs mı olur yahuu

ben de bir kere öyle dedim de arkadaşlara bir gün patron olursam ctsileri tatil yaparım diye. onlar da yapmazsın dediler. patron olunca işin rengi farklılaşıyor mu ki?? ama açık açık söylemeye hep çekiniriz de şu ctsi günü illa yapılması gerekenin dışında kimse bir şey yapmaz. bunu da patronlar bilir de bilmemezlikten mi gelir diye hep merak ederim.

Saat 9-13.00 Çalışan özel sektör maalesef cogunlukta ve de öylesine gereksiz ki... Bizim şirkette bu kural iptal oldu artık rahatız. Darısı tüm dileyenlere.

her cumartesi derdim genelde akşama kadar çalışıyorum bide yarın da sınav var, yarında uyuyamıycam sınavdan sonrada akşama kadar da gezicem pazar pert olucam , bir gün yetmiyor yahuu

tamda soylenırken bu konu cıktı karsıma cumartesı ıs mı olur yahuu

ben de her ctsi sabah 8 den 12 ye kada söyleniyorum. 12-1 arası zaman bir şekilde geçiyor. ve topikler dağınık tenha oluyor daha da sıkıcı hale geliyor olay. gazeteler desen aynı olay copy paste yapmış hepsi..iş bitene kadar bugünü atlatalım bari birlikte..

Saat 9-13.00 Çalışan özel sektör maalesef cogunlukta ve de öylesine gereksiz ki... Bizim şirkette bu kural iptal oldu artık rahatız. Darısı tüm dileyenlere.

aminnnn.. peki sen evde misin?
nasıl yaptınız bu devrimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…