Bu cumarrtesi sabah sabah işte olmak istemeyenler!!!!!!!

hafta sonu yazdan kalma bu güzel günde (Ankarada güzel diğer yerleri bilmiorum) çalışan arkadaşlara kolay gelsin...
Bende bugün evde çalışacam, genel temizlik var...:26:
kadının işi bitmiyo ki

Evet herkes öyle diyo
Ama zaten bende patron olamam

Yoo ben eski patronumuza açıkça diyordum şu Cumartesileri boşuna geliyoruz diye
Orası sağlık sektörüydü anlaşmalı olduğumuz hastaneler sebebiyle açığız diyodu, ne olur ne olmaz gibisinden

Burda zaten patonun yüzünü gören cennetlik müdür de ben masumum diyo yani..

hafta sonu yazdan kalma bu güzel günde (Ankarada güzel diğer yerleri bilmiorum) çalışan arkadaşlara kolay gelsin...
Bende bugün evde çalışacam, genel temizlik var...:26:
kadının işi bitmiyo ki

sana da evde kolay gelsin canım.. deterjan kokan temiz bir eve girmek çok güzel hisler uyandırıyor insanda.. tam anlayamadım o kısmı ama Ankara'ya yeni mi geldin? Gölbaşında çok güzel yerler var.. göle karşı açık hava hem de nezih yerler tavsiye ederim.

gölbaşında oturuyorum zaten cnm
evet burda çok güzel yerler var....

bende 8,30 da gelıp 1decıkanlardanım
ve hamıleyım
suan sıkıntı degıl bı sekılde ıdare edıyoruz cok sukur ama
bebegımoldugunda 40gunden sonra nasıl onu bırakıp ıse gıdıcem bılmıyorum
calışma zorundayım
ve bıktımmmmm!
karnımdakıyse iyiki var :)

oo çok güzel o zaman sabah kahvaltısına bile gidersin.. dikmene falan da yakın.. çok güzelmiş.

evet...bazen gidiyoruz...
ama kış mevsimi olduğu için bi de 2 tane bebek var pek imkanımız olmuyo...
sen ank.da mı oturuyosun,baya bişey biliyosun şehir hakkında

canım kolay gelsin..Allah yardımcın olsun...
haklısın,küçücük bebeği evde bırakıp gitmek, çok dokunuyo insana...
ama zamanla o da sende alışırsınız merak etme...
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş, gerisi fazla önemli değil...

evet...bazen gidiyoruz...
ama kış mevsimi olduğu için bi de 2 tane bebek var pek imkanımız olmuyo...
sen ank.da mı oturuyosun,baya bişey biliyosun şehir hakkında

ben Ankaralıyım ama orada oturmuyorum şu anda:2::2:

aa neden öyle absürd bir saat? neden 16:00 değil de 15:00 mesela.
hafta içi kaçta çıkıyorsun peki? bazı yerler hafta içi 5 te çıkıyor hafta sonuna ekliyor mesela kalan saatleri..

hafta içi 08.00 akşam 18.00 c.tesi 15.00 çıkış absürd evet ama şu an için iş değişikliği yapamam artık özel şirketler eğer kurumsallaşmamışsa bu sorun var ne yazıkki

benim içinde cumartesi pek bişey değişmiyor hafta içide 08:30-19:00 cumartesi günüde 08:30-19:00 nefret ediyorum hafta sonu işe gelmektennn keşke bende öğlende çıkabilsem

benim içinde cumartesi pek bişey değişmiyor hafta içide 08:30-19:00 cumartesi günüde 08:30-19:00 nefret ediyorum hafta sonu işe gelmektennn keşke bende öğlende çıkabilsem

seninki de pek kötüymüş yaaa..ya bu özel gerçekten insanın derisini yüzene kadar çalıştırmak istiyor. ama el insaf yani

offf ya şimdi meleğimle birlikte yatak keyfi yapardık sonrada güzel bir kahvaltı eeee sonrada güzel bir temizlik yarında temiz bir evvvv iyi bir uykuuu ve sadece yemek yapardım heraldee....:)) hayali güzel be:))

Ben stajyerım Mali Musavır burosunda calısıyorum.Kısmetse buyuyucne malı musavır olacagım ve bugun burada tek calısan benım.Kole ısaura gıbıyım.Temızlık yapmaya geldım.Haftaıcı aksam mesaılerı,sekreterlık yaptırdıgı yetmıyormus gıbı bıde cay servısı var.Simdi gidip ortalıgı cılalamam gerek..Allah hepımıze sabır versın.3 Kurus ıcın fazla calısmaya son,patronumada akıl fıkır versın.. Esıtlık olsa bu kadar gocunmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…