- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
ben de bir kere öyle dedim de arkadaşlara bir gün patron olursam ctsileri tatil yaparım diye. onlar da yapmazsın dediler. patron olunca işin rengi farklılaşıyor mu ki?? ama açık açık söylemeye hep çekiniriz de şu ctsi günü illa yapılması gerekenin dışında kimse bir şey yapmaz. bunu da patronlar bilir de bilmemezlikten mi gelir diye hep merak ederim.
hafta sonu yazdan kalma bu güzel günde (Ankarada güzel diğer yerleri bilmiorum) çalışan arkadaşlara kolay gelsin...
Bende bugün evde çalışacam, genel temizlik var...:26:
kadının işi bitmiyo ki
gölbaşında oturuyorum zaten cnm
evet burda çok güzel yerler var....
oo çok güzel o zaman sabah kahvaltısına bile gidersin.. dikmene falan da yakın.. çok güzelmiş.
bende 8,30 da gelıp 1decıkanlardanım
ve hamıleyım
suan sıkıntı degıl bı sekılde ıdare edıyoruz cok sukur ama
bebegımoldugunda 40gunden sonra nasıl onu bırakıp ıse gıdıcem bılmıyorum
calışma zorundayım
ve bıktımmmmm!
karnımdakıyse iyiki var :)
evet...bazen gidiyoruz...
ama kış mevsimi olduğu için bi de 2 tane bebek var pek imkanımız olmuyo...
sen ank.da mı oturuyosun,baya bişey biliyosun şehir hakkında
aa neden öyle absürd bir saat? neden 16:00 değil de 15:00 mesela.
hafta içi kaçta çıkıyorsun peki? bazı yerler hafta içi 5 te çıkıyor hafta sonuna ekliyor mesela kalan saatleri..
ben Ankaralıyım ama orada oturmuyorum şu anda:2::2:
beeeeeeeeeeeeeeeeeeen(( 2 3 e kadar burdayımmm iş olsada gelsem oturup gidiorum
işte bütün sorun bu.. iş olsa en azından zaman geçer
benim içinde cumartesi pek bişey değişmiyor hafta içide 08:30-19:00 cumartesi günüde 08:30-19:00 nefret ediyorum hafta sonu işe gelmektennn keşke bende öğlende çıkabilsem
aynen yaaa tv izliom buraya takılıom felan anca zaman geçiyor burası yokken sıkıntıdan ölüodum
ben de her ctsi sabah 8 den 12 ye kada söyleniyorum. 12-1 arası zaman bir şekilde geçiyor. ve topikler dağınık tenha oluyor daha da sıkıcı hale geliyor olay. gazeteler desen aynı olay copy paste yapmış hepsi..iş bitene kadar bugünü atlatalım bari birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?