- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.971
- 298
Ben bütün konularını eleştiren birisiyim.Ben bu uyenin ilk kez konusunu okuyorum. Cogu kisi eski konularindan asina ama ben daha once okumadim. Buna ragmen konusunun icerigi ve kendisinin tavri itici geldi. Herseye karisip da sonra da "ah ben bu olaylara maruz kalmak zorunda miyim" diye sizlanmak hic inandirici degil. Kusura bakmasin. Illa mutfakda durup ne konusacaklar diye brklemek zorunda degildi. Gidip iceri otursaydi. Bu sayede birsey duymak zorunda kalmazdi. Hem brlki o zaman gelin hanim da boyle birsey soylemezdi. Belki gorumcesi surekli diplerinde diye sinirinden soyledi ozellikle. Bilemeyiz ki.
Ya banane. Yengem abime boyle bisey soyluyorsa o abimi ilgiendirir beni degil. O da soyletmeseydi kendine boyle birsey diye dusunurum. Hic derdim yokmus gibi bir de abimle yengemle mi ugrascam Allah askina. Ne halleri varsa gorsunler. Bu etrafina satasan insanlarin hic derdi tasasi yok, kendilerine meşgale ariyorlar. Yoksa herseye maydanoz olmanin baska bir aciklamasi olamaz.
Kesinlikle doğru bulduğum birşey yok fakat kızın psikolojisi kötü bir vaziyette.
İntihar etmeye teşebbüs eden bir üye.
Size göre belki basit gelebilir bu şahit olduğu olay,ama onu o an o psikolojiyle ne derecede rahatsız etmiş onu bilemeyiz ve karşısında ki kişi abisinin eşi.
Her kim olursa olsun zoruna gider diye düşünüyorum.
Yani ben olsam,sen olsan belki güler geçersin ama elanur öyle tepki veremiyor çünkü tedavi görüyor şuan. Yaşadıklarını bilemeyiz.
Ben zaten bilenler için yazdım yorumumu,sizin ve konularına hakim olmayanlara yazmamıştım.
Sürekli eski konularını açanlar var. Onlardan bahsettim :)