Bu da Avrupa Yakası Buluşması :):):)

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
Çok güzel birgündü 2 saatliğine de olsa çok eğlendik darısı kalabalık buluşmalarımıza :):asigim:kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederiz kızlarr pasinimmm sizde öylesiniz tatlı dilli arkidşim bnmm ağzından bal damlıyor sanki :)

FISTIKLARIM SÜPPERSİNİZ BAYILDIM HARİKASINIZ HEPİNİZ...
sedacım bu ara aldıkların çok güzel canım hele içindeki bluzuna hep bayıldım nerden almıştın dadlum yaa oxxodayım haftaya bulursam alabilr miyim aynılarındansempatiksalakcinni

lavişim datlum kıymatlımmm hırka kemer ve pantolon oxxodan bluz cuma pazarından 5 tl ye almıştım baharda ama bulursam sana da alıp postalarım cicim sen yeterki istee cnm arkidşimm mujusss
vereliniortak

valla süpersiniz kızlar..
nede güzel pozlar vermişiniz gııı maşallah tüttütütütütü...
ne yalan sölimm inim inim imremdimmmm sizi puahhhhhhhhhşakkıdı

çok güzel çıkmışsınız kıslar eğlendiğiniz belli
kıs derinxby buğrişi ne yaptın sen oğlanı bırakıp gezmeleremi gidiyonbayanssulusmile

saolun kızlar:))
aymesim babasıyla geziyoduu civarımızda:)) bırakırmıyımmm kıı ben onuu:))

Eylülün pozlar çok hoş çıkmış.İş hayatından bunalmış, şevkat istiyo gibi:)) Yüz gerçekten güzel..Maşallah...

Sedoş sende de ne boy var anacım.Ben cesaret edemem kıı senle foto çekinmeye.Yada selvi topuklularım olmadan gelmem yanına:))) Ne giysem yakışır yavruuuuuu:) Maşallah...

maşallah yaa heipiniz birbirinizden süpersiniz
eylül kıı o aşk dolu fotolar ne öyle cık cık cık terbiyem müsade etmedi bakamadım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Yasom hatunum sağol iltifatından dolayı kuzzumm
Boy uzun gerçekten ama sende kısa durmuyon hacii resimlerde valla azcukun topuklu neyim giyersen yakalarsın beni :) sen gelde boyumuz kusur kalsın hatunum :)

fıstıklarımm,bebiklerimmm harikaaaaaaaa tek kelimeyle bayıldım fotolarınıza...
hiçte kıskanmadım((( bidahakine bekleyin benide kaçırmiyciiimm buluşmayı

eylül kanka o ne sıcak pozlar öylee pek bi aşk dolu gördüm seni hacııı
sedoşum çok güzelsin herzamanki gibii
derinim sende çok güzel görünüyorsun cnm benimm çok tatlı çıkmışsın
öptüm hepinizi canlarım

bundan sonraki ilk buluşmamız sevinçler de kuzularımızın doğum gününde:)

ondan sonra da tarih belirleyip bende buluşçaz itiraz istemiyorum:))
d.günü bende olcaktı değiştirdik sonraki buluşma bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…