Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sureleri baştan aşağı oku bak fasulye bidaha yüzer miElinin lezzeti yoktur belki diyecektim de korktum
Herkes harika yemek yapacak diye bir sey yok. Sartlandirma kendini.
Ben de kurufasulye yapamiyorum mesela. Suyun icinde yuzuyor katiyyen helmeli olmuyor. Ki cok basit yemektir sonucta. Alt tarafi kuru fasulye yani.
Internetten bol bol video izle. Ev hanimiysan nurselin mutfagini izle mesela.
Deme oyle deme
Kurufasulye icinde az su koy az su koyamiyorum dersende kapagi acik pisir :)
Sureleri baştan aşağı oku bak fasulye bidaha yüzer mi![]()
Düdüklü alın düdüklü. Fasülye iyi our onda. Bak canım isted![]()
Ben bakliyatlari hasladigim suda pisiremiyorum. Midem bulaniyor o bulanik salcasiz halinden. Halbuki nimet ama yiyesim gelmiyor.
O helme icin su degistirip ikinci suda yapiyor ikisi de. Ama bende olmuyor.
Ben canim istediginde kvye ya da babaanneme yaptirma yolunu sectim
Daha zahmetsiz
Ikisi de eve servis yapmiyor al gel sikinti biraz ama olsun![]()
Ben bakliyatlari hasladigim suda pisiremiyorum. Midem bulaniyor o bulanik salcasiz halinden. Halbuki nimet ama yiyesim gelmiyor.
Daha zahmetsiz
Tefal kullanıyorum eski düdüklüler gibi patlıcak bişey de değil. Mmmmm patlıcanda iyi giderdi. Midem delindi benim gece gece yemek konusunu görünceBir keresinde "Allahim lutfen bu sefer olsun ya" demistim.
Bende calismadi.
Her seyi ogrendim sukurler olsun ama yok fasulyede tirtim.
Ben patlican kizartirken dolap kapagini kendime siper ediyorum duduklu kullanamam![]()
Daha zahmetsiz
Yolunu bulduysan sorun yokBen bakliyatlari hasladigim suda pisiremiyorum. Midem bulaniyor o bulanik salcasiz halinden. Halbuki nimet ama yiyesim gelmiyor.
Daha zahmetsiz
Neden başkasının konusunu bloke ettinizki. KendiniZe yeni konu açsanız daha iyi olur sankiHanımlar merhaba
Ben 2 yıldır evliyim birde 5 aylık kızım var. Eşimle ciddi sorunlar yaşıyoruz en basdan beri kocam hep sırtını döner yatar hatta çoğu zaman koltukta uyur ve sabah yorgunluktan uyumuş kalmış im der, ilişkisiz hiç yok 20 günde yada ayda 1 o da benim zorlamam la anlam veremiyorum bi erkek kadına nasıl karşı koyabilir ya karısına neden sarilmaz yaa. Kocam bide arkadaşlarıyla gezmeyi çok sever yer içer eve gelmez tartışır eski sevgilisiyle konuşur bana şart koşar annemlere olacaksın diye ve hep beraberiz kocam yetmiyo nerde kaynana m görümce m var. Hadi bakalim m yardım edin delircem iyice bir erkek karısına neden sarilmaz neymiş o taraf daha rahat geliyormuş eee yer değiştiriyor uz gene aynı....
Hanımlar merhaba
Ben 2 yıldır evliyim birde 5 aylık kızım var. Eşimle ciddi sorunlar yaşıyoruz en basdan beri kocam hep sırtını döner yatar hatta çoğu zaman koltukta uyur ve sabah yorgunluktan uyumuş kalmış im der, ilişkisiz hiç yok 20 günde yada ayda 1 o da benim zorlamam la anlam veremiyorum bi erkek kadına nasıl karşı koyabilir ya karısına neden sarilmaz yaa. Kocam bide arkadaşlarıyla gezmeyi çok sever yer içer eve gelmez tartışır eski sevgilisiyle konuşur bana şart koşar annemlere olacaksın diye ve hep beraberiz kocam yetmiyo nerde kaynana m görümce m var. Hadi bakalim m yardım edin delircem iyice bir erkek karısına neden sarilmaz neymiş o taraf daha rahat geliyormuş eee yer değiştiriyor uz gene aynı....
Ne kadarda hayır sever bi üyecanım sen buradan yeni konu aç kendine
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-thread
yeni arkadaşlara yardımcı olmak boynumuzun borcu tabiNe kadarda hayır sever bi üye![]()
Gelmiş başkasinin konusuna yazmis birde hadi bakalim yardim edin yazmış ben şok ben manşetHanımlar merhaba
yemek yaparken 7 kere tahiyyat suresi okuyunuz yemeğiniz yiyenler tarafından beğenilecektir
YEMEK YAPARKEN
İHLAS SURESİ OKUMAK=>YEMEĞİ YİYENLERİN HİDAYET VE İHLASLARINA
KEVSER SURESİNİ OKUMAK=>YEMEĞİN LEZZETLİ OLMASINA
TAHİYYAT (ETTEHİYYATÜ)OKUMAK=>YEMEĞİN BEREKETLİ OLMASINA
VESİLEDİR İNŞALLAH
NOT= BU DUA VE SURELERİ OKURKEN YEMEĞİ SAĞ YÖNE KARIŞTIRMAK MAKBULDÜR
Ettihiyyatü okursaniz bereketli olur ertesi gunede kalirBende hep yemek yaparken kevser okurum. Çokta güzel olur Allaha şükür. Ertesi güne kalmaz bile Yaptıklarım