• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da bana dert oldu

Elinin lezzeti yoktur belki diyecektim de korktum :KK70:

Herkes harika yemek yapacak diye bir sey yok. Sartlandirma kendini.

Ben de kurufasulye yapamiyorum mesela. Suyun icinde yuzuyor katiyyen helmeli olmuyor. Ki cok basit yemektir sonucta. Alt tarafi kuru fasulye yani.

Internetten bol bol video izle. Ev hanimiysan nurselin mutfagini izle mesela.
Sureleri baştan aşağı oku bak fasulye bidaha yüzer mi :KK14:

Deme oyle deme :KK70:
Kurufasulye icinde az su koy az su koyamiyorum dersende kapagi acik pisir :)

Ben bakliyatlari hasladigim suda pisiremiyorum. Midem bulaniyor o bulanik salcasiz halinden. Halbuki nimet ama yiyesim gelmiyor.
O helme icin su degistirip ikinci suda yapiyor ikisi de. Ama bende olmuyor.
Ben canim istediginde kvye ya da babaanneme yaptirma yolunu sectim :D
Daha zahmetsiz :D
Ikisi de eve servis yapmiyor al gel sikinti biraz ama olsun :D

Sureleri baştan aşağı oku bak fasulye bidaha yüzer mi :KK14:

Bir keresinde "Allahim lutfen bu sefer olsun ya" demistim.
Bende calismadi.
Her seyi ogrendim sukurler olsun ama yok fasulyede tirtim.

Düdüklü alın düdüklü. Fasülye iyi our onda. Bak canım isted:kk77:

Ben patlican kizartirken dolap kapagini kendime siper ediyorum duduklu kullanamam :D

Ben bakliyatlari hasladigim suda pisiremiyorum. Midem bulaniyor o bulanik salcasiz halinden. Halbuki nimet ama yiyesim gelmiyor.
Ben canim istediginde kvye ya da babaanneme yaptirma yolunu sectim :KK70:
Daha zahmetsiz :KK70:
Ikisi de eve servis yapmiyor al gel sikinti biraz ama olsun :KK70:

bende senin gibi ilk haşladığım suda pişirmem fasulyeyi. bazıları birazcık un katıyormuş ikinci suda bilgin olsun:oops: o zaman daha kıvamlı oluyormuş. yalnız ben suda yüzen fasulyecikleri daha bir seviyorum yao_O

Ben haşlamıyorum. Geceden sıcak su döküyorum üstüne ve biraz tuz atıyorum. Ertesi gün suyunu süzüp yemegu yapıyorum. Cok su koymaman lazim tabi üzerini 2 3 parmak gecsin. Oyle yuzmuyor fasulyeler suda. Ha bi de düdüklü de olacak tabi :) bi de boyle dene güzel oluyor. gerci kolay yolu bulmussun ama :KK70:

Bir keresinde "Allahim lutfen bu sefer olsun ya" demistim.
Bende calismadi.
Her seyi ogrendim sukurler olsun ama yok fasulyede tirtim.

Ben patlican kizartirken dolap kapagini kendime siper ediyorum duduklu kullanamam :KK70:
Tefal kullanıyorum eski düdüklüler gibi patlıcak bişey de değil. Mmmmm patlıcanda iyi giderdi. Midem delindi benim gece gece yemek konusunu görünce:KK70:

Ben haşlamıyorum. Geceden sıcak su döküyorum üstüne ve biraz tuz atıyorum. Ertesi gün suyunu süzüp yemegu yapıyorum. Cok su koymaman lazim tabi üzerini 2 3 parmak gecsin. Oyle yuzmuyor fasulyeler suda. Ha bi de düdüklü de olacak tabi :) bi de boyle dene güzel oluyor. gerci kolay yolu bulmussun ama :KK70:

Yolunu bulduysan sorun yok :KK70:
Ben geceden islatirim sabah soguk suyla haslarim o suyu bende kullanmam pis kokuyo sonra sogan salca gene soguk su oldu bitti :kk77:

Hanımlar merhaba
Ben 2 yıldır evliyim birde 5 aylık kızım var. Eşimle ciddi sorunlar yaşıyoruz en basdan beri kocam hep sırtını döner yatar hatta çoğu zaman koltukta uyur ve sabah yorgunluktan uyumuş kalmış im der, ilişkisiz hiç yok 20 günde yada ayda 1 o da benim zorlamam la anlam veremiyorum bi erkek kadına nasıl karşı koyabilir ya karısına neden sarilmaz yaa. Kocam bide arkadaşlarıyla gezmeyi çok sever yer içer eve gelmez tartışır eski sevgilisiyle konuşur bana şart koşar annemlere olacaksın diye ve hep beraberiz kocam yetmiyo nerde kaynana m görümce m var. Hadi bakalim m yardım edin delircem iyice bir erkek karısına neden sarilmaz neymiş o taraf daha rahat geliyormuş eee yer değiştiriyor uz gene aynı....

Hanımlar merhaba
Ben 2 yıldır evliyim birde 5 aylık kızım var. Eşimle ciddi sorunlar yaşıyoruz en basdan beri kocam hep sırtını döner yatar hatta çoğu zaman koltukta uyur ve sabah yorgunluktan uyumuş kalmış im der, ilişkisiz hiç yok 20 günde yada ayda 1 o da benim zorlamam la anlam veremiyorum bi erkek kadına nasıl karşı koyabilir ya karısına neden sarilmaz yaa. Kocam bide arkadaşlarıyla gezmeyi çok sever yer içer eve gelmez tartışır eski sevgilisiyle konuşur bana şart koşar annemlere olacaksın diye ve hep beraberiz kocam yetmiyo nerde kaynana m görümce m var. Hadi bakalim m yardım edin delircem iyice bir erkek karısına neden sarilmaz neymiş o taraf daha rahat geliyormuş eee yer değiştiriyor uz gene aynı....
Neden başkasının konusunu bloke ettinizki. KendiniZe yeni konu açsanız daha iyi olur sanki

Hanımlar merhaba

canım sen buradan yeni konu aç kendine

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-thread

Hanımlar merhaba
Gelmiş başkasinin konusuna yazmis birde hadi bakalim yardim edin yazmış ben şok ben manşet:KK57:

Bende hep yemek yaparken kevser okurum. Çokta güzel olur Allaha şükür. Ertesi güne kalmaz bile Yaptıklarım
yemek yaparken 7 kere tahiyyat suresi okuyunuz yemeğiniz yiyenler tarafından beğenilecektir

YEMEK YAPARKEN
İHLAS SURESİ OKUMAK=>YEMEĞİ YİYENLERİN HİDAYET VE İHLASLARINA
KEVSER SURESİNİ OKUMAK=>YEMEĞİN LEZZETLİ OLMASINA
TAHİYYAT (ETTEHİYYATÜ)OKUMAK=>YEMEĞİN BEREKETLİ OLMASINA
VESİLEDİR İNŞALLAH

NOT= BU DUA VE SURELERİ OKURKEN YEMEĞİ SAĞ YÖNE KARIŞTIRMAK MAKBULDÜR

Back
X