Örgü bu da benden

• Konu Sahibi Konu Sahibi eli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
E

eli

Ziyaretçi
gulfeyraelishipatik2zi1.jpg

gulfeyraelishipatgv4.jpg

gulfeyraelishipatifu0.jpg

gulfeyraelishipppuu7.jpg

gulfeyra027gj4.jpg

aaay çok güzel bende torunuma öreyim ilmek sayılarıda görünüyor.
ellerine sağlık.

evet,patiklerin yapilisinda hic bir zorluk yok, cok kolay.yapilisini yazmami isterseniz,seve seve size gonderirim.

ELİ PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BAKALIM BENDE BAŞLADIM YAPMAYA ÇOOOK GÜZEL BİR PATİK BİTİNCE BENDE PAYLAŞIRIM AMA SENİNKİ ÇOOK HOŞ BAKALIM SENİNKİ KADAR GÜZEL OLACAKMI :uhm:

cnm elleirne sağlık çok şeker olmuş.. kimsede çoluk çocuk yok daha ama olsun ben yapıımda dursun bi kenarda çok hoş yaa..resimleri koymuşsun ama gslce anlatırsan..çünkü ben daha hiç patik örmedim.. anlatımını beklicem tatlım..şimdiden tşkler.

merhaba canim,tabiki anlatirim.25 ilmekle basliyorsun,ters orgu oruyorsun.30 sira oluncaya kadar oruyorsun.sonra 10 ilmek kesiyorsun,kalan 15 ilmegi ormeye devam ediyorsun.istersen bi renk yapabilirsin patigini,istersen benim gibi iki renk.o 15 ilmegi 3 sira duz,3 sira ters oruyorsun.3 yuzlerin 9 olucaya kadar yapiyorsun,3 terslerin de 8 olmasi gerek.sonra bitirip dikiyorsun,goruldugu gibi.altindan ve ustunden igneyle buzduruyorsun.yinede anlayamadigin yerler varsa,sorabilirsin,sana izah ederim.hadi kolay gelsin.:)

aynısını bebişime ördüm çok şirin oldular kızlar minik minik:)))))))))))))))))))))

Kizlar Bende Yaptim Patiklerden Fakat Sanirim Ilmek Sayisini Fazla Yapmişim Biraz Büyük Oldu Ama Gene çok Güzel Ve Kolay Yapiliyor. Tekrardan Eline Sağlik Eli...

öyle güzellerki hemen bi tane başladım etrafta bolbol hamile var rengarenk örer hediye ederim walla

allahım çok güzel ya...
bayıldım... anneme göstercem çeyizime yapsın be.....

dikilişini tam anlasam ayrın hemen yapıcaktım :( ben dikilişini çözemedim nasıl olucakki o kıvrık yerleri nerden çıkıcakki.

cok güzel kolayda ama bunun dikilişini anlayamadım acıklarsan sevinirim

cok guzel olmus gercekten ben de patik ormek istiyordum bebisime ama ormeyi bilmiyordum bu cok kolay olmus...tesekkurler...

o pembeli beyazlı ne güselmiş bende öreceğim çok hoşuma gittiama bakalım senin kadar iyi olabilecekmi benim ördüklerim...tebrikler

çok güzeller ya ne kadar şirin duruyorlar..
emeğine ellerine sağlık canım...:1hug:

ayy bayıldım...
süper kolay olmasına rağmen cok da şık...
ben hemen kızımın battaniyesiyle takım bir çift yapayım...

Back
X